ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....


  • Οι προσπάθειες που γίνονται για να διατηρηθεί η πόλη μας σε υποφερτό επίπεδο όσον αφορά την καθαριότητα και το πράσινο μέσω  εθελοντικών δράσεων φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με τον "εθελοντισμό" της κατάταξης στην ΕΟΝ (Εθνική Οργάνωση Νεολαίας) όπου στην ουσία ήταν υποχρεωτική αφού όλος ο φασιστικός - κρατικός μηχανισμός με πρώτους τους δασκάλους και τους καθηγητές ωθούσαν εάν δεν εξανάγκαζαν τις νέες και τους νέους της εποχής που έγραψαν το έπος του 1940 να συμμετάσχουν σε δράσεις "κοινωνικής αλληλεγγύης". Και βέβαια η πόλη μας έχει αρκετές ομάδες και συλλογικότητες που μάχονται την Αστική μας Δημοκρατία και φυσικά η Κυψέλη Εθελοντών δεν ΑΝΗΚΕΙ σε αυτές. Για το πόσο εθνικιστής ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς έχει αποφανθεί ήδη η Ιστορία άλλωστε για όσους δεν γνωρίζουν τον χώρο τον "μπλέκουν" εσκεμμένα με τον γερμανικό εθνικισμό ΝΑΖΙΣΜΟ και τον ιταλικό εθνικισμό ΦΑΣΙΣΜΟ όπως μπλέκουν εσκεμμένα και πάλι την Αναρχική Συλλογικότητα "Ρουβίκωνας" με τους Σταλινοφασίστες του ΚΚΕ ενώ δεν πάλευαν και δεν παλεύουν για τα ίδια πράγματα. Ο "Ρουβίκωνας" δεν αποτελεί πρόβλημα για την Αστική μας Δημοκρατία πρόβλημα ήταν και θα παραμένουν όσοι εξακολουθούν και πιστεύουν στην δικτατορία του προλεταριάτου και όχι όσοι παραπλανημένοι αλλά αγνοί ιδεαλιστές παλεύουν για να φέρουν μια αναρχική κοινωνία που θα ήταν αποτελεσματική μόνο εάν ζούσαμε σε "κοινωνία αγγέλων". Η ουτοπία του αναρχισμού και οι ανεφάρμοστες θεωρίες του ΄Ρώσου θεωρητικού του αναρχισμού  Μπακούνιν είχαν άλλωστε προβλέψει εγκαίρως που θα κατέληγε η Οκτωβριανή "Επανάσταση" το πραξικόπημα δηλαδή μιας μειοψηφίας που οδήγησε την Ρωσία στα χάλια της ΕΣΣΔ αλλά και στα σημερινά της αφού είναι φανερό πως και η τωρινή της ηγεσία είναι επηρεασμένη από όσα ΤΡΑΓΙΚΑ διαδραματίστηκαν σε αυτή την χώρα μετά την επικράτηση των μπολσεβίκων. Το γεγονός πως ο "Ρουβίκωνας" είναι μια ελληνική αναρχική οργάνωση περιπλέκει τα πράγματα αφού και στον αναρχισμό όπως και στον εθνικισμό κάθε κράτος παράγει τον δικό του ή μάλλον θεωρεί πως μπορεί να βάλει τις ιδεολογίες αυτές στα "καλούπια" της χώρας του. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έβαλε τους εκεί αναρχικούς στο βασικό δίλημμα που ήταν και θα παραμένει εάν πρέπει να υπερασπιζόμαστε την χώρα μας από ξένη εισβολή και εκεί οι περισσότεροι Ουκρανοί εθνικιστές απάντησαν πως πρέπει! Στο ίδιο δίλημμα εάν κληθούν να απαντήσουν οι Έλληνες αναρχικοί ας μην έχει κανείς αυταπάτες πως δεν θα πολεμήσουν για να απωθήσουν τον εισβολέα αφού είναι έμφυτη στο dna των ανθρώπων η προστασία του Τόπου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έτσι πρόβλημα για εμάς είναι και θα παραμένουν όχι όσοι θέλουν να αντικαταστήσουν μια Αστική Δημοκρατία που τους ανέχεται ως οφείλει με κάτι ΟΥΤΟΠΙΚΟ αλλά όσοι θέλουν να οδηγήσουν την χώρα μας ΣΕ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και λυπούμαστε εάν θα στεναχωρήσουμε κάποιους φιλελεύθερους,  οι "Ρουβίκωνες" δεν παλεύουν για αυτό! 



  • Εκλογές όσο το δυνατόν πιο σύντομα και σίγουρα μέσα στον Σεπτέμβριο δεν αντέχει η χώρα παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με μια αντιπολίτευση που χαϊδεύει τα αυτιά κάθε "ψεκασμένου". 

  • Από τα πέντε κόμματα που υπάρχουν στα δεξιά της ΝΔ ΜΟΝΟ ΕΝΑ δεν είναι φουλ ρωσόφιλο επομένως η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη δεν κινδυνεύει από τα δεξιά της και ό,τι χάσει θα το αντικαταστήσει από τους ψηφοφόρους του κέντρου και τους απολιτίκ! 

  • Το ποσοστό της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου θα κρίνει κατά πολύ και την στάση που θα κρατήσουν οι εδώ κεντροδεξιές παρατάξεις για τις κάλπες του 2023 στις οποίες θα κληθούμε να αποφασίσουμε προς τα που θα πάει η πόλη μας. Εάν δηλαδή ως πλειοψηφία θα παραμείνουμε προσκολλημένοι στην αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού ή θα δώσουμε την δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε αυτόν να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. 
  • Τώρα οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δουλεύουν για την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις κάλπες του Σεπτεμβρίου αφήνοντας στην "τύχη" τους όσους διαχρονικά σε αυτή την πόλη σέρνονται πίσω από αριστερές επιλογές! 

  • "Κουρελόχαρτο" έχουν κάνει τον κανονισμό καθαριότητας περί τους 100.000 συνδημότες μας και το ΣΕΔΗ που θεωρεί πως η χώρα μας αντέχει να πληρώνει μπολσεβίκους για να της μαζεύουν τα σκουπίδια. 20 άτομα βγήκαν για μερικές ώρες και καθάρισαν ό,τι οι υπάλληλοι καθαριότητας σε μια εβδομάδα! Η μόνη ελπίδα να πλυθούν οι κάδοι μέσα στο καλοκαίρι είναι εάν το αναλάβουν αυτοί αφού για να το πράξουν οι μόνιμοι υπάλληλοι της καθαριότητας θα μας πάρει κάνα δίμηνο ενώ θα έχουμε πληρώσει από 100 ώρες υπερωρίας σε κάθε εργαζόμενο του τομέα καθαριότητας ανάμεσα σε αυτούς και όσους δεν εργάζονται επειδή συνδικαλίζονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: