ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την στιγμή που στηρίζουν "εθελοντές" που ενεργούν σε πυρκαγιές φοβούνται μήπως κάποιος εθελοντής χωρίς χορηγούς τραυματιστεί από την σκούπα και το φαράσι!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Την στιγμή που στηρίζουν "εθελοντές" που ενεργούν σε πυρκαγιές φοβούνται μήπως κάποιος εθελοντής χωρίς χορηγούς τραυματιστεί από την σκούπα και το φαράσι!


Η παρακάτω ανάρτηση της κα Ιωάννα Σκλαβενίτη που ως γνωστόν είναι εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς ώθησε τους "συνήθεις ύποπτους" σε ένα ντελίριο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Κυψέλη Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποίησε χθες την πρώτη δράση της Καμπάνιας για την Ευαισθητοποίηση του Κοινού, για το πως διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα μας!Οι εθελοντές μας ενημέρωσαν και μοίρασαν έντυπο υλικό τους πολίτες της Κάτω Ηλιούπολης. Στη δράση ήταν παρών ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης και οι Giannis Antzinas,Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ποιότητας ζωής και Αναπληρωτής Δήμαρχος ,Apostolis Stasinopoulos Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας και Αδέσποτων Ζώων.

Θα γίνουν αντίστοιχες δράσεις σε άλλες γειτονιές της πόλης μας!!!

#ΡίχνωτασκουπίδιαστουςκάδουςκαιΟΧΙστοδρόμο

#ΓραμμήτουΔημότη_15377

#FixMyCity #Ilioupoli

Ιωάννα Σκλαβενίτη 
Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς 




Κάποιοι έκρυψαν τα πρόσωπα των συνδημοτών μας που συμμετείχαν στη δράση λες και επρόκειτο για "τρομοκράτες" και αφού τους κατηγόρησαν πως δεν ξέρουν την "δουλειά" και δεν είναι επαγγελματίες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η διοίκηση απέτυχε να διαχειριστεί τους υπαλλήλους καθαριότητας και κατέφυγαν στους εθελοντές φίλους τους! Λες και δεν απέτυχαν με αυτούς τους εργαζομένους επί 40 και χρόνια ΟΛΕΣ οι διοικήσεις που πίστεψαν ως "ανόητοι" και ιδεοληπτικοί πως είναι δυνατόν να υπάρχουν καθαρές πόλεις όπου την δουλειά κάνει το κράτος. Το οιοδήποτε κράτος εκτός και έχουν καμία αυταπάτη πως χώρες όπως η Βόρεια Κορέα , η Κούβα ή η Βενεζουέλα λάμπουν από καθαριότητα βλέποντας λευκώματα συνδημοτών μας που πήγαν και δεν κατέγραψαν με τον φωτογραφικό τους φακό την ΑΠΟΛΥΤΗ δυστυχία που βιώνουν οι Κουβανοί! 




Δεν πιστεύουμε στον εθελοντισμό και είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που θέλουν η δομή της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ να δοθεί σε ΙΔΙΩΤΗ σε μια πόλη που ακόμα και οι "επιχειρηματίες" της ζητούν την βοήθεια του κράτους θεωρώντας πως ο καπιταλισμός έχει υποχρέωση να κρατήσει ανοιχτές ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ επιχειρήσεις επειδή είναι "μικρομεσαίες" .  Εάν το κάνει αυτό ( και η παρούσα κυβέρνηση της συντηρεί από τις τσέπες όλων μας ) σύντομα θα βουλιάξουμε ΟΛΟΙ μαζί σε νέες χρεοκοπίες και νέα μνημόνια. 




Έτσι οι συνδημότες μας που πάνε και μαζεύουν σκουπίδια φυσικά και δεν θέλουν να υποκαταστήσουν αυτούς που το κάνουν αλλά καταδεικνύουν και στον πλέον αφελή πως για τα χάλια φταίει το προσωπικό και όχι ο "επιχειρηματίας" που άλλωστε στην περίπτωση μας δεν επιλέγει καν το προσωπικό του! 




Εάν είχε την δυνατότητα να πάρει αυτούς τους υπαλλήλους σίγουρα η πόλη θα έλαμπε αφού οι συγκεκριμένοι δεν έχουν καμία πρόθεση να εκθέσουν την παρούσα διοίκηση αφού πρόκειται για οπαδούς της. 




Δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις για να πιάσεις σκούπα και φαράσι και φυσικά κάποιοι το τερμάτισαν παρομοιάζοντας αυτούς τους ανθρώπους με τα φασιστοειδή της νεολαίας του δικτάτορα Ιωάννη  Μεταξά που μάλλον δεν γνωρίζουν καν ποιος ήταν αφού τον αποκάλεσαν και εθνικιστή ενώ υπήρξε από τους μεγαλύτερους διώκτες όσων την εποχή του ανήκαν στον εθνικιστικό χώρο. 





Ο τοποθετημένος από τον βασιλιά δοτός πρωθυπουργός εκμεταλλεύθηκε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ και έκανε την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της 4ης Αυγούστου που έμοιαζε και ήταν σοσιαλιστικής υφής και κοσμοθεωρίας αφού το κράτος - πατερούλης και ο ίδιος θα φρόντιζαν για τα πάντα. 






Γραφικοί κομμουνιστές πέρασαν από την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ νεολαία ανάμεσα σε αυτούς και ο μετέπειτα κομμουνιστής Μίκης Θεοδωράκης που από τις μ@λ@κίες που τους έλεγαν κατάλαβε πως είχαν αγάπη για την πατρίδα και δεν επρόκειτο για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πατριδοκάπηλους που δεν είχαν καμία διαφορά από τους Ναζί του Χίτλερ ή από τους φασίστες του Μουσολίνι που και αυτοί ενδιαφέρονταν τάχα για τα δικαιώματα των εργατών και που ήθελαν τον πλήρη έλεγχο του κράτους στα πάντα! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς που έτσι και αλλιώς δεν πιστεύουμε στον εθελοντισμό ΚΑΝΕΝΟΣ θεωρούμε πως η συγκεκριμένη δράση δεν θα έπρεπε να επικριθεί αλλά να επαινεθεί . 

Δεν θα τον κάναμε ούτε εμείς αφού ανάμεσα στους εθελοντές βρίσκονται κάποιοι από τους πιο σκληρούς επικριτές μας. Και μας επικρίνουν γιατί προφανέστατα αυτό εδώ το ιστολόγιο δεν είναι συμπλήρωμα του ό,τι υπήρχε πριν από την δική μας διαδικτυακή παρουσία και βέβαια δεν μας αφορούν οι απόψεις των πολλών σε ένα θέμα σεβόμενοι πάντα όμως την επιλογή της πλειοψηφίας. 

Η πλειοψηφία αποφάσισε το 2019 να αλλάξει η διοίκηση και επίσης η πλειοψηφία το 2019 αποφάσισε για την χώρα να στείλει στα σπίτια τους όσους είχαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και να φέρει μια κυβέρνηση που θα υλοποιούσε ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και θα προχωρούσε τις αναγκαίες για να μην χρεοκοπήσουμε και πάλι μεταρρυθμίσεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα. 

Εμείς είδαμε πως ο δήμος μας ακολουθεί την ίδια λάθος συνταγή του κρατισμού και όσον αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη πέφτοντας σε πανδημία και τώρα πόλεμο στην Ουκρανία έχει αφήσει πίσω όλες τις μεταρρυθμίσεις και κινδυνεύουμε να χρεοκοπήσουμε και πάλι! 

Στο χέρι των συνδημοτών μας είναι να επιλέξουν οτιδήποτε επιθυμούν και φυσικά στα χέρια των Ελληνίδων και των Ελλήνων ήταν πάντα η πορεία της χώρας και ως ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ είμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ υπεύθυνοι για ό,τι μας έχει συμβεί. 

Το μήνυμα των εθελοντών δεν περιορίζεται στο να δώσουν το καλό παράδειγμα αλλά να καταδείξουν σε όλες και όλους μας πως πρέπει να ανακυκλώνουμε και να διατηρούμε τους κοινόχρηστους χώρους καθαρούς. 

Δυστυχώς το θετικό αυτό μήνυμα δεν θα βρει αποδοχή σε δημότες που έχουν ξεκάθαρα αποφασίσει πως  δεν θα σεβαστούν καμία πλειοψηφία, που δεν σέβονται κανέναν θεσμό και που διαχρονικά έχουν συμμετάσχει σε δράσεις εναντίον της νομιμότητας! 

Πείτε ένα μπράβο λοιπόν στους εθελοντές και εάν δεν τους θεωρείτε εθελοντές αναμένουμε να βγάλετε εσείς στοιχεία γιατί εμείς προεκλογικά ξέρουμε ήδη τι θα παίξουμε και έχουμε αιτιολογήσει το γιατί. 

Σας ενοχλεί που έριξαν τα ξερά κλαδιά σε πράσινο κάδο και όχι το γεγονός πως εκτρέφεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ στους κόλπους των δημοτικών σας παρατάξεων. 

Υπομονή έως τον Οκτώβριο του 2023 όπου και πάλι δεν θα έχετε κάτι να μας απαντήσετε εκτός πως είμαστε τάχα  τρελοί επειδή λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ για τις οποίες δεν έχετε κάτι να απαντήσετε. 

Γιατί εμείς δεν σεβόμαστε κανέναν ΥΠΟΚΡΙΤΗ και κυρίως αυτούς που εξαφανίζονται τρομοκρατημένοι από μια ΑΛΗΘΕΙΑ που πάντα θα τους πληγώνει. \

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: