ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτει τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το Notia.gr

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Το ένα μετά το άλλο καταρρίπτει τα ρεκόρ επισκεψιμότητας το Notia.gr

 


Με θέση 17.054 στον κόσμο και 325 στην Ελλάδα το Notia.gr δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

Να τονίσουμε πως στην πόλη μας το πρώτο τοπικό μέσο εξακολουθούμε και είμαστε εμείς με αντίστοιχες θέσεις 82.925 στον κόσμο και 1077 στην Ελλάδα ενώ τουλάχιστον 250 θέσεις στην Ελλάδα πίσω μας και πάνω από 10.000 στον κόσμο φιγουράρουν τοπικά ΜΜΕ που αυτοδιαφημίζονται ως πρώτα! 

Η σταθερή εμπιστοσύνη σε όσους κάνουν ρεπορτάζ και δεν αναπαράγουν ευχολόγια ή ανούσιες "αγιοποιήσεις" είναι το μήνυμα σε όσους ακόμα αναρωτιούνται πως το notia.gr έχει καταφέρει να αποσπάσει αυτή την κορυφαία θέση τα ΜΜΕ που ασχολούνται κυρίως με θέματα των Νοτίων Προαστίων. 

Γιατί σε καιρό πανδημίας δεν μπορείς να μην αναφέρεις τα καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας όπως τα ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ για να μην τρομάξεις τάχα τους "ψεκασμένους" της πόλης ή των όμορων δήμων μας. 

Να θυμίσουμε πως πριν δύο καλοκαίρια η πρωτιά του Notia.gr κινδύνεψε από εγχείρημα στο οποίο συμμετείχαμε αλλά αυτά τώρα είναι περασμένα μεγαλεία αφού από τότε το notia.gr άλλαξε επίπεδο και πριν μερικούς μήνες είχε φτάσει στα 150! στην Ελλάδα. 

Με αγάπη σε όσους επιχειρούν να κάνουν το ΨΕΜΑ την αλήθεια που βολεύει τα προσωπικά τους και μόνο συμφέροντα. Εμάς αφήστε μας απέξω όποιος είναι πρώτος θα το γράφουμε ιδίως όταν αυτή η πρωτιά ενοχλεί τους ΜΥΘΟΥΣ και τις ιδεοληψίες της πόλης μας. 

ΥΓ: Επειδή κάποια "ιερή γελάδα" της πόλης ισχυρίστηκε  (χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο για τις ασυναρτησίες της παρά μόνο τα ενοχλητικά της μηνύματα) πως το ilioupolinews είναι πιο πριν από εμάς ,της  βάζουμε και εικόνες γιατί έχει δυσκολία στο  να διαβάζει φαίνεται ή να κατεβάσει την alexatoolbar στον υπολογιστή ή στο κινητό της! 




Την επόμενη φορά που θα ισχυριστεί για κάποιο άλλο τοπικό ΜΜΕ (πως τάχα είναι πρώτο!)   θα μας αναγκάσει  να αναρτούμε σε εβδομαδιαία πλέον βάση τις θέσεις και των 10 τοπικών ΜΜΕ της πόλης σύμφωνα με την αξιόπιστη alexa.com .

Γιατί μπορεί η ίδια να βουλιάζει στο ψέμα αλλά οι δημότες μας έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: