ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σκεπτικισμός για την ήττα υπάρχει αλλά όχι υποστολή "σημαίας" αφού το ενδιαφέρον για την πόλη δεν είναι κίβδηλο!

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Σκεπτικισμός για την ήττα υπάρχει αλλά όχι υποστολή "σημαίας" αφού το ενδιαφέρον για την πόλη δεν είναι κίβδηλο!

 


Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του κ. Παναγιώτη Πάσχου στο Τεχνικό Γραφείο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου και την σέλφι που μας έστειλε ο κος Πάσχος και την βλέπετε ως φωτογραφία εξωφύλλου είπαμε να σας γράψουμε 1-2 πράγματα που βλέπουμε να συμβαίνουν μετά τις εκλογές. 

Μπορεί να υπάρχει προβληματισμός για την ήττα στις πρόσφατες εκλογές αλλά όσοι "αφελείς" θεώρησαν πως αυτή θα χρεώνονταν στον επικεφαλής της παράταξης από τους υποψηφίους του μάλλον "πόνταραν" λάθος! 

Και όσοι "τζογάρουν" και εξακολουθούν να "ποντάρουν" στην εξαφάνιση των "παλιών" για να μας έρθουν ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ θα πρέπει να αντιληφθούν πως όταν λες πως αυτός ή ο δείνα δεν κάνει πρέπει να προτείνεις και το ΠΟΙΟΣ τελικά κάνει από τον χώρο της κεντροδεξιάς! 

Έτσι εμείς όσες φορές επισκεφθήκαμε μετά τις εκλογές το Τεχνικό Γραφείο του κ. Τάσου Ευσταθίου είδαμε κόσμο εκεί υποψηφίους του αλλά και απλούς πολίτες που τον παρότρυναν να συνεχίσει κατανοώντας πως η ΗΤΤΑ δεν ήταν απόρροια της δικής του ικανότητας να διοικήσει τον δήμο μας αλλά της ξεκάθαρης στάσης του να μην συμμαχήσει ποτέ με τον "διάβολο" για να συμβεί αυτό! 

Και προεκλογικά γράψαμε γιατί το πιστεύουμε πως οι ΟΜΑΔΕΣ κερδίζουν τις μάχες και όχι οι "προπονητές" . Ο προπονητής επιλέγει την στρατηγική και πάνω - κάτω η αντιπολίτευση που ασκούσαν ΟΛΟΙ στην απερχόμενη διοίκηση περιορίζονταν σε θέματα γνωστά! 

Αυτά τα θέματα οι ΠΟΛΛΟΙ εμπιστεύθηκαν τον Στάθη Ψυρρόπουλο να τα επιλύσει αφού οι "τελάληδες" που διάλεξε ήταν πιο αποτελεσματικοί , και η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έκανε ιστορικές συμφιλιώσεις με τους Ενακίτες όσο εμείς οι κεντροδεξιοί βγάζαμε τα μάτια μας μεταξύ μας!

Ευθύνες έχουμε και εμείς αφού η δική μας ατζέντα παραμένει διαφορετική με αυτές που παρουσιάζουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις αλλά δεν βγήκαμε να πανηγυρίσουμε για την ΑΠΟΧΗ αφού για εμάς είναι δεδομένο πλέον πως η πόλη θα αλλάξει με μεταρρυθμίσεις που αναγκαστικά θα κάνει η κεντρική διοίκηση είτε το θέλουν οι δημότες μας είτε όχι! 

Έτσι και όσο μεγαλώνει η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ του κόσμου για την καθαριότητα και συνεχίζεται η πολιτική ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ των κρατικών δομών είναι θέμα χρόνου να υιοθετηθεί η δική μας ατζέντα την οποία βλέπουμε και ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ σωτηρία για την πόλη μας! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς επειδή δεν είμαστε από αυτούς που ξεχνάνε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι όχι ας μην περιμένουν από εμάς να αλλάξουμε ρότα και θα βοηθήσουμε την οιαδήποτε διοίκηση όταν συγκρούεται με ένα χθες που δεν αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος άλλαξε! 

Με ελάχιστους με τα δικά μας μυαλά μέσα στη διοίκηση Ψυρρόπουλου εμείς δεν περιμένουμε από αυτήν να αλλάξει την πόλη και έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στις μεταρρυθμίσεις που αναγκαστικά θα κάνει η κυβέρνηση τώρα που δεν υπάρχουν πανδημίες και δεν έχει να αντιμετωπίσει ουσιαστικά καμία ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Και εδώ στον δήμο ο κος Ψυρρόπουλος δεν πρέπει να φοβηθεί και να προχωρήσει σε ΡΗΞΕΙΣ που θα τον διατηρήσουν σε θέση ευθύνης για παραπάνω από πέντε χρόνια! Εάν μπει στη διαδικασία διαλόγου με "ψεκασμένους" θα αντιληφθεί όπως και ο προηγούμενος δήμαρχος πως αυτοί όλοι "επαναστατούν" αλλά στο τέλος εμπιστεύονται την διοίκηση σε όσους ακολουθούν το μοναδικό μονοπάτι που έχει η χώρα μας για να προοδεύσει. Και αυτό είναι να γίνει επιτέλους ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ διαλύοντας μικρές ή μεγάλες ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 

Εάν το ΣΕΔΗ δεν αντιληφθεί πως η διοίκηση ΑΛΛΑΞΕ και εκτός από δικαιώματα υπάρχουν και υποχρεώσεις οι συνδημότες μας το 2028 θα επιλέξουν άλλον δήμαρχο! 

Άλλωστε οι περισσότεροι πλέον δεν θα στεναχωρηθούν για κατάργηση προνομίων που οι ίδιοι δεν έχουν αντιλαμβανόμενοι πως όσο αυτά διατηρούνται η χώρα κινδυνεύει με νέα χρεοκοπία και οι ίδιοι με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις! 

Κάποια στιγμή με "πόνο" θα αποχωριστούμε δομές που είχαμε συνηθίσει να προσφέρουν ελάχιστα αλλά να αμείβονται πλουσιοπάροχα αφού οι καιροί άλλαξαν κάτι που αρνούνται να αντιληφθούν μια χούφτα "γραφικοί" στο "γαλατικό χωριό" μας . Σε αυτό που υπάρχει όχι για τις "πεφωτισμένες" διοικήσεις που είχε αλλά επειδή η χώρα μας εξακολουθεί και βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! 

Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σε αυτή την πλευρά είναι αλλά όσο δεν το φωνάζει ΔΥΝΑΤΑ θα βλέπει άλλους που περνάνε τα λάθος μηνύματα να βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και να εφαρμόζουν ΔΕΞΙΕΣ πολιτικές αφού ό,τι και εάν σε λένε τα ΠΑΝΤΑ έχουν και ΚΟΜΜΑ και ΧΡΩΜΑ!

Το διαπίστωσαν φανταζόμαστε και όσοι ήταν πάνω από κόμματα και χρώματα μένοντας μακριά από θέσεις ευθύνης! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: