ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΕΔΕ για έλλειμμα 28.000 ευρώ στον ΠΑΟΔΗΛ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΕΔΕ για έλλειμμα 28.000 ευρώ στον ΠΑΟΔΗΛ



 Έσοδα - έξοδα μείον 28.000 ευρώ ανακάλυψαν μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με εντολή του προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Θέμη Γιαννόπουλου στον ΠΑΟΔΗΛ. 

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε χθες στο δημοτικό συμβούλιο από επίσημα χείλη δεν πρόκειται για λογιστικό λάθος ο δήμαρχος είναι ενήμερος και εάν προκύψουν ευθύνες θα τηρηθεί όπως μας διαβεβαίωσαν χθες όλες οι νόμιμες διαδικασίες. 

Τον έλεγχο στα οικονομικά του ΠΑΟΔΗΛ είχε ζητήσει ο ίδιος ο πρόεδρός του κος Θέμης Γιαννόπουλος που σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων και το απέδειξε για πολλοστή φορά με το θέμα που "ανέκυψε" με τις δήθεν ΔΩΡΕΑΝ συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που ζήτησε δημοτική παράταξη που είναι συνώνυμο του λαϊκισμού και των "εύκολων" λύσεων σε όλα που όμως δεν υπάρχουν. 

Για να είμαστε ειλικρινείς το ποσό των 28.000 ευρώ που θέλουμε να ελπίζουμε πως πρόκειται για λογιστικό λάθος ( οι πρώτες ενδείξεις λένε πως δεν είναι) δεν μας εντυπωσιάζει και δεν θα το κάναμε καν θέμα. 

Άλλωστε όταν ένας δήμος σπαταλά πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας και η εικόνα είναι αυτή που όλοι βλέπετε τα 28.000 ευρώ είναι "πταίσμα" για εμάς αλλά όχι για τον επικεφαλής του ΝΠΔΔ που διέταξε τον έλεγχο και μαζί με τον δήμαρχο είναι διατεθειμένοι να οδηγήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όποιους από αμέλεια ή από πρόθεση έβλαψαν οικονομικά τον δήμο. 

Για όσους τον "βλάπτουν" διαχρονικά με τις αποτυχημένες συνταγές κρατισμού υπεύθυνοι να τους τιμωρήσετε είσαστε εσείς ως εκλογικό σώμα στις κάλπες. 

Τα εισαγωγικά μπήκαν όχι γιατί δεν πιστεύουμε εμείς πως οι επιλογές αυτές  βλάπτουν τον δήμο αλλά επειδή η συντριπτική ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των συνδημοτών μας πιστεύει στον κρατισμό. 

Αυτό μαρτυρά και η ΣΤΑΣΗ όλων των δημοτικών παρατάξεων που βλέπουν λίγους τους εργαζόμενους του δήμου μας και κυρίως η εμμονή τους στη ΜΗ ιδιωτικοποίηση δημοτικών δομών που έπρεπε να είχαν δοθεί σε ιδιώτη εδώ και δεκαετίες. 

Θα περάσουμε έναν "υπέροχο" χειμώνα με την πλειοψηφία των συνδημοτών να φωνάζει διαδικτυακά "Μητσοτάκη γ@μι@σ@ι" και θα πάμε στις κάλπες του 2023 για να επιλέξουμε ως πλειοψηφία έναν νέο ή τον ίδιο κρατιστή "Μεσσία" που θα ακολουθήσει την πεπατημένη αφού άλλωστε η τοπική κοινωνία αυτό αποζητά! 

Το μόνο παρήγορο στην υπόθεση είναι πως ο "Μεσσίας" θα πιστεύει στην ΟΥΤΟΠΙΑ των "σοσιαλιστικών παραδείσων" και δεν θα είναι οπαδός του "Ελλάς - Ελλήνων- Χριστιανών" γιατί η πόλη έχει γαλουχηθεί να υπηρετεί τον κόκκινο φασισμό και όχι τον ΜΑΥΡΟ! 

Για εμάς δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διαφορά αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια σε μια πόλη όπου επιβιώνουν διαχρονικά όσοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 

Ως τοπικό ΜΜΕ δεν θέλουμε να τιμωρηθεί ουδείς για αυτό το έλλειμμα των 28.000 ευρώ την στιγμή που όλες οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ συντηρούν μια Σοβιετία που εκτός από εκατομμύρια ευρώ ετησίως μας στοιχίζει πολλά περισσότερα. 

Μια πόλη που τιμάει όσους δεν το αξίζουν σίγουρα δεν έχει μέλλον σε έναν κόσμο που έχει αποφασίσει πως θα παραμείνει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας με όποιος κόστος. 

Όσοι έχουν αυταπάτες πως η Δύση θα αλλάξει ή θα ανεχτεί τον ρόλο κομπάρσου ας το καλοσκεφθούν . Ποτέ ένας κατώτερος πολιτισμός δεν επιβλήθηκε σε έναν ανώτερο άρα ας ψάξουμε πόσο διαλύσαμε τον πολιτισμό μας για να βρεθούμε επί 400 χρόνια να αποτελούμε επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! 

ΥΓ: Δεν θα ασχολούμασταν καν με το θέμα αυτό αλλά δεν θα θέλαμε κάποιοι να πουν πως καλύπτουμε την "αμέλεια" υπαλλήλων την στιγμή που είμαστε οι μόνοι που ζητάμε εδώ και χρόνια λιγότερους δημοτικούς υπαλλήλους και ιδιωτικοποιήσεις δομών που έτσι και αλλιώς θα γίνουν μετά την υπογραφή νέων μνημονίων αφού η χώρα μας πολύ σύντομα θα χρειαστεί χρήματα που δεν τα βρίσκεις με χαμηλά επιτόκια στις αγορές! Πάντως για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως δεν είναι όλα τα "δάχτυλα" ίδια και πως και στην παρούσα διοίκηση υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν στο μέτρο του δυνατού να διαχειρίζονται με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τα χρήματά μας. Ουδείς θα μάθαινε ΤΙΠΟΤΑ εάν δεν γίνονταν ο έλεγχος και προφανώς το ΣΕΔΗ πέρα από το να διεκδικεί περισσότερα προνόμια για τους υπαλλήλους του δήμου μας δεν ασχολείται με τέτοια ζητήματα αφού μάλλον είναι της λογικής πως λεφτά υπάρχουν! Άμα τους πεις και τίποτα θα σου πουν μην αγοράζετε RAFALE και γαλλικές φρεγάτες και μονιμοποιήστε τους πάντες! Συμφωνούμε μόνο στο ό,τι το να αγοράζεις από την Ευρωπαϊκή αγορά πολεμικό υλικό δεν είναι έξυπνη επιλογή! Αφού έχουμε ήδη παραγγείλει και θα παραλάβουμε F-35 το 2028 γιατί η βιασύνη για τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη; Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο ; Εδώ για 10 ολόκληρα χρόνια εγκαταλείψαμε τα εξοπλιστικά μας προγράμματα λόγο της χρεοκοπίας και δεν άνοιξε ρουθούνι τώρα γιατί τέτοια βιασύνη; Για την κατάταξη και το αξιόμαχο των στρατών παγκοσμίως υπάρχει άλλωστε σαφή εικόνα και εάν θέλουν να την αλλάξουν πρέπει να αγοράσουν εξοπλισμό τρισεκατομμυρίων και όχι μερικών δισ ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: