ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να ελπίσουμε πως άλλαξαν; - Πάντως προς θετική κατεύθυνση η υποψηφιότητα ενός έγχρωμου στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" εάν δεν θέλει να θολώσει απλώς τα λιμνάζοντα νερά μιας παράταξης που ανέχεται ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Να ελπίσουμε πως άλλαξαν; - Πάντως προς θετική κατεύθυνση η υποψηφιότητα ενός έγχρωμου στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" εάν δεν θέλει να θολώσει απλώς τα λιμνάζοντα νερά μιας παράταξης που ανέχεται ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

 


Ανάρτηση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που ανησυχεί μήπως χαθεί η λευκότητα της Τήλου! Το θέμα είχαμε αναδείξει ( διάβασε εδώ) χωρίς ουδείς από την παράταξη να καταδικάσει τον έκδηλο ΡΑΤΣΙΣΜΟ του υποψηφίου δημοτικού τους συμβούλου κ. Ελευθέριου Χριστοφίδη. 

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε πως είμαστε εμείς "τρελοί" και αυτός δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος! 

Η παράταξη τάχα αρχών όπως την αναφέρει ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Άγγελος Κάνδηλας απλώς ΣΙΩΠΗΣΕ (γράψαμε τότε σχετικά για την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ κάνε κλικ εδώ ) θεωρώντας πως δεν τρέχει και τίποτα άλλωστε με τους ΜΑΥΡΟΥΣ και τους ΡΟΜΑ τα έχει ο υποψήφιός τους δεν είπε και κάτι ΛΑΘΟΣ! 



Τέλος του μήνα και μόλις ολοκληρωθούν οι υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων και έχουμε ΟΛΗ την λίστα φανταζόμαστε πως θα γίνουμε πάλι "τρελοί" και τα γράφουμε ακαταλαβίστικα ενώ οι ίδιοι θα υποκρίνονται πως λατρεύουν το διαφορετικό! 



Σε κάθε περίπτωση εμείς θεωρούμε πως η υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Σχορτσανίτη αποτελεί μια φωτεινή πινελιά στην "μαυρίλα" μιας δημοτικής παράταξης που έχει θέσει θέμα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας! 

Έχουν "εκπαιδεύσει" έτσι το κοινό τους με τα παραπάνω ποσταρίσματα που εύκολα θα αντιληφθεί ο κος Σχορτσανίτης που μάλλον δεν παρακολουθεί και ιδιαίτερα τα τοπικά ΜΜΕ πως έκανε μια λάθος επιλογή. Ελπίζοντας πως άλλαξαν θα ευχηθούμε ΜΟΝΟ στον κ. Σχορτσανίτη να ξεπεράσει όλους τους ΛΕΥΚΟΥΣ συνυποψηφίους τους σε ΨΗΦΟΥΣ κάτι αδύνατο εκεί που έμπλεξε! 



Ελπίζουμε οι "Πατρίς - Θρησκεία- Οικογένεια" της παράταξης να μην ενοχληθούν από την παραπάνω φωτογραφία και έχουν ΘΕΜΑ με τον ΕΛΛΗΝΑ Αλέξανδρο εάν έχουν ας διαβάσουν πάλι τις λαμπρές σελίδες Ιστορίας που έγραψε ο Μέγας Αλέξανδρος που δεν κοιτούμε ΑΙΜΑ και ΡΑΤΣΑ αυτά είναι για φασίστες και στενόμυαλους και οι εποχές άλλαξαν για όσους ποντάρουν σε τέτοιες αντιλήψεις. 

Στο μονοψήφιο θα μένουν πάντα οι κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" που μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια ας μην ποντάρουν σε πανηγύρια στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν δρόμο ακόμα έως ότου ενσωματωθούν σε μια κοινωνία που παρόλο που ζει σε κρίση δεν τους δίνει τα ποσοστά που θα επιθυμούσαν. 

Οι 1300 ψήφοι των "Κασιδιάρηδων" της πόλης δεν θα βγάλουν δήμαρχο κάτι που αντιλήφθηκαν αργά όσοι προσδοκούσαν σε τέτοια στήριξη και το γύρισαν κινδυνεύοντας να χάσουν τους πάντες. 

Εμείς πάντως χαιρετίζουμε αυτή την υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου όπως και οιαδήποτε που θα συμβάλλει στην καταπολέμηση του ρατσισμού . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: