ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όσο ο Ταγίπ Ερντογάν "κράζει" τον Μητσοτάκη τόσο πιο κοντά στην ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ έρχεται η ΝΔ στις κάλπες του φθινοπώρου

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Όσο ο Ταγίπ Ερντογάν "κράζει" τον Μητσοτάκη τόσο πιο κοντά στην ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ έρχεται η ΝΔ στις κάλπες του φθινοπώρου



Κάνει ό,τι μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν για να "καπαρώσει" την πρώτη θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με συνεχείς υποδείξεις προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ στις εθνικές εκλογές την κυβέρνηση τους. 

Βλέποντας πως στις τουρκικές προεδρικές εκλογές του 2023 θα ηττηθεί από τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο επιθυμεί μάλλον να ζήσει το υπόλοιπο της πολιτικής του καριέρας στην πατρίδα μας! 

Φυσικά για τις ΗΠΑ τελειωμένος είναι και ο Ταγίπ Ερντογάν αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας που έχει δίπλα ένα σωρό ρωσόφιλους και στις κάλπες του Σεπτεμβρίου θα ηττηθεί από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για τρίτη φορά! 

Βλέπετε ρωσόφιλα κόμματα υπάρχουν πολλά στα αριστερά του και είναι εμφανές πως θα καρπωθούν την ρωσοφιλία τους από αθεράπευτα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! 

Η ΝΔ δεν έχει στα δεξιά της ιδιαίτερο ανταγωνισμό από κόμματα που στηρίζουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον δυτικό κόσμο και η απήχησή της στο κέντρο είναι για ακόμα μια φορά πολύ μεγάλη. 

Δύσκολα θα πέσει κάτω από το 30% στις πρώτες κάλπες και έτσι σε κάθε περίπτωση θα έχει το πλεονέκτημα στις δεύτερες όπου με ένα 38% θα εξασφαλίσει άλλη μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ τετραετή θητεία. 

Σε περίπτωση συγκυβέρνησης τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την χώρα αφού καμία πολιτική ΔΥΝΑΜΗ πλην της ΝΔ δεν έχει ΣΑΦΗ δυτικό προσανατολισμό. 

Σίγουρα οι σύμμαχοί μας δεν θα ήθελαν και πάλι να μπλέξουν σε περιπέτειες και φυσικά η ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και κυρίως η ΕΔΑΦΙΚΗ μας ακεραιότητα εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από αυτούς για όσους ακόμα έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ που τις πληρώσαμε οικτρά με την ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κύπρου το 1974 όταν η κυπριακή πλευρά ακροβατούσε ανάμεσα στην ΒΑΡΒΑΡΗ Ανατολή και την πολιτισμένη Δύση. 

Οι καιροί άλλαξαν και στην Κύπρο υπάρχει μια καλή κυβέρνηση αλλά τα πάντα αλλάζουν και εξαρτάται από την ψήφο Ελλήνων και Κυπρίων το ΜΕΛΛΟΝ τους. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως αριστερός σχηματισμός έχει κλείσει τον κύκλο του και όσο νωρίτερα το αντιληφθεί ο πρόεδρός του κος Αλέξης Τσίπρας τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει να βρεθεί και πάλι με το κόμμα του σε θέσεις ευθύνης. 

Δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται και έτσι η ΗΤΤΑ του και στις προσεχείς εκλογές πρέπει να θεωρείται ΒΕΒΑΙΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: