ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:45 ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ»

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:45 ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ»



Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 Ιουλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:45 σύμφωνα με τα άρθρα 64, 66, 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18, του Ν. 4623/2019 και το άρθρο 48 του Ν.4940/2022, στην ειδική αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κώστας Κονδύλης» (Σοφοκλή Βενιζέλου 114), με θέματα:

Διατύπωση Γνώμης επί εκκρεμών θεμάτων σχετικά με την υποβολή αντιρρήσεων κατά της «Ανάρτηση δασικού χάρτη δήμων/δημοτικών ενοτήτων….Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του»(ΑΔΑ: ΨΧ8ΞΟΠ1Κ-ΚΨΕ) της Δ/νσης Δασών Ανατολικής Αττικής»
Ενημέρωση για τα θέματα της πολιτικής προστασίας
Επανεξέταση της υπ’ αριθ. 26/2022 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ως προς το πρώτο σκέλος της
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος, οικονομικού έτους 2022
Αναμόρφωση προϋπολογισμού (4η), οικονομικού έτους 2022
Έγκριση τοποθέτησης τερματικής συσκευής αποδοχής καρτών πληρωμής (POS) στο κυλικείο του Δημοτικού Κοιμητηρίου, άνοιγμα νέου τραπεζικού λογαριασμού και υπογραφή σχετικής σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα (επικαιροποίηση Α.Δ.Σ. 66/2020 ΑΔΑ: ΨΤ96ΩΡΥ-ΧΝ7)
Έγκριση Απολογισμού 2021- Προϋπολογισμού 2022 της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων Ε.Ο.Κ.Α.
Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις

Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ: Γραμματείς Δημοτικού Συμβουλίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ: Γενικός Γραμματέας του Δήμου
Διευθυντές του Δήμου και Ν.Π.Δ.Δ.
Δικηγόροι
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δ.Η.


Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου

Βιδάλης Παναγιώτης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: "Λαϊκή αγορά" και το κυλικείο του νεκροταφείου δεν έχει POS αλλά η πλέμπα της πόλης δεν είδε ποτέ τις δικές της καταστροφικές επιλογές αλλά φαντάζεται σκάνδαλα και μίζες την ώρα που τρώει αμάσητο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως πάνω από το 80% της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης δίδεται για να διατηρηθεί η Σοβιετία. Μας στοιχίζουν ΟΛΟΙ πολλά και δεν υπάρχει ουδείς δημοτικός σύμβουλος να αντιδράσει στο παραπάνω γεγονός αποδεχόμενος το ρόλο του "διαχειριστή" που θέλει να σας πείσει πως με τα 20 ευρώ από τα 100 που μένουν θα μπορέσει να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη μοίρα της πόλης μας! Ευτυχώς που πέσαμε στα μνημόνια και δεν χαλάμε και περισσότερα από όσα μας δίνει το κράτος δανειζόμενοι από Τράπεζες! Βέβαια κάποιοι "έξυπνοι" θεωρούν επωφελή για τον δήμο μας τον δανεισμό σε μια τέτοια παγκόσμια οικονομική ύφεση που έχει πλήξει ακόμα και τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: