ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό!

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό!



  • Η "Φωτεινή πόλη" θεωρεί λογικό να "ντύνει" μαγαζιά με πανό που απεικονίζουν τον επικεφαλής της κ. Δημήτρη Ευαγγέλου κάτι που οπωσδήποτε είναι αντίθετο με τον εκλογικό νόμο που ρητά προβλέπει τι μπορεί να αναρτήσει κάθε υποψήφιος δήμαρχος και κυρίως που. Το γραφικό της υπόθεσης είναι πως το μαγαζί που έχει "ντυθεί" ή για να ακριβολογούμε η επιχείρηση ανήκει σε σύζυγο υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου! "Σκοτείνιασαν" με την απόφαση του ΕΝΑΚ να συστρατευθεί με τον Ψυρρόπουλο και θεωρούν πως εάν γεμίσουν την πόλη με το πρόσωπο του κ. Ευαγγέλου θα έχουν τύχη στις προσεχείς δημοτικές κάλπες. Έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες από το νέο "φάλτσο" της "Φωτεινής πόλης" και θα επανέλθουμε. 

  • Εντάξει άμα η άλλη είναι μέλος της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" άνετα θα μπορούσε να χωρίσει ένα  "μαγαζί" στα τρία και σε κάθε πλευρά να έχει αφίσα τριών διαφορετικών υποψηφίων δημάρχων. Όταν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ψωνίζουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από τα "Lidl" αυτά παθαίνουν! Επειδή εμείς ό,τι γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ το λέμε και ιδιωτικά και επειδή εμείς φυσικά και δεν έχουμε κλειστές τις ομάδες μας στο facebook περάσαμε το σχόλιο της Γωγούς στο ιστολόγιό μας  έτσι για να έχουν οι αναγνώστες μας κάτι να γελάνε . Εντωμεταξύ ο κος Ψυρρόπουλος εξακολουθεί και έχει στο ψηφοδέλτιό τους όλους τους παρακάτω που δεν είπαν ΛΕΞΗ για την αήθη επίθεση της κα Τσακογιάννη προς τον συνυποψήφιό τους κ. Γιάννη Πούλο! Να τους χαίρεσαι Στάθη έτσι και αλλιώς δεν θα βρουν την ψήφο τους στις προσεχείς κάλπες 





Πάλι καλά που πέταξε και το σλόγκαν το "νέο" ο κος Ψυρρόπουλος από την διαφημιστική του καμπάνια γιατί το ΝΕΟ αποδείχτηκε μουγγό όχι μόνο στην περίπτωση του ΜΑΥΡΟΥ φασισμού αλλά και του κόκκινου. Ο Στάθης με γραβάτα μοιάζει με Οννεδίτη που μπήκε σε "ρούχο" που δεν του ταιριάζει! 


  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας! 

  • Τόσο "βαρύ" όνομα και στις δημοτικές εκλογές του 2019 αλλά  πήρε 364 ψήφους σε παράταξη που πήρε 30.75% και αυτούς με το "πιστόλι στον κρόταφο" αφελών που δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν! 

1 σχόλιο:

Gogo Tsakoyani είπε...

Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από την εμορφάδα μου στις φωτο που ανεβάζεις!!! Μαρίνη πέρνα ταμείο λέμεεεεε!!!