ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απάντησαν σε όλα δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι αλλά φυσικά έπεισαν όσους είναι έτοιμοι να πειστούν

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Απάντησαν σε όλα δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι αλλά φυσικά έπεισαν όσους είναι έτοιμοι να πειστούν


Απαντήσεις έδωσαν και σήμερα οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος  για όσες ερωτήσεις εκτός ημερησίας διάταξης δέχθηκαν και βέβαια το θέμα ήταν και παραμένει πως και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο δεν ακούσαμε ΚΑΜΙΑ διαφορετική άποψη πέραν αυτής της αποτυχημένης συνταγής κρατισμού που ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ χωρίς δεύτερη σκέψη ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις. 

Έχουν μόνο καλά λόγια για τους υπαλλήλους του δήμου μας , θεωρούν πως λειτουργούν με "επαγγελματισμό" και γενικότερα μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα για το ΘΕΜΑ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και το ΚΥΤ Υμηττού. 




Η ΕΟΔΠΗ κατάλαβε το λάθος της τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Σεφτελής και επισήμανε πως σε απόλυτη συμφωνία με τους "εθελοντές" της ΕΟΔΠΗ γίνεται ο προγραμματισμός για την "προστασία" του Υμηττού. 

Πάγια θέση μας είναι πως δεν μπορεί ούτε ο κρατικός μηχανισμός αλλά ούτε και ο δήμος να δίνει χώρο σε ερασιτέχνες,  πόσο μάλλον να τους αγοράζει πυροσβεστικά οχήματα , να τους τα συντηρεί και να επιδοτεί δράσεις τους. 

Την δική μας ξεκάθαρη θέση δεν συμμερίζονται όσοι ποντάρουν σε εθελοντές με χορηγούς φαρμακευτικές εταιρίες και κυρίως με ένα πολιτικό προσωπικό που έδωσε βήμα σε τέτοιες ομάδες με αποτέλεσμα τα περσινά τραγικά αποτελέσματα στην Εύβοια αλλά και όπου έδρασαν εθελοντές. 

Ευτυχώς φέτος ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το τι ακριβώς πρεσβεύουν αυτές οι ομάδες και  ήδη η διαφορά από τα περσινά χάλια είναι ορατή στις μεγάλες φωτιές που ήδη έχουν πιάσει σε πολλά σημεία της Ελλάδας. 

Ο κος Σεφτελής δεν ρωτήθηκε και δεν απάντησε ΠΟΣΕΣ χιλιάδες ευρώ μας έχουν στοιχίσει οι εθελοντές της ΕΟΔΠΗ αφού για το τι έχουν καταφέρει το βλέπουμε ήδη στο φαλακρό βουνό μας. 

Πεταμένα λεφτά του φορολογούμενου στην Ελλάδα για δράσεις παντελώς άχρηστες και με μοναδικό γνώμονα όσων συντηρούν τέτοιες ομάδες το πολιτικό όφελος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: