ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Όταν όλες και όλοι εμείς κάνουμε κριτική από τον "καναπέ" μας κάποιοι εργάζονται για να σώσουν ό,τι σώζεται!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Όταν όλες και όλοι εμείς κάνουμε κριτική από τον "καναπέ" μας κάποιοι εργάζονται για να σώσουν ό,τι σώζεται!


Η "εικόνα "της πόλης μας παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν είναι πάρα πολύ καλή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πτώσεις κλαδιών η δέντρων. Εάν εντοπίσετε οτιδήποτε ενημερώστε μας.
Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο Κυριακής!

Παναγιώτης Κόκλας 
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ :   Μπορεί να είναι λίγοι οι υπάλληλοι του Πρασίνου μπορεί επίσης εμείς μέσα από εδώ να είμαστε ΥΠΕΡ της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ της δομής αλλά προφανέστατα δεν είμαστε από αυτούς που δεν θα πούμε ένα μπράβο σε όσους Κυριακάτικα ενεργούν την στιγμή που οι επικριτές τους είναι στις παραλίες. Και βέβαια αυτό που είναι για εμάς εξοργιστικό είναι πως κάποιοι θεωρούν πως με την ίδια συνταγή θα φέρουν αυτοί καλύτερο αποτέλεσμα και πιο γρήγορα. Αφού εντάξει τελείωσε ήδη ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και εμείς ακόμα ξεχορταριάζουμε στον δήμο μας. Πάντως δουλειά γίνεται και όσοι κινούνται περισσότερο και από εμάς σε αυτή την πόλη θα έπρεπε να το βλέπουν! Άλλωστε οι αναγνώστες μας εδώ και μια εβδομάδα μας στέλνουν καθημερινά φωτογραφίες από τις δράσεις του τομέα Πρασίνου που εμείς επιλέγουμε να μην δημοσιεύουμε αφού δεν είμαστε της άποψης πως μέσα στον Ιούλιο πρέπει να συνεχίζονται τα κλαδέματα και το ξεχορτάριασμα από πάρκα, άλση και οικόπεδα του δήμου αυτά θα έπρεπε να ολοκληρώνονται πριν μπει η θερινή περίοδος για να μην κινδυνεύσουμε από πυρκαγιά που θα προκληθεί από αμέλεια. Σε κάθε περίπτωση ο κος Κόκλας με τους 18 υπαλλήλους του δήμου μας και τους εθελοντές που ο ίδιος έχει πείσει να συνεισφέρουν έχει καταφέρει περισσότερα από τους προηγούμενους. Αλλά δεν γνωρίζουμε εάν ένας κούκος μπορεί να φέρει την Άνοιξη και σίγουρα οι 2-3 δραστήριοι της νυν διοίκησης δεν μπορούν να αλλάξουν μια ΚΑΚΗ εικόνα στους τομείς ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ αφού είπαμε έως και τον Αύγουστο εμείς εδώ θα ξεχορταριάζουμε. Κάποτε φτάναμε και έως τον Οκτώβριο για να απομακρύνουμε τα ξερά ακόμα και από σημεία όπως το Μετρό της πόλης μας. Και βέβαια η ανάρτηση με το γατάκι που πίνει νερό (δες τελευταίο φωτογραφία) μας "παρακίνησε" να κουνηθούμε και εμείς από την δική μας "παραλία",  και να γράψουμε δύο αράδες για την δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα στον τομέα του πρασίνου. 















Δεν υπάρχουν σχόλια: