ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Γιώργος Χατζηδάκης : Σε ιδιωτικό συνεργείο στέλνουμε με δικά μας έξοδα τα αυτοκίνητα της ΕΟΔΠΗ!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Γιώργος Χατζηδάκης : Σε ιδιωτικό συνεργείο στέλνουμε με δικά μας έξοδα τα αυτοκίνητα της ΕΟΔΠΗ!


Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης  μας ζήτησε να αντιληφθούμε πως είναι εντελώς διαφορετικό ο μόνιμος υπάλληλος οδηγός με τον εθελοντή οδηγό της ΕΟΔΠΗ. 

Καμία διαφορά και οι δύο δεν λογοδοτούν σε ΚΑΝΕΝΑΝ, και κάθε χρόνο μας στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ. 

Την άλλη φορά φέρτε τον προϊστάμενο του συνεργείου του δήμου μας να σας εξηγήσει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τους εθελοντές όταν δεν το παρακάνουν! Άλλωστε ο δρόμος της συντήρησης των οχημάτων "τους" σε ιδιωτικά συνεργεία είναι ένα κακό που δεν μας βρήκε τώρα χρόνια πληρώνουμε όσους άλλα λένε τον κ. Ψυρρόπουλο την μια μέρα και άλλα λένε σε δύο Αντιδημάρχους ακριβώς την επόμενη! 

Για τον λόγο αυτό και για να μην έχουν κάποιοι ελάχιστοι συνδημότες μας ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ όπως και κάποια τοπικά ΜΜΕ ας φέρεται στο δημοτικό συμβούλιο τον προϊστάμενο του συνεργείο του δήμου μας. 

 Μια χαρά έχει εξηγήσει και σε όλους τους τόνους στους εκάστοτε διοικούντες πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να αλλάζει το οτιδήποτε του ζητηθεί σε ένα όχημα χωρίς να διαπιστώσει με τις δικές του γνώσεις μια βλάβη. 

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο τα ιδιωτικά συνεργεία να κάνουν έναν πιο "προσεγμένο" έλεγχο που ανακαλύπτει βλάβες που δεν μπορούν να δουν οι μηχανικοί του συνεργείου του δήμου μας. 

Δεν γνωρίζουμε ποιοι βλέπουν "καλύτερα" και βέβαια ψάχνοντας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί πως οι συντηρήσεις των οχημάτων του δήμου μας θα έπρεπε ήδη να μας έχουν οδηγήσει εδώ και χρόνια στην λύση του leasing . 

 Αυτό δεν συμβαίνει για λόγους που δεν κατανοούμε με βάση την κοινή λογική και βέβαια ας πούμε πως οχήματα της ΕΟΔΠΗ δρουν σε σκληρές συνθήκες όμως το ίδιο παρατηρείται με όλα τα οχήματα του δήμου μας από επιβατικά έως απορριμματοφόρα. 

Παρακολουθήσαμε και σήμερα την ΠΛΗΡΗ αδιαφορία 41 δημοτικών συμβούλων που ΔΕΝ αντιδρούν στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως σπαταλάμε πάνω από το 80% του κρατικού προϋπολογισμού για να συντηρούμε απλώς την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και που θεωρεί πως η κυβέρνηση αυτή αλλά και οι επόμενες θα μπει στην διαδικασία να χρεοκοπήσει και πάλι το κράτος μας συντηρώντας τους ΟΤΑ που ήταν και παραμένουν εστίες διαφθοράς. 

Και αυτό το λένε εκθέσεις του Συνηγόρου του Πολίτη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας την περίοδο που η χώρα μας υπέγραφε τα μνημόνια και που περιέγραφαν με ζοφερό τρόπο τους "πρωταθλητές στο φακελάκι" και το λάδωμα αποδεικνύοντας πως δεν είμαστε κοινωνία αγγέλων. 

Η υποκρισία όσων αντιδρούν στα λιγότερα από 10.000.000 ευρώ που θα μας στοιχίσει ο νέος οδοφωτισμός την στιγμή που δεν αντιδρούν για τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που μας στοιχίζει ετησίως ΜΟΝΟ ο τομέας της καθαριότητας καταδεικνύει στους συνδημότες μας το ΓΕΓΟΝΟΣ πως επιθυμούν απλώς την καρέκλα. 

Καμία διαφορετική πρόταση στα βασικά θέματα που θα ακολουθούν για δεκαετίες την πόλη μας ( Δημόσια Περιουσία, ΚΥΤ Υμηττού, κυκλοφοριακά, νέο νεκροταφείο κ.ο.κ) και ανέξοδος λαϊκισμός που συντηρεί συλλογικότητες που προσπαθούν να σας πείσουν πως τους αξίζουν τα μπράβο αφού δρουν αφιλοκερδώς και πάντα για το "καλό" της πόλης. 

Το καλό της πόλης θα ήταν να είχε καζίνο , νυχτερινά μαγαζιά , Mall και όχι σπίτια μέσα στο δάσος , μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος, πάρκα "ζούγκλες" , πεύκα έτοιμα να παραδοθούν στις φλόγες και ρέματα στα οποία κάποιοι ποντάρουν την ίδια την ύπαρξή τους! 

Ετοιμάζεται ο δήμος για νέους δικαστικούς αγώνες για να φύγει το ΚΥΤ , για να διεκδικήσει μια περιουσία που ΠΟΤΕ δεν του ανήκε και ούτε θα του ανήκει και στο ΜΕΛΛΟΝ και κάνει αγώνα να αυξήσει τους υπαλλήλους του γιατί με 700 υπαλλήλους ένας δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει! 

Με πολύ λιγότερους κάποιες μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις παράγουν ΚΕΡΔΟΣ την στιγμή που κανείς από τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους δεν βλέπει τον δήμο ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ αλλά ως ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που το ΚΡΑΤΟΣ μέσω της φορολογίας θα πρέπει να συντηρεί προφανώς επειδή ως κράτος -πατερούλης πρέπει να "αγκαλιάζει" τους "κατατρεγμένους". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: