ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκουπιδότοπος το Ρέμα της Πικροδάφνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Σκουπιδότοπος το Ρέμα της Πικροδάφνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε ανοιχτή χωματερή και σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Ρέμα της Πικροδάφνης , αυτό που οι ψευτοκοικολόγοι της πόλη μας , "φυλλάτουν" ως κόρη οφθαλμού και διαχρονικά στάθηκαν απέναντι σε κάθε επένδυση που δεν θα οδηγούσε στα σημερινά χάλια. 

Μερικά μέτρα πιο κάτω στον όμορο δήμο μας του Αγίου Δημητρίου το ρέμα έχει οικοδομηθεί σε αρκετά του σημεία αλλά εδώ θέλουμε "ζούγκλες",  μέσα στον αστικό ιστό για να έχουμε χώρους να πετάμε ό,τι δεν μας χρειάζεται! 

Για όσους δεν καταλαβαίνουν από τις σημερινές φωτογραφίες  ακριβώς το σημείο , είναι λίγο μετά το γεφυράκι οδού Πατρόκλου ( Πατρόκλου και Λαγκαδίων) και όπως μας πληροφόρησαν οι περίοικοι τα μπάζα είναι εκεί πάνω από έναν μήνα! 

Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε , η πόλη μας δεν έχει Mall , αλλά έχει "ζούγκλες" για να βγάζουν και τα σχετικά μεροκάματα όσοι τάχα αγαπούν το περιβάλλον και "παλεύουν" για να περισώσουν τα γερασμένα και επικίνδυνα πεύκα μέσα στον αστικό ιστό , αδιαφορώντας για όλες και όλους εσάς που με τέτοιες λογικές , ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ  άνεργοι. 

Γιατί προφανέστατα και η ΑΝΑΠΤΥΞΗ,  έρχεται με τσιμέντα και δημιουργία μεγάλων εμπορικών κέντρων που δημιουργούν θέσεις εργασίας και όχι από "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό που διατηρούνται και από την νυν διοίκηση για να έχουν κάποιοι λόγο πολιτικής  ύπαρξης και να κάνουν τους γνωστούς τους "αγώνες" που μας οδήγησαν σε αδιέξοδα. 




Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας και συνεργάτη μας,  για τις σημερινές φωτογραφίες και ευελπιστούμε πως ο δήμος θα στείλει τους δημοτικούς υπαλλήλους μας να καθαρίσουν τον χώρο,  αφού έχει επιλέξει να συγχρωτίζεται με όλες και όλους αυτούς που θέλουν να διατηρηθούν "ζούγκλες" αναξιοποίητες ( τι να πάνε να δουν στο πάρκο της Πικροδάφνης φίδια, ποντίκια και βατράχια;) μέσα στον αστικό ιστό

Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να περιποιηθεί τις "ζούγκλες" της,  που κατάντησαν ανοιχτές ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ και ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ.

Σε 9 μήνες από σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσεις όσους έχουν διαφορετική προσέγγιση για το περιβάλλον και τις επενδύσεις,  και εάν από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις δεν σε καλύπτει κάποιος από τους επικεφαλής,  θεωρώντας πως έχει την ίδια λογική  με αυτούς που σήμερα διοικούν τον δήμο μας , πάλεψε για να έρθει το ΝΕΟ που θα θέλει τσιμέντα , mall και καζίνο για την πόλη μας. 

Ποιος είναι αυτός θα πείτε , και ποιος τολμάει να τα βάλει με την Σοβιετία; Πλέον ο οιοσδήποτε  να είσαστε βέβαιοι, αφού οι καιροί άλλαξαν και ο κόσμος θα προχωρήσει προς την σωστή κατεύθυνση αφού οι κυβερνήσεις της χώρας μας  δεν θα έχουν την οικονομική άνεση να πετάνε εκατομμύρια ευρώ για να έχουμε ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ! 

Πολλά τα εκατομμύρια που δίνονται κάθε χρόνο σε ΣΠΑΥ και όλους αυτούς που μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως η ΜΟΝΗ σωτηρία του Υμηττού είναι η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του , τα τσιμέντα και κυρίως εμπορικές χρήσεις που θα προστατέψουν ό,τι απέμεινε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: