ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε για το θέμα του κορωνοϊού , γενικά δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται το ίδιο- Πρέπει να εφαρμόζουμε τους νόμους και να θυμόμαστε τι μας στεναχώρησε στις κάλπες

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε για το θέμα του κορωνοϊού , γενικά δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται το ίδιο- Πρέπει να εφαρμόζουμε τους νόμους και να θυμόμαστε τι μας στεναχώρησε στις κάλπες



  • Παραπονιούνται αρκετοί συνδημότες μας για την καθαριότητα στους δρόμους. Υποκριτικά αφού δεν είδαμε καμία στήριξη από αυτούς όταν το ΣΕΔΗ έβγαλε σκληρή ανακοίνωση εναντίον μας για την δίκαιη κριτική που τους ασκούσαμε. Και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις τότε προφανώς και τάχθηκαν στο πλευρό της Καραγιαννίδου και όχι βέβαια υπέρ μας αφού ακόμα και για τις ΣΔΙΤ που μας έχει "βομβαρδίσει" για την χρησιμότητά τους η παρούσα κυβέρνηση αυτή ΣΙΩΠΟΥΝ. Άρα επειδή εμάς δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί θεωρούμε άδικη την κριτική που γίνεται στην παρούσα διοίκηση αφού δεν έχει καμία εξουσιοδότηση από τους ψηφοφόρους της αλλά ούτε βάζουν πλάτη και οι κεντροδεξιοί για να πάει η δομή σε ιδιώτη. Έως να προσληφθούν 200 ακόμη υπάλληλοι καθαριότητας για να τους βγαίνει το 8ωρο πενθήμερο ή να βγει κάποιος δήμαρχος να τον τρέχουν στα δικαστήρια αφού θα αρχίσει να απολύει όσους δεν είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους η εικόνα κάθε ΣΚ θα παραμένει η ίδια. Αυτή που εμείς δεν είμαστε διατεθειμένη να αναρτούμε καθημερινά γιατί πλέον την γνωρίζουν όλες και όλοι. Πλάτες στους άχρηστους που ονειρεύονται θέσεις ευθύνης εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να βάλουμε , ούτε φυσικά να τιμήσουμε "αγώνες" όσων οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. 

  • Εξαφανίστηκαν οι "Μεσσίες" μαζί με όσους επί 6μηνο προσπαθούσαν να σας κάνουν να χάσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρώτο διαδικτυακό ΜΜΕ της πόλης. Θα εμφανιστούν πάλι προεκλογικά για να ηττηθούν όπως τους αρμόζει. Όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει εμείς εδώ δεν κάνουμε μια απλή καταγραφή προβλημάτων που χρονίζουν. Προτείνουμε λύσεις και κυρίως στεκόμαστε απέναντι σε όσους κατάντησαν τον δήμο μας στα σημερινά του χάλια. Αναζητήσαμε μάταια πολλές φορές στο παρελθόν την σύγκλιση των κεντροδεξιών που εμμονικά αντί να κοιτάξουν τις "ντουλάπες" τους βρίσκουν εμάς ως "εύκολο" στόχο. Δεν τους φταίμε εμείς όπως και στον Τραμπ δεν έφταιγαν οι δημοσιογράφοι αλλά η ανικανότητα του να διαχειριστεί την πανδημία στις ΗΠΑ. Δίκαια έχασε ακόμα και από τον "κοιμισμένο Τζο" όπως αποκαλούσε τον σημερινό 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ. 
  • Δεν ξέρουμε εάν οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο όπως λέει το τραγούδι εμείς όμως ευχόμαστε ολόψυχα στον Άγγελο Κάνδηλα για την σημερινή του ονομαστική εορτή , αφού πολλές και εμφανείς οι διαφορές μας αλλά ίδιος ο στόχος μας. Μια καλύτερη πόλη που ο ίδιος αναζητά σε αποτυχημένες συνταγές κρατισμού και εμείς στο λιγότερο κράτος και σε μια ελεύθερη οικονομία που δεν θα εμποδίζει το "όνειρο" του επιχειρείν σε κανέναν. Βέβαια κρατάμε πάντα αποστάσεις και με επιχειρηματίες που έχουν ως μοναδικό τους πελάτη το Κράτος και αυτό έχει γίνει εμφανές με σειρά άρθρων μας που στεναχώρησαν όσους θεωρούν πως ο Καπιταλισμός δεν έχει κανόνες. Κανόνες που δεν τηρούνται στη χώρα μας διαχρονικά καθιστώντας την κράτος - παρία σε θέματα επιχειρηματικότητας και όχι μόνο. 

  • Η ανάδειξη των προβλημάτων δεν είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση εάν δεν συνοδεύεται από κοστολογημένη λύση. Το να λες να γίνει αυτό ή εκείνο χωρίς να δηλώνεις από που θα παρθούν τα χρήματα είναι απλώς λαϊκισμός.

  • Για κλάματα οι ανακοινώσεις αριστερών σχηματισμών για την πορεία της επετείου του Πολυτεχνείου. Μάλλον είναι "ψεκασμένοι" εάν δεν κατανοούν την κατάσταση και φυσικά για ακόμη μια φορά θα τα βάλουν με τις δυνάμεις καταστολής που είναι προφανές πως αφού έχουν εντολή να μην γίνει η πορεία αυτή δεν θα γίνει. 

  • Αναρωτιέμαι τι αγοράζουν και για πότε όλες και όλοι αυτοί που ξεχύθηκαν στις βιτρίνες και κυρίως με τι χρήματα αφού συνεχώς διαμαρτύρονται πως πεινάνε; 

  • Φοράμε μάσκα σε όλους τους ανοιχτούς χώρους και κλείνουμε τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού. 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: