ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Δεν είναι λέει δουλειά των εθελοντών να καθαρίζουν κοινόχρηστους χώρους! Είναι όμως δουλειά τους να συμμετέχουν σε κατασβέσεις δασικών πυρκαγιών , να στειρώνουν γάτες και σκύλους αλλά όχι να πιάσουν σκούπα και φαράσι! Εκεί θέλει ειδική εκπαίδευση από όσους έχουν καταδικάσει τον δήμο μας να ζει στη βρωμιά και βέβαια δεν πρέπει να φανεί με τίποτα στους πολλούς πως το θέμα είναι αυτοί που καθαρίζουν και όχι οι εκάστοτε διοίκηση. Εάν μπορούν οι ανεκπαίδευτοι και ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ να φέρουν αποτέλεσμα τότε δεν φταίει ο κακός σχεδιασμός αλλά οι υπάλληλοι του δήμου που ούτε θέλουν αλλά ούτε και μπορούν να διατηρήσουν την πόλη μας σε υποφερτά επίπεδα καθαριότητας γιατί έχουν επιλεγεί με τα κριτήρια που έθετε και θέτει μια Πολιτεία που θέλει τους δημόσιους υπαλλήλους ξεκούραστους και ωραίους και τον ιδιωτικό τομέα να παράγει πλούτο! Μάθαμε από συνδημότη μας  πως ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ  Ιωάννης Μεταξής ήταν τάχα εθνικιστής! και για τον λόγο αυτό στην ΕΟΝ του έβλεπες κάθε καρυδιάς καρύδι όπως π.χ ο "πολύς" Μίκης Θεοδωράκης που θυμήθηκε την πατρίδα του και την Μακεδονία λίγο πριν πεθάνει! Επί μισό αιώνα πάλεψε για να μας κάνει Κούβα,  και να φέρει τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και είχε το θράσος να πάει στο γνωστό συλλαλητήριο  να μιλήσει για το Μακεδονικό ζήτημα και να τονίσει πως η χειρότερη μορφή φασισμού είναι η αριστερόστροφη! Και βέβαια ξεκίνησε από το "βουνό" και κατέληξε συνοδοιπόρος των "Κασιδιάρηδων" στην κοινή τους πορεία να υπηρετούν οτιδήποτε καταστροφικό για τα έθνη , τους λαούς και την κοινωνία. Η διοίκηση εκθέτει με τις δράσεις της τους "Κασιδιάρηδες" μαύρου ή κόκκινου χρώματος και οι δημότες μας προφανέστατα και δεν είναι παντελώς ηλίθιοι για να μην καταλαβαίνουν πως μη μπορώντας η διοίκηση να πάει κόντρα σε μια πλειοψηφία που λατρεύει  τον κρατισμό αναγκάζεται και "χώνει" φίλους της να κάνουν όσα θα έπρεπε εδώ και χρόνια να κάνει ο ιδιώτης που με κίνητρό του το ΚΕΡΔΟΣ θα είχε πεντακάθαρη την πόλη μας με τα μισά χρήματα από τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που μας στοιχίζει ετησίως ο τομέας καθαριότητας. Ο δήμαρχος πήρε σκούπα και φαράσι την ώρα που οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι εχθροί της Αστικής μας Δημοκρατίας,  ονειρεύονται "επαναστάσεις" και θεωρούν πως οι ίδιοι θα μπορούσαν με το ίδιο προσωπικό να κάνουν θαύματα! Εάν είχαμε περισσότερους ΔΕΞΙΟΥΣ υπαλλήλους ο δήμος θα δούλευε καλύτερα.  Με νοσταλγούς του Στάλιν και του Χίτλερ που θεωρούν πως έχουμε χούντα Μητσοτάκη δουλειά δεν γίνεται! Για να προλάβουμε και όσους θεωρούν πως δεξιός είναι ο τάδε ή ο δείνα και μπλέκουν την χούντα Παπαδόπουλου  με την ΝΔ που τους έκλεισε στη φυλακή ΙΣΟΒΙΑ. 


  • Θέλουμε να δούμε τι θα απαντήσουν προεκλογικά οι ενεργοί φασίστες Ηλιούπολης για την εκλεκτή τους δημοτική παράταξη όταν θα βγάλουμε στη δημοσιότητα τους "Κασιδιάρηδές" της. Οπτικοακουστικό υλικό από τη συμμετοχή τους σε ψευτοπατριωτικά κινήματα όπου οι "Μαίανδροι" υποδηλώνουν την αγάπη όσων τα φέρουν για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και για τους πιο "ψεκασμένους" το Ελληνικό κλειδί για όλα τα αντικείμενα που το φέρουν πάνω τους! Έτσι θεώρησαν πως κάνοντας τατουάζ αυτό οι χιμπατζήδες της Χρυσής Αυγής θα μπορούσαν να ξεγελάσουν όσους επειδή γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ προφανέστατα και δεν θα άφηναν ένα "τσίρκο" Ρωσόφιλων Ελλήνων και Αλβανών να αποκαλούν τους εαυτούς τους ως συνεχιστές του Ίωνα Δραγούμη που μάλλον δεν έχουν διαβάσει ποτέ. Όπως δεν κατανοούν και ο μέγιστος των Ελλήνων δεν πίστεψε ποτέ στο ΑΙΜΑ και την "ΤΙΜΗ" και για αυτό αιώνες μετά παραμένει Μέγας! Σε κάθε περίπτωση εκπλήξεις έχουμε για πολλούς "Κουβανούς" και στόχος μας πάντα ήταν και παραμένει στο να μαθαίνουν οι πολλοί όσα δεν τολμούν να γράψουν όλοι οι άλλοι. 

  • Ο οδοφωτισμός της πόλης στα κεντρικά της σημεία θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023 και αυτό είναι κάτι που θα συνοδεύει για χρόνια την πόλη μας. 


  • Αρχίζουν οι συναντήσεις των βουλευτών με τα επιτελεία τους για να διοργανώσουν την προεκλογική τους περίοδο εν όψει των πρόωρων βουλευτικών  εκλογών που θα αναδείξουν την κυβέρνηση που θα μας πάει έως το 2026!

Δεν υπάρχουν σχόλια: