ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετά αναρωτιούνται γιατί γέμισε η πόλη "Κασιδιάρηδες"

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Μετά αναρωτιούνται γιατί γέμισε η πόλη "Κασιδιάρηδες"


 Ανάμεσα στα  κάδρα, ,και αυτό με την φωτογραφία του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα και μάλιστα ΕΠΟΝΙΤΗ,  αλλά η πόλη δεν έχει θέματα με τον ΜΑΥΡΟ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό! 

Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων δεν θα δείτε σε κάδρο τον δοτό δήμαρχο της χούντας ούτε φυσικά στον δήμο του Πειραιά . 


Εδώ τον κομμουνιστή κόκκινο φασίστα που μετατράπηκε σε ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ μαύρο Φασίστα ΘΑ τον βλέπετε έως ότου έρθει μια δημοτική αρχή που θα σέβεται την Αστική μας Δημοκρατία και θα πετάξει το κάδρο στον φυσικό του χώρο,  στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ εκεί που τοποθέτησε η ίδια η Ιστορία τους αμετανόητους υμνητές κόκκινων και μαύρων δικτατοριών. 

Βέβαια θα μας πείτε πως σε κοντινούς  μας δήμους τους βλέπουν και δια ζώσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια και δίπλα σε δημάρχους,  που τάχα υπερασπίζονται την Αστική μας Δημοκρατία αλλά μέσα σε τρία χρόνια έχουν καταφέρει να απαξιώσουν τα πάντα! 

Θα κριθούν βέβαια για τις επιλογές τους αυτές στις κάλπες του 2023 , όπως κρίνονται άλλωστε όλα τα πολιτικά πρόσωπα για τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους. 

Από εμάς πάντως θα είναι ΜΑΥΡΟ ακόμα και εάν έχουν χρίσμα ή στήριξη από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: