ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θανάσης Κουρέτσης: Για μια Ηλιούπολη πρότυπο

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Θανάσης Κουρέτσης: Για μια Ηλιούπολη πρότυπο


Είναι καιρός για κάτι νέο κάτι άφθαρτο αλλά και πολυσυζητημένο, αυτός είναι ο προσανατολισμός του κ. Θανάση Κουρέτση ιδρυτή και εμπνευστή της παράταξης «Δύναμη Ιδεών- Σύγχρονη Πόλη».
Κατευθυνόμενος από αλτρουιστικά ιδεώδη αλλά και πολύ αγάπη και ενδιαφέρον για την πόλη - μπόρεσε να συσπειρώσει ομάδες ανθρώπων μέσα στην πόλη - που θέλουν όπως και εκείνος μια πόλη πρότυπο στους όμορους δήμους όπως περιγράφει ο ίδιος στο κείμενο που ακολουθεί και έχει αναρτηθεί στα social media μετά το πέρας του προσυνεδριακού διάλογου.

«Έχει μια δύναμη το καινούριο ξεκίνημα! Ελπίζουμε για το καλύτερο που έρχεται στην κοινωνία αφού τολμούμε να ονειρευόμαστε και να βάζουμε στόχους, να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη ή στο παλιό που καταρρέει.

- Η ψυχή μου ξεχειλίζει ευγνωμοσύνη για την απροσδόκητα μεγάλη χθεσινή προσέλευσή σας !!!

Ο προσυνεδριακός διάλογος που διοργάνωσε η Παράταξή μας «Δύναμη Ιδεών- Σύγχρονη Πόλη» ήταν μια ωραία αφορμή για να συναντηθούμε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και δυναμικούς πολίτες με άποψη, να συζητήσουμε εκτενώς για τη συγκρότηση ομάδων δράσης και να συνδημιουργήσουμε τις συντονιστικές επιτροπές.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, για τη συμμετοχή σας!

- Φτιάχνουμε τις αποσκευές μας και βάζουμε μέσα ό,τι χρειάζεται για να βαδίσουμε προς το καινούριο…

- Η επόμενη συνάντηση με τους συντονιστές των ομάδων εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουλίου.

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία!

υπ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΚουρέτσηςΑθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: