ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν έχουμε "πόλεμο" προφανώς και χρησιμοποιούμε όλα μας τα "όπλα" δεν είναι λογικό να μας εγκαλούν στο όνομα της Αστικής Δημοκρατίας όσοι θεωρούν πως έχουμε χούντα!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Όταν έχουμε "πόλεμο" προφανώς και χρησιμοποιούμε όλα μας τα "όπλα" δεν είναι λογικό να μας εγκαλούν στο όνομα της Αστικής Δημοκρατίας όσοι θεωρούν πως έχουμε χούντα!


 Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αναγκαζόμαστε να γίνουμε "κακοί" με τοπικά ΜΜΕ. Θεωρούν πως θα ξεφύγουν της κριτικής μας , μάλλον δεν κατανοούν πως ως μέρος του διαδικτύου διαμορφώνουν συνειδήσεις όσων τους  διαβάζουν και  όπως όλα τα ΜΜΕ υπόκεινται σε κριτική. 

 Έτσι δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια και να μην καυτηριάζουμε την συστηματική προσπάθεια που καταβάλει το site Ηλιούπολη για Όλους για να απαξιώσει την κυβέρνηση της ΝΔ, φιλοξενώντας αρθρογράφους που βλέπουν χούντα την Αστική μας Δημοκρατία! 

Παράλληλα βλέπουν και φασίστες ιατρούς! και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ! 

Ανάλογα κείμενα διαβάζουμε μόνο στην Κατιούσα του ΚΚΕ και σε έντυπα ή site που βρίσκονται κοντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 Η στήλη τους αρθρογραφία αποτελεί εδώ και καιρό "άσυλο" για οποιοδήποτε θέλει να βάλλει κατά μιας κυβέρνησης που κάνει τιτάνιο αγώνα να σώσει την χώρα. Συγκρίνεται μια κυβέρνηση που έχει πάνω από 40% του ελληνικού λαού στο πλευρό της με την Χούντα του Παπαδόπουλου της 21ης Απριλίου αλλά παρόλα αυτά διαμαρτύρονται για την κριτική μας.

Επομένως με ευχαρίστηση απαντάμε στις αιτιάσεις τους για εμάς αφού δεν κρύψαμε ποτέ πως είμαστε ΔΕΞΙΟΙ , είμαστε υπερήφανοι για αυτό και θα συνεχίσουμε προφανώς να πολεμάμε όλους όσους αμφισβητούν την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία. 

Το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε τοπικά ΜΜΕ που φιλοξενούν άρθρα στα οποία αμφισβητείται η δημοκρατικότητα μιας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης προφανώς και δεν μπορούν να μας το στερήσουν. 

 Ούτε προφανώς μας τρομάζουν οι κομμουνιστικές φωνές ή οι απειλές όσων μας θεωρούν εύκολο στόχο. Από το 2016 μας έχει στοχοποιήσει η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης δεν έχουμε θέμα εμείς με αυτά. 

Όσοι θεωρούν πως με κυβέρνηση ΝΔ θα καταφέρουν να μας φιμώσουν μάλλον κάνουν κακές παρέες που τους λένε ανοησίες και ερμηνεύουν το Σύνταγμα και τους Νόμους κατά το δοκούν! 

Για το θέμα των διαφημίσεων πέρα αυτών της Google (άλλωστε το ιστολόγιό μας της ανήκει) όσους προβάλλουμε είναι επειδή τους εκτιμούμε. Και βέβαια πλέον από το ιστολόγιό μας θα παρελάσουν όλοι οι επιχειρηματίες που είναι ΔΕΞΙΟΙ και δεν ντρέπονται να το δηλώσουν δημόσια. 

Τζάμπα λοιπόν από εμάς ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ σε όποιον επιχειρηματία της πόλης έχει δεξιό λόγο και δεν κρύβεται για να μην στοχοποιηθεί από τους Σταλινοφασίστες της πόλης. Οι εποχές που ήταν in να είσαι αριστερός έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εκτός βέβαια και εάν κάποιοι αφελείς θεωρούν αριστερό τον Μπάϊντεν, τον Μακρόν κ.ο.κ . 

Οι δυτικές κοινωνίες έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει τις ιδεοληψίες της αριστεράς, καιρός αυτό να συμβεί και στη χώρα μας. 

ΥΓ: Αφορμή για το παραπάνω άρθρο ήταν το παρακάτω σχόλιο που με χαρά δημοσιεύσαμε στο ιστολόγιό μας, αφού δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα . Ανώνυμο σχόλιο που όμως προέρχεται από όποιον θεωρεί πως θίγονται τα συμφέροντα του site Ηλιούπολη για Όλους το οποίο κατά καιρούς είναι πελάτης της Google δηλαδή του ιδιοκτήτη αυτού του ιστολογίου! 


Μια εταιρία που εγγυάται την δική σας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ενημέρωση και που προφανώς έχει ενημερωθεί για όσα θα ενημερωθείτε και όλες και όλοι εσείς λίαν συντόμως. Γιατί εμείς να γίνουμε "θύματα" Σταλινοφασιστών είναι πολύ δύσκολο αφού η διαδικτυακή μας παρουσία προσφέρει κέρδη στην ιδιοκτήτρια εταιρία που μας παρέχει χώρο στο διαδίκτυο για να ασκήσουμε χωρίς φόβο το λειτούργημά μας. 

Αυτά προς το παρόν πριν το τέλος του μήνα θα έχουμε νεότερα για όσους επί ματαίω επιχειρούν να φιμώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ επειδή τους αρέσει να βαπτίζουν το άσπρο - μαύρο και να ταΐζουν τους αφελείς που τους διαβάζουν κομμουνιστικό  σανό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: