ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βάλτε τις μάσκες σας και αφήστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - Οι εποχές των "αγωνιστών του καναπέ" τελείωσαν, όποιος θεωρεί πως έχουμε χούντα βγαίνει στους δρόμους δεν ποστάρει ασυναρτησίες στο facebook

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Βάλτε τις μάσκες σας και αφήστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - Οι εποχές των "αγωνιστών του καναπέ" τελείωσαν, όποιος θεωρεί πως έχουμε χούντα βγαίνει στους δρόμους δεν ποστάρει ασυναρτησίες στο facebook

Σκίτσο για "ψεκασμένους" άρθρο για να χαϊδέψει τα αυτιά των οπαδών του Στάλιν! 


  • Άρχισαν οι "δημοκράτες" της πόλης να βυσσοδομούν κατά της απόφασης της  κυβέρνησης να ανασταλούν για φέτος οι εκδηλώσεις για την μνήμη του Πολυτεχνείου λόγω της πανδημίας. Αυτοί που μας ήθελαν Σοβιετία χωρίς κανένα ατομικό δικαίωμα φωνασκούν πως παραβιάζεται το Σύνταγμα επειδή δεν θα πάνε οι "μπαχαλάκηδες" την καθιερωμένη ετήσια βόλτα τους στην Αμερικανική Πρεσβεία. Ας σοβαρευτούν γελάει ο κόσμος με τις αναρτήσεις τους. 

  • Το πρόβλημα με τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης είναι πως δεν γνωρίζουν πως θα προασπίσουν την Αστική μας Δημοκρατία από όσους εδώ και χρόνια βρίσκονται απέναντί της. 

  • Μία μόνο δημοτική  παράταξη έβγαλε ανακοίνωση για την παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη! 

  • Κάποιες συλλογικότητες ταΐζουν σανό τους αφελείς δημότες μας που εξακολουθούν και τις ακολουθούν. Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναπαράγουμε ως μέσο τους παραλογισμούς τους. Άλλωστε υπάρχουν αρκετά ΜΜΕ στην πόλη μας που αρέσκονται στον λαϊκισμό και στις θεωρίες συνωμοσίας. ΜΜΕ που φυσικά και υπάρχουν για να διαφημίζουν δράσεις επιζήμιες για το κοινωνικό καλό ενώ παράλληλα λειτουργούν με κανόνες ελεύθερης αγοράς αναζητώντας αφελώς "θύματα". Η πανδημία θα βοηθήσει στο να παραμείνουν όσοι είναι πραγματικοί θιασώτες της ελεύθερης αγοράς αφού προφανώς και σε εποχές κρίσης όλες και όλοι κοιτάνε πρωτίστως την δική τους "επιβίωση".

  • Πρώτα μας υβρίζουν χυδαία και μετά αναζητούν από εμάς να σεβαστούμε την "διαφορετικότητά" τους! Λες και εμείς δεν είμαστε ανεχτικοί στον οιοδήποτε , λες και εμείς δημιουργήσαμε το αρνητικό κλίμα , τα ψεύδη και κυρίως τους μύθους που τιμούν πρόσωπα χωρίς καμία ΗΘΙΚΗ αξία. Ευχαριστούμε δεν θα λάβουμε μέρος σε ένα "παιχνίδι" όσων επιχειρούν να διαιωνίσουν όσα πληγώνουν την πατρίδα μας. 

  • Τελικά η ΠΙΣΤΗ δεν είναι κριτήριο για να μην σε χτυπήσει η πανδημία εκτός και εάν κάποιοι "ψεκασμένοι" εξακολουθούν και πιστεύουν πως ο θάνατος είναι λύτρωση και μας καλούν σε ομαδικές "αυτοκτονίες" και ανυπακοή κατά των μέτρων προστασίας από την covid-19 που θερίζει στη χώρα μας αφού η βλακεία κάποιων είναι ανίκητη. Το να γεμίσει η χώρα με ΜΕΘ είναι μια ανοησία αφού το θέμα είναι να μην φτάσεις εκεί έχοντας για την υπόλοιπη ζωή σου σημαδευτεί. Όλες οι έρευνες που έχουν γίνει στη Μεγάλη Βρετανία δείχνουν πως όσοι νόσησαν και χρειάστηκε να διασωληνωθούν είχαν για μήνες μετά προβλήματα με την υγεία τους. Άρα το θέμα είναι πως δεν φτάνεις σε ΜΕΘ και όχι να έχουμε 2000 ή 3000 ΜΕΘ για να μπορεί ο καθένας να "σακατευθεί" ίσως και για όλη την υπόλοιπη ζωή του. 

  • Έχουμε τους περισσότερους γιατρούς ακόμα και από την Μεγάλη Βρετανία σε σχέση με τον πληθυσμό μας αλλά οι Συριζαίοι και οι λοιπές δυνάμεις θεωρούν πως πρέπει ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ να διοριστούν στο Δημόσιο. Κακή ιδέα γιατί όταν τελειώσει η πανδημία αυτοί θα πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνονται από ένα κράτος που χρωστάει πάνω από 350 δισ. ευρώ! 

  • Αντί να μαζεύουν κάποιοι "ψεκασμένοι" τα σκουπίδια υβρίζουν εμάς . Ας το καταλάβουν εμείς είμαστε η ΔΕΞΙΑ φωνή της πόλης και αυτοί είναι απλώς όσοι οδήγησαν με τον κρατισμό τους την χώρα μας στα βράχια. Ακόμα και εάν δεν υπήρχαμε εμείς τα "κακά" ΜΜΕ σε 10 χρόνια από σήμερα η χώρα μας θα ακολουθεί πιστά τους κανόνες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ αγοράς ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα θα είναι στην Εξουσία. Μεταρρυθμίσεις κάνει και η Γαλλία που δεν έχει υπογράψει μνημόνια και σύντομα και η Ιταλία θα αναγκαστεί να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τους λαϊκιστές και την έξοδο της από την ευρωζώνη ή θα κάνει περικοπές στον δημόσιο τομέα της που αναλογικά με τον δικό μας είναι μικρότερος! 

  • Η Ε.Ε αλλάζει στάση στο μεταναστευτικό . Ευκαιρία για την χώρα μας να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να υποχρεώσει τα κράτη- μέλη της Ε.Ε να δεχθούν κάποιους από τους χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούμε υπό άθλιες συνθήκες στα hot spot. 
  • Πλησιάζει η 17η Νοέμβρη και φυσικά και εκεί θα έχουμε τους συνήθεις υπόπτους που εν μέσω πανδημίας αναζητούν λόγο ύπαρξης . Θα το αντιμετωπίσει και αυτό η κυβέρνηση αφού της έτυχαν όλα τα δύσκολα. 
ΝΤΠ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΝΤΠ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΜΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ αναζητά αφελώς θυματα? ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΆ ΤΙ ΘΕΣ ΠΑΛΙ?? Καλός ο κυριτσης και οι δωρεάν διαφημίσεις σου??? Ασχοληθηκαμε μαζί σου η μας ενδιαφέρει τι άρθρα φιλοξενεις η ποιους τάχα προβάλεις τσαμπα??? κουμάντο στο μπλοκ σου και άσε το Ηλιούπολη για ολους ήσυχο αρκετά σε ανεχτήκαμε