ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θα νομιμοποιηθούν ακίνητα στον Υμηττό - Είναι ουτοπία να πιστεύει κάποιος πως μετά από 50 χρόνια θα μπουν μπουλντόζες για να "τιμωρήσουν" τους παρανομούντες!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Θα νομιμοποιηθούν ακίνητα στον Υμηττό - Είναι ουτοπία να πιστεύει κάποιος πως μετά από 50 χρόνια θα μπουν μπουλντόζες για να "τιμωρήσουν" τους παρανομούντες!


Μια σειρά ακινήτων που διεκδικεί ο δήμος μας δεν έχουν δηλωθεί καν στο κτηματολόγιο αφού δεν έχουν εντοπιστεί! Όσες και όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κατάλαβαν με ποιον τρόπο ο δήμος Ηλιούπολης διαχρονικά "κατοχυρώνει" τις "ιδιοκτησίες" του και έμαθαν για να μην έχουν αυταπάτες πως την ώρα που κάνει "τσαμπουκάδες" με την Ελλαδική Εκκλησία έχει ωφεληθεί με ΔΩΡΕΕΣ της τελευταίας και επιθυμεί πλέον να υφαρπάξει και δική της περιουσία! Βέβαια η Ελλαδική Εκκλησία δεν είναι ο βοσκός Νάστος ούτε οι κληρονόμοι του που είδαν να χάνουν με μια πολιτική απόφαση εκτάσεις που είχε αγοράσει ο Αλέξιος Νάστος ο οποίος όχι μόνο δεν καταπάτησε σπιθαμή γης αλλά τα είχε όλα αγορασμένα και έκανε αρκετές δωρεές στον δήμο μας για να γίνουν εκκλησίες , αθλητικοί χώροι κ.ο.κ .

Είναι εμφανές ακόμα και στους κομμουνιστές της πόλης πως οι εποχές που μαζεύονταν καμία δεκαριά και καταλάμβαναν ιδιωτικούς χώρους επικαλούμενοι μετά από χρόνια χρησικτησία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι επίσης σαφές πως με το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού άνοιξε επιτέλους ο δρόμος για να μονιμοποιηθούν το ΚΥΤ Υμηττού και ένα σωρό άλλες δομές μέσα στη Β΄ζώνη του Υμηττού ενώ γίνεται σαφές πως ανάπτυξη χωρίς να πέφτουν τσιμέντα δεν μπορεί να συμβεί. Από όλους αυτούς τους υβριστές του ιστολογίου μας που τάχα θα πάλευαν για την "διάσωση" του Υμηττού και του φαλακρού δάσους πάνω από την πόλη μας ουδείς έχει κινητοποιηθεί γιατί άλλωστε δεν είναι και προεκλογική περίοδο για να έχουν οφέλη από την "αγάπη" τους για το δάσος. Ένα "δάσος" μέσα στο οποίο έχουν χτίσει γκαράζ για τα αυτοκίνητα του δήμου μας, έχουν κλουβιά με αδέσποτα ζώα και φυσικά τον σταθμό μεταφόρτωσης Απορριμμάτων δηλαδή σε απλά ελληνικά μια ανοιχτή χαβούζα! Ο δήμος ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ και κατά φαντασίαν ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων αναμένει να σπαταλήσει μερικά εκατομμύρια ευρώ ακόμα για δικαστικά έξοδα για να διεκδικήσει το "δίκιο" του.


 Όμως ουδείς πλέον παίρνει στα σοβαρά έναν δήμο καταπατητή ιδιωτικών περιουσιών με δημοτικούς άρχοντες που βιάζονται να νομιμοποιήσουν τα δικά τους αυθαίρετα μέσα σε δασική έκταση αλλά ενοχλούνται τάχα από το ΚΥΤ Υμηττού που παράγει το ρεύμα που καταναλώνουμε εμείς και πολλοί όμοροι δήμοι μας. Δεν είδαμε κανέναν δημοτικό μας σύμβουλο να έχει απορίες για το πως ένας δήμος διεκδικεί κάτι χωρίς να έχει κανένα συμβόλαιο και το κυριότερο από όλα είδαμε μια ΟΜΟΨΥΧΙΑ στο να καταπατήσουν και άλλες εκτάσεις ιδιωτών ή να διεκδικήσουν από το Ελληνικό κράτος εκτάσεις που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήταν και ούτε θα γίνουν δικές μας. 


Ακόμα και οι ανακοινώσεις της Αναρχικής Συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" έχουν περισσότερη λογική και σεβασμό στην Αστική μας Δημοκρατία από τα τσιτάτα που κατά καιρούς εξαπολύουν κατά του κράτους δημοτικοί σύμβουλοι που θεωρούν πως το κράτος είναι υποχρεωμένο να υποκύψει στους εκβιασμούς τοπικών αρχόντων που αφήνουν φυλακισμένα αδέσποτα μέσα σε κλουβιά μέσα σε δασική έκταση και θεωρούν φυσιολογικό να υπάρχει ΣΜΑ μέσα στον Υμηττό αλλά όχι ΚΥΤ! Όσο για κάποιους χώρους που εμείς θεωρούμε αθλητικά κέντρα με μια πρόχειρη ματιά στη λίστα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει πως οι χώροι αυτοί δεν πληρούν καμία προϋπόθεση και για τον λόγο αυτό δεν βρίσκονται στη σελίδα της ΓΓΑ με τα αθλητικά κέντρα ανά την Ελλάδα. 

Τώρα πως ο δήμος παραχωρεί και εκμισθώνει χώρους που δεν του ανήκουν σε ιδιωτικά αθλητικά σωματεία είναι κάτι το οποίο επαφίεται στον "πατριωτισμό" των τελευταίων που άμα επιθυμούν δεν πληρώνουν τίποτα στον δήμο αφού δεν έχει καμία δυνατότητα να διεκδικήσει νομικά τα χρήματα αυτά αφού ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ τίτλους ιδιοκτησίας και οι χώροι δεν είναι κατάλληλοι για να εξυπηρετούν ακόμα και ερασιτεχνικούς συλλόγους. Σε μερικά χρόνια και όσο ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα παραχωρεί την θέση του σε επαγγελματικά σωματεία ο δήμος θα κληθεί να προχωρήσει σε εργασίες αναβάθμισης όλων αυτών των χώρων και να λάβει όλα τα μέτρα που προβλέπονται για να μπορούν οι αθλητές των σωματείων στα οποία παραχωρούνται να δουλέψουν σε χώρους που θα έχουν αποδυτήρια , τουαλέτες και φυσικά γιατρούς για άμεση βοήθεια εάν συμβεί κάποιο ατύχημα. 

Όλα αυτά δεν συμβαίνουν και έτσι η "άναρχη" κατάσταση βολεύει και δήμο και σωματεία με τα τελευταία πάντως να γνωρίζουν πως και το δικό τους μέλλον είναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ αθλητισμός και οι καλά αμειβόμενοι αθλητές . Άλλωστε η νέα γενιά δεν έχει καμία ΟΥΤΟΠΙΑ πως τα πάντα στις καπιταλιστικές κοινωνίες και όχι μόνο τα κινεί το ΧΡΗΜΑ. 

ΥΓ: Σεβόμαστε μόνο τις συλλογικότητες που επιθυμούν την ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ και την μεταφορά ΟΛΩΝ των δομών μέσα από τον Υμηττό παρόλο που αυτό φαντάζει και είναι ΟΥΤΟΠΙΚΟ . Πως δηλαδή θα μεταφερθεί και που θα πάει το ΚΥΤ Υμηττού που μας δίνει ρεύμα; Και σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε το "κόλλημα" τους που έχει μεταδοθεί και στους 41 δημοτικούς μας συμβούλους που δεν κατανοούν πως λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ πως τάχα μπορεί να μεταφερθεί το ΚΥΤ Υμηττού το μόνο που καταφέρνουν είναι να απαξιώνονται σε πολίτες που το βλέπουν να μοιράζει "καρκίνο" όπως μας έγραφαν και τα τρολ του κ. Αραμπατζή στο διαδίκτυο και τον ίδιο να φωτογραφίζεται με τον κ. Δένδια που δεν είναι κανένας "ψεκασμένος" ώστε να σηκώσει το κόκκινο λάβαρο της επανάστασης και να σταθεί απέναντι στο νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού που το νομιμοποιεί ενώ προβλέπει και την δημιουργία διαδημοτικού Κοιμητηρίου. Και βέβαια το νέο προεδρικό διάταγμα δεν ήρθε από τους εξωγήινους αλλά είναι η πρόταση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: