ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Έκτακτο: Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια – Δύο νεκροί και τραυματίες δύο αστυνομικοί !

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Έκτακτο: Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια – Δύο νεκροί και τραυματίες δύο αστυνομικοί !


Ένοπλος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είχε μόλις κατέβει από το σπίτι του, ενώ άλλος έναν άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην προσπάθεια που έκανε ο οδηγός για να φύγει από το σημείο.



Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Για το περιστατικό στα Πατήσια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook 


Η εγκληματικότητα έχει πιάσει κόκκινα με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη να θεωρεί "προστασία" πως δεν τρέχει και ΤΙΠΟΤΑ όταν μια συμμορία Αλβανών φτάνουν από τα Πατήσια στους Αγίους Αναργύρους σκορπώντας στο διάβα τους τον τρόμο. 

Νόμιμη οπλοκατοχή άμεσα αυτή η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό της,  πως είναι δυνατόν να σώσει εμάς; 

Πριν μια εβδομάδα είχαμε έναν 42χρονο νεκρό επειδή κάποιοι γνωρίζουν πως οι περισσότεροι κυκλοφορούν άοπλοι θέλοντας να είναι νομοταγείς,  ενώ όλοι οι ποινικοί έχουν όπλα ( από σιδερογροθιές έως καλάσνικοφ!) τα οποία δεν ανακαλύπτει έγκαιρα  η ΕΛ.ΑΣ,  παρά μόνο όταν συμβεί το μοιραίο. 

Τουλάχιστον ας γίνουμε Αμερική .  Άλλωστε είναι η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη μας,  αυτοί κάτι θα ξέρουν που έχουν ΝΟΜΙΜΗ την οπλοκατοχή και δεν αμφισβητεί ουδείς πως έχουν πολύ  καλύτερη αστυνομία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: