ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...


 
  • Όσες προσπάθειες και εάν έχουν γίνει έως σήμερα για ΜΙΑ μόνο υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου στις κάλπες του 2023 για την πόλη μας,  δεν αποδίδουν καρπούς και περίπου έναν χρόνο πριν την διεξαγωγή τους μιλάμε και πάλι για τουλάχιστον δύο υποψηφιότητες.  Και βέβαια την ΗΤΤΑ θα την χρεωθούμε όλες και όλοι που δεν πιέζουμε στο να ΜΗ συμβεί αυτό. Η μία ΜΟΝΟ  υποψηφιότητα είναι αυτή που θα έφερνε μετά από χρόνια υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο στον δεύτερο γύρο των εκλογών ( έχει να συμβεί από το μακρινό 2010) με πιθανότητες να ξαναδούμε κεντροδεξιά διοίκηση στο τιμόνι του πολύπαθου δήμου μας. Ο χρόνος περνάει και ευελπιστούμε πως έστω έως τον προσεχή Οκτώβριο θα έχουμε κάτι θετικό να γράψουμε ως είδηση για το θέμα που απασχολεί όλους τους νεοδημοκράτες της πόλης μας αφού ουδείς δεν θέλει να χάνει σε εκλογικές αναμετρήσεις από πολιτικούς των οποίων οι απόψεις έχουν κριθεί τελεσίδικα από την Ιστορία. Παντού στον δυτικό κόσμο η στροφή προς τα ΔΕΞΙΑ είναι ορατή με κάποια δυτικά κράτη να κινούνται τόσο δεξιά που ουδείς θα φαντάζονταν πριν μερικά χρόνια. Η τάχα "Αριστερή" πόλη μας θα δώσει και πάλι την πρωτιά στο κόμμα της ΝΔ στις βουλευτικές κάλπες όποτε και εάν αυτές τελικά στηθούν αλλά κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως την ώρα που ακόμα και οι σοσιαλδημοκράτες πρεσβεύουν "συντηρητικές" απόψεις από την οικονομία έως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης , πως εάν δεν γίνουν αρεστοί σε αριστερό ακροατήριο δεν έχουν τύχη στο να βρεθούν μέσω της εκλογικής διαδικασίας σε  θέσεις ευθύνης. Η ουτοπία αυτή δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο,  και πληρώνουν διαχρονικά την υποταγή τους στον παραλογισμό της Αριστεράς που επιθυμεί την πόλη μας Σοβιετία. Το αφήγημα πάνω από κόμματα και χρώματα έχει πληρωθεί ακριβά από μια πόλη όπου οι δήμαρχοι άφηναν την "κομματική τους κάπα" εκτός δημαρχείου και υιοθέτησαν σε σημαντικά για την πόλη μας ζητήματα όπως αυτό της "δημόσιας περιουσίας" φερόμενοι ως κατσαπλιάδες και σπαταλώντας την ετήσια κρατική χρηματοδότηση κατά το δοκούν. Παρακολουθώντας τα δημοτικά συμβούλια της πόλης αντιλαμβάνεσαι πως οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχουν προ πολλού ξεπεραστεί και ακούς την μονότονη και καταστροφική για την πόλη μας συνταγή αποτυχίας του άκρατου κρατισμού.

  • Δεν είμαστε της άποψης πως πρέπει η ΝΔ να εξαντλήσει την κυβερνητική της  θητεία αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως το όνειρο της αυτοδυναμίας θα χάνονταν οριστικά , και η χώρα θα έμπαινε σε περιπέτειες. Αλλά φυσικά ο πρωθυπουργός αποφασίζει και αυτός έχει την τελική ευθύνη για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. 


  • Οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης θα έχουν δουλίτσα τον χειμώνα με την ενεργειακή κρίση να φουντώνει και τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται,  αφού αυτό επιθυμούν οι ισχυροί αυτής της γης. Δεν κατανοούμε εάν ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Μακρόν έχει αντιληφθεί πως η παύση της διαμάχης δεν εξαρτάται από τον πρόεδρο της Ρωσίας αλλά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ή απλώς συνομιλεί με τον Πούτιν για να σπαταλά τον χρόνο του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: