ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ουδέν σχόλιο για παραιτήσεις που δεν έχουν καμία αξία εάν δεν επιβεβαιωθούν από τα Δ.Σ των συλλόγων.

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Ουδέν σχόλιο για παραιτήσεις που δεν έχουν καμία αξία εάν δεν επιβεβαιωθούν από τα Δ.Σ των συλλόγων.


Μας ενημέρωσαν πως έχουμε διαδικτυακή παραίτηση μέλους σωματείου της πόλης μας εν μέσω κρίσης κορονοϊού. 



Δεν είναι προφανώς η κατάλληλη εποχή για να ασχολούμαστε με "θέμα" που δεν αφορά την δημόσια υγεία ή έστω την τσέπη των συνδημοτών  μας.

Δεν θεωρούμε καν σοβαρή την εν λόγω παραίτηση που εάν βέβαια  ισχύει είναι θετική για τον σύλλογο και θα τον βοηθήσει στο μέλλον. 

Αναμένουμε να δούμε την αντίδραση του συλλόγου και προφανώς σας παραπέμπουμε σε δική του επίσημη ανακοίνωση όταν και εάν υπάρξει. Γιατί προφανώς και στο παρελθόν έχουμε δει πολλά τέτοια τερτίπια και υπαναχωρήσεις από "σωτήρες" και χορηγούς που μπαινόβγαιναν στο σύλλογο.

Δεν ασχολούμαστε με παραιτήσεις μέσω social media , κυρίως όταν γίνονται κατόπιν εορτής και δεν έχουν τοποθετηθεί για αυτές τα Δ.Σ των συλλόγων .

Πλέον για εμάς η γραμμή θα είναι απόλυτα σκληρή για σωματεία , συλλόγους και εν γένει "φιλάνθρωπους" που ανέχονται μέλη με απαράδεκτες δημόσιες συμπεριφορές.

Επομένως το δικό μας εμπάργκο σε τέτοιους συλλόγους και σωματεία θα συνεχιστεί έως ότου αλλάξουν οι διοικήσεις τους. Αυτές που ανέχτηκαν τις συμπεριφορές , αυτές που σιώπησαν και άφησαν τα πράγματα να κυλήσουν .....

Το να ανεχόμαστε εμείς από συλλόγους 20 -50 ατόμων αντιδημοκρατικές συμπεριφορές (και 1000 μέλη να είχαν δεν θα υποχωρούσαμε)  δεν είναι της δικής μας φιλοσοφίας . Άλλωστε σύλλογοι μπορούν να υπάρξουν και άλλοι στο μέλλον και σε συνθήκες καπιταλισμού ο καθένας επιλέγει τον σύλλογο τον οποίο θέλει να τον εκπροσωπεί.

Αφού δεν έχουμε φοβηθεί να τα βάλουμε με όλες σχεδόν  τις δημοτικές παρατάξεις ,απορώ πως κάποιος θεωρεί πως εμείς θα υποχωρήσουμε για το "καλό" μας σε απειλές και ύβρεις από όσους μας θεωρούν εμπόδιο στις δικές τους προσωπικές φιλοδοξίες. 

Άλλωστε όλοι κρινόμαστε για τις θέσεις και τις απόψεις μας και δεν αναμένουμε περισσότερους αναγνώστες από όσους ποτέ δεν μας στήριξαν όταν "χτίζονταν" αυτό το ΜΜΕ.

Κακώς λοιπόν μας στείλατε να σχολιάσουμε μια "παραίτηση" άνευ ουσίας ,και κακώς και εμείς χαλάσαμε μια ανάρτησή μας για κάτι που δεν αφορά τους πολλούς αλλά ελάχιστους αυτή την περίοδο.

Άλλωστε οι σύλλογοι εν μέσω κρίσης θα καθάριζαν έτσι και αλλιώς και στο τέλος θα επικρατήσουν οι καλοί , έτσι θέλουμε τουλάχιστον να πιστεύουμε εμείς εάν και πολλές φορές η πραγματικότητα δεν μας επιβεβαιώνει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: