ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Είναι υποκριτικό τουλάχιστον ΜΜΕ που είναι υπέρ των προσωπικών δεδομένων και θεωρούν "έγκλημα" την χρήση καμερών αλλά και το χτύπημα κάρτας εργασίας στο δήμο μας να αναρωτιούνται γιατί ο ΠΑΟΔΗΛ δεν αναφέρει ονομαστικά τους εργαζόμενούς του και πληρώνει υπερωρίες σε "ανώνυμους" εργαζομένους που βέβαια όλες και όλοι τους γνωρίζουν από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους που επιθυμούν διακαώς να συνεχιστεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας. Στο ερώτημα ποιοι παίρνουν υπερωρίες στο ΔΗΜΟ μας η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι με τους νομικούς να έχουν περισσότερες ώρες εργασίας από τον μάχιμο ποινικολόγο κ. Αλέξη Κούγια στον ιδιωτικό τομέα. Η διαφορά τους με αυτόν είναι πως ο ίδιος πασχίζει να μαζέψει στοιχεία και να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη του ενώ αυτή ακόμα και στην γνωστή υπόθεση της δημόσιας περιουσίας χρειάστηκαν την συνδρομή του ιδιώτη νομικού αφού οπουδήποτε έχουν παραστεί δικαιώνουν τον εργαζόμενο εις βάρος όλων των δημοτών μας που αναγκάζονται να πληρώνουν εκατοντάδες υπαλλήλους που δεν χρειαζόμαστε. Όσες φορές εργαζόμενος πήγε τον δήμο μας κατηγορούμενο η διοίκηση χρησιμοποίησε την νομική μας υπηρεσία για να υπερασπίσει τον ιδιώτη -υπάλληλο και όχι όλες και όλους εσάς που αναγκάζεστε να έχετε περικοπές στις συντάξεις σας για να μην χαθεί καμία μόνιμη θέση εργασίας και χάσουν κάποιοι την βολή τους. 


  • Εμείς δεν είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2023 παρόλο που η ΝΔ στις κάλπες του Σεπτεμβρίου θα σαρώσει και στον δήμο μας. Το γεγονός πως δεν υπάρχει στην πόλη μας ισχυρή κεντροδεξιά οφείλεται εκτός από τα λάθη του παρελθόντος στην πραγματικότητα που λέει πως ο Νεοδημοκράτης στην πόλη μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία δημοτική παράταξη που να υπερασπίζεται το πρόγραμμα της ΝΔ και έτσι πολλοί κεντροδεξιοί κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με κεντροαριστερές παρατάξεις στις οποίες είναι πιο εύκολο να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης και να εφαρμόσουν το ΚΟΙΝΟ πρόγραμμα όλων των δημοτικών παρατάξεων πλην Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης , Σόφη και Μανιάτη που λέει πως αφήνουμε τις δομές να απαξιωθούν πλήρως έως την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους. Σε άλλους δήμους πιο πλούσιους και με περισσότερα έσοδα πληρώνονται για την ίδια δουλειά δύο ( ιδιώτης και υπάλληλοι δήμου) και έτσι η εικόνα τους είναι πιο υποφερτή. Άλλωστε δήμοι όπως η Γλυφάδα και ο Άλιμος δεν έχουν τόσους αριστερούς δημοτικούς υπαλλήλους που να θέλουν μόνο να πληρώνονται χωρίς να φέρνουν αποτέλεσμα και σίγουρα δεν έχουν διοικήσεις να λένε τα τοπικά διαδικτυακά  ΜΜΕ Γκαίμπελς αναζητώντας μαζί με το ΣΕΔΗ τη μη προβολή της πραγματικότητας για την ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ είναι οι υπάλληλοι του δήμου που δεν μπορεί καμία διοίκηση να τους στείλει σπίτια τους επειδή είναι ΜΟΝΙΜΟΙ και το  μόνο "όπλο" που της απομένει είναι η απειλή ιδιωτικοποίησης της δομής ή η ιδιωτικοποίησή της που δεν την θέλει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Εάν την ήθελε προφανέστατα και δεν θα ψήφιζε δημοτικές παρατάξεις που πιστεύουν στον κρατισμό ή θα τις πίεζε να αλλάξουν ρότα. Τα ίδια χάλια με εδώ έχει και ο δήμος Ζωγράφου αλλά και ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης απλώς εκεί οι δημότες σκούζουν διαδικτυακά λιγότερο και τα ΜΜΕ πλην ενός δεν τα βάζουν με τον κ. Κωνσταντάτο. 


  • Επειδή κάποιοι τρέφουν ήδη πολλές αυταπάτες να τους τονίσουμε πως με βάση όσα λένε οι δημότες μας για τον νυν δήμαρχο , η παράταξη του θα είναι με διαφορά πρώτη από την δεύτερη στις κάλπες του 2023 και το "παιχνίδι" ανατροπής του θα παιχτεί στον δεύτερο γύρο . Ό,τι συνέβη και το 2019 με το 32% του πρώτου γύρου του κ. Βαλασόπουλου που τελικά δεν έφτασε. Με την διαφορά πως τώρα δεν έχουν ακόμα αποσκιρτήσεις και το κυριότερο οι υπάλληλοι του δήμου μας έχουν πειστεί στην συντριπτική τους πλειοψηφία πως αυτή η διοίκηση είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ τους! Λάθος κάνουν,  αλλά δεν θα πειστούν έτσι και αλλιώς από όσους τους τάζουν πράγματα που δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν ακόμα και εάν βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. 

  • Η διοίκηση δεν πρέπει να ομιλεί λέει αποτυχών υποψήφιος δημοτικής παράταξης των εκλογών του 2019 επειδή είναι διεφθαρμένη ή έτοιμη να διαφθαρεί και τα λέει με αφορμή το θέμα της σύμβασης που ΘΑ γίνει για τον οδοφωτισμό αγνοώντας ή αποκρύπτοντας πως ανάλογες συμβάσεις έχουν ΓΙΝΕΙ σε εκατοντάδες δήμους σε όλη την ΧΩΡΑ. Η διαφθορά δεν αποδεικνύεται με λόγια και κυρίως από όσους έχουν προσωπικό όφελος να αποτύχει η νυν διοίκηση και βέβαια όταν εμείς προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά γράφαμε πως η νέα διοίκηση είναι για εμάς η ΑΠΟΛΥΤΗ διαπλοκή ήμασταν ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Στα τρία χρόνια έχουν αποδείξει με πράξεις και όχι με ΛΟΓΙΑ πως "σέβονται " το ίδιο με τους προηγούμενους το δημόσιο χρήμα και βέβαια είναι σαφέστερα καλύτερη από δημοτικές παρατάξεις ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ προέλευσης που όταν διοίκησαν τον δήμο μας επί 12 χρόνια δημιούργησαν ένα τεράστιο χρέος που συμμάζεψε ο πρώην δήμαρχος κ.  Θεόδωρος Γεωργάκης κάνοντας και έργα για την πόλη που είχαμε ξεχάσει την 12ετία Κιντή. Εάν κάποιοι ήρθαν στην πόλη τα τελευταία χρόνια ή έχουν πάθει αμνησία για το τι συνέβαινε για δεκαετίες εμείς εδώ είμαστε για τους υπενθυμίζουμε. Εάν θεωρούν μάλιστα πως η τωρινή διοίκηση είναι χειρότερη από όλες τις προηγούμενες μάλλον είναι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ  ή  ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ αλλιώς θα γνώριζαν τι τράβηξαν οι δημότες μας την επταετία και καπάκι τα 12 χρόνια Κιντή όπου η πόλη δεν είχε ούτε αποχεύτεση , αλλά ούτε κάδους σκουπιδιών και οι σακούλες ήταν κρεμασμένες στα δένδρα για να μην τις σχίζουν οι γάτες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: