ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........



  • Δεν θα μπούμε στην ονοματολογία και τις φήμες που "ακούγονται" ή ψιθυρίζονται δεξιά και αριστερά  για όσους θα εμπιστευθεί ο κος Ψυρρόπουλος σε  θέσεις ευθύνης στη νέα διοίκησή του,  που αναλαμβάνει από 1/1/2024. Άλλωστε πολύ σύντομα θα ανακοινώσει η ίδια η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με ποιους Αντιδημάρχους θα πορευτεί αρχικώς στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα της πόλης μας. Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον κάποιων να χρίσουν Αντιδημάρχους αλλά οι δημότες μας όπως έχουν αποδείξει διαχρονικά δεν "κολλάνε" σε ονόματα κάτι που έχουμε διαπιστώσει 10 χρόνια τώρα ασχολούμενοι διαδικτυακά με τα κοινά της πόλης. Μιας πόλης που για εμάς ως πλειοψηφία δεν άξιζε ΠΟΤΕ καλύτερη διοίκηση από αυτή που τελικά είχε! 

  • Μην γκρινιάζετε άλλο για τα σκουπίδια και εννοούμε αυτά έξω από τους γεμάτους κάδους αυτό που θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι η γενικότερη υποβάθμιση της πόλης μας σε όλους τους τομείς και κυρίως στον πολιτισμό! 

  • Σε όσους μας ερωτούν εμείς εδώ και 10 χρόνια έχουμε καταθέσει τις απόψεις μας για όλα τα σοβαρά ή μη θέματα που απασχολούν την πόλη μας. Δεν είμαστε "ενεργοί" και δεν συμμετέχουμε σε καμία δημοτική παράταξη αφού καμία δεν έχει υιοθετήσει τίποτα από όσα λέμε. Θέλουν δημοτικό - δημόσιο χαρακτήρα στην καθαριότητα και παράλληλα καθαρή πόλη ενώ ταυτόχρονα συμφωνούν πως οι υπάλληλοι της καθαριότητας είναι λίγοι! Εμείς λέμε ξεκάθαρα πως η πόλη μας θα παραμένει ΒΡΩΜΙΚΗ έως ότου η δομή δοθεί σε ΙΔΙΩΤΗ! 

  • Σε όσους ακόμα τρώνε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που πρέπει να δοθεί στο δήμο μας 40 χρόνια τώρα εμείς δεν μπορούμε να συνεισφέρουμε κάτι σε αυτή την αυταπάτη τους! Άλλωστε για εμάς ο δήμος μας ΕΧΑΣΕ από τις διεκδικήσεις αυτές από τον συγκεκριμένο ιδιώτη και τους κληρονόμους τους και στην ουσία η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έχει επέλθει γιατί τίποτα από όλα αυτά που τάχα μας ανήκουν δεν θα αποτελέσουν ΠΟΤΕ περιουσία του δήμου μας. Όσο για το κράτος που με πολιτικές αποφάσεις και με επηρεασμό της έτσι και αλλιώς προβληματικής Ελληνικής Δικαιοσύνης έκλεψε αυτές τις εκτάσεις τιμωρήθηκε με την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ του! Ανάλογες μέθοδοι "καταλήψεων" στο μέλλον δεν θα οδηγήσουν πουθενά αφού για 99 χρόνια ΟΛΗ η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ είναι στα χέρια των δανειστών μας ως εγγύηση πως θα τους αποπληρώσουμε τα χρέη μας. Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να συμβεί θα είναι πάντα μια περιουσία που δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ για να μαζέψει ψηφαλάκια. Έτσι για τα επόμενα χρόνια έχουμε γλιτώσει από κομμουνιστές δημάρχους ή ακροδεξιούς που μας λένε σε κάθε ευκαιρία πως ο λαός θα σώσει τον λαό! Ο λαός μας διαχρονικά σώζεται από τους ξένους συμμάχους του και οφείλει ακόμα και την ανεξαρτησία του σε αυτούς! Το γεγονός πως 400 χρόνια ένας ανώτερος πολιτισμός ήταν υπό την κυριαρχία ενός κατώτερου σημαίνει πολλά σε όσους ονειρεύονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΕΣ και μεγαλεία που δεν μπορούν να επιτευχθούν από κράτη του δικού μας μεγέθους! Τα γράφουμε γιατί έχει εδώ και καιρό αρχίσει η συζήτηση για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που πρέπει να αποδοθεί σύμφωνα με λαϊκιστές στους δημότες ενός δήμου που δεν έχει αξιοποιήσει ούτε αυτή που νόμιμα κατέχει και ζητάει συνεχώς χρήματα από το κράτος για να έχει σε υποφερτή κατάσταση κτίρια που συντηρεί πλημμελώς! Η πόλη σίγουρα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ και αυτά τα λένε όσοι μάλλον γεννήθηκαν σε άλλον δήμο. Εδώ ήμασταν πάντα ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ  και ΒΡΩΜΙΚΟΙ από κάθε άποψη και όποιος δεν το βλέπει μάλλον έχει θέμα! 


  • Με υπουργό Εσωτερικών την κα Κεραμέως θα προχωρήσουν πολλές μεταρρυθμίσεις που  αφορούν τους ΟΤΑ και έπρεπε να είχαν γίνει πριν 20 χρόνια! Η μόνη ελπίδα όσων θέλουν να κρατήσουν την χώρα μας πίσω είναι να αλλάξει αυτή η εξαιρετική υπουργός! 


  • Μπράβο στον κ. Σκρέκα και όσα είπε για την Επιτροπή Ανταγωνισμού! 

  • Παντοδυναμία της ΝΔ σύμφωνα και με νέα δημοσκόπηση. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει όσο όλοι οι άλλοι κάνουν απλώς τους ρεπόρτερ και δεν προτείνουν λύσεις.


  • Είναι πολύ νωρίς για να μιλάνε κάποιοι για δεκαετία Ψυρρόπουλου αφού οι λύσεις των προβλημάτων της πόλης απαιτούν ΡΗΞΕΙΣ που δύσκολα θα κάνει! Άλλωστε σε πέντε χρόνια δεν γνωρίζουμε καν τι συμμαχίες θα έχουν δημιουργηθεί αφού όπως είδαμε και στις πρόσφατες εκλογές κάποιες συμμαχίες ανοίγουν το δρόμο σε υποψηφίους δημάρχους και κάποιες άλλες κλείνουν τον δρόμο σε άλλους . Δεν θα το αναλύσουμε τώρα άλλωστε δεν έχει καμία αξία αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πέτυχε να κερδίσει τις εκλογές συμμαχώντας με κάποιους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν βρεθεί απέναντί της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: