ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένα πέρασμα έκανε ο Κάνδηλας από την σεμνή τελετή για τα γενέθλια του υποψηφίου δημάρχου κ. Γαβριήλ Αραμπατζή και πέτυχε να τον εκθέσει!

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ένα πέρασμα έκανε ο Κάνδηλας από την σεμνή τελετή για τα γενέθλια του υποψηφίου δημάρχου κ. Γαβριήλ Αραμπατζή και πέτυχε να τον εκθέσει!




 Χρόνια Πολλά γεμάτα κάθε ευτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζή και από εμάς που τον "στεναχωρούμε" ( τα εισαγωγικά επειδή δεν πιστεύουμε πως ιδρώνει το αυτί του ή "πονάνε" τα μάτια του με όσα κατά καιρούς γράφουμε για την παράταξή του και ορθώς πράττει άλλωστε δεν περιμένουμε "θαύματα" είναι γνωστή η τακτική των υποψηφίων δημάρχων της πόλης να σιωπούν για όσα θεωρούν και είναι δυσφημιστικά για αυτούς! ) . Στην λογική όμως ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ χωράνε εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να "παίξουμε". 

Ο κος Αραμπατζής λοιπόν είχε γενέθλια και έφτασε τα 50 έτη , μισό αιώνα δηλαδή γεμάτο με μικρές ή και μεγάλες επιτυχίες αφού ήδη έχει προλάβει και έχει γίνει Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης στη διοίκηση του κ. Γιάννη Αναγνώστου , ενώ ως δημόσιος υπάλληλος ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον,  ζώντας σε μια χρεοκοπημένη χώρα. 

Όπως μας πληροφορεί λοιπόν ο κος Κάνδηλας,  οι συνεργάτες του βρέθηκαν σε γνωστή επιχείρηση  της πλατείας Φλέμινγκ και έκοψαν μια τούρτα για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" και έως εδώ όλα καλά. 

Είπε όμως ο κος Κάνδηλας να τον εκθέσει αφού μέσα στους λίγους προσκεκλημένους αφού λιτή και σεμνή ήταν η εκδήλωση όπως τονίζει ο κος Κάνδηλας (λες και εάν δεν ήταν λιτή και σεμνή θα υπήρχε θέμα  σε αυτή την πόλη) ήταν και ο συνδημότης μας κος Χριστοφίδης Ελευθέριος με τις γνωστές και ΔΗΜΟΣΙΑ ( καλό αυτό γιατί δείχνει τουλάχιστον θάρρος) εκφρασμένες απόψεις που σίγουρα ενθουσιάζουν "Κασιδιάρηδες". Ο κος Ελευθέριος Χριστοφίδης υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" στις δημοτικές εκλογές του 2019 ενώ παλιότερα είχε "κοσμήσει" και τα ψηφοδέλτια της παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση " του κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν του κ. Κάνδηλα που βλέπει όσους είναι,  ακόμα και αυτούς που δεν πρέπει ο κος Χριστοφίδης που δεν απάντησε κάπως έτσι στο δικό μας δημοσίευμα για τον έκδηλο ρατσισμόπου αναδύεται μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πήγε και καλά έκανε να τιμήσει τον επικεφαλής που τον φιλοξένησε στα ψηφοδέλτιά του το 2019 και γιατί όχι να μην τον βάλει και σε αυτά του 2023, να έχουμε και εμείς να παίζουμε θέματα που είναι περισσότερο σημαντικά από το εάν μαζεύτηκαν ή όχι τα σκουπίδια μιας πόλης που αδυνατεί να κατανοήσει ως πλειοψηφία ακόμα και τα αυτονόητα, 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ  το 2019 τον αγνοούσαμε ακόμα και ως πρόσωπο τον συνδημότη μας , αφού η επίθεση του σε γνωστή συλλογικότητα με έδρα την πόλη μας , μας οδήγησε στο να ανακαλύψουμε τις "προοδευτικές" του απόψεις για έναν "καλύτερο" κόσμο! 

Σε όλα τα παρακάτω δημοσιεύματα η παράταξη "Η πόλη που θέλω" ΣΙΩΠΗΣΕ.  αφού έτσι και αλλιώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι όσοι συμμετέχουν σε αυτή και δεν διαχωρίζουν την ΘΕΣΗ τους , και ΜΟΝΟ ο κος Χριστοφίδης απάντησε με καθυστέρηση σε μια απάντηση που ανακαλύψαμε μετά από μήνες,  αφού κανένα τοπικό ΜΜΕ της πόλης μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ,  όπως και την δική μας ΣΑΦΗ καταγγελία για έναν δημόσιο λόγο που θα ήταν αστείος εάν δεν έζεχνε τόσο φασισμό! 

Ένοχη σιωπή στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" για τον ρατσιστή υποψήφιο τους, ακολουθώντας το λάθος παράδειγμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που την

Ο υποψήφιος του Αραμπατζή φοβάται μην χαθεί η "λευκότητα" της Τήλου! - Δες το θετικά φασίστα μπορεί να έχουμε και άλλον έναν Αντετοκούνμπο


Αυτός λοιπόν ο συνδημότης μας σύμφωνα με τον κ. Κάνδηλα δεν δημιουργεί θέμα στην παράταξη του κ. Αραμπατζή , και όλοι μαζί πορεύονται στο ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ αφού παρά την οικονομική κρίση και τα τέσσερα μνημόνια η ρωσόφιλη ακροδεξιά της Ελλάδας δεν έχει καμία ελπίδα να βρεθεί σε θέσεις ευθύνης . Το να πάρουν λοιπόν οι "Αραμπατζήδες" το 50% μιας πόλης είναι μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ που είχε και ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας που υπήρξε ο καλύτερος ευεργέτης του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή! Γιατί χωρίς τον Δελλαπόρτα η πόλη μας δεν θα είχε αναδείξει ποτέ τον Δημήτρη Κιντή σε θέση ευθύνης. Αλλά επειδή ΧΟΥΝΤΙΚΟ δήμαρχο οι δημότες μας ορθώς δεν επιθυμούσαν προτιμούσαν κάποιον του οποίου την χούντα που πρέσβευε εμείς ως λαός δεν είχαμε γνωρίσει. Μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1989 στην ΕΣΣΔ και στα κράτη δορυφόρους της απαλλαγήκαμε οριστικά και από αυτή την ΑΥΤΑΠΑΤΗ ! 

Έμειναν τα αγάλματα να μας θυμίζουν που δεν πρέπει να ξαναγυρίσουμε! 


 Η εγχώριος "πατριωτικός" χώρος θα ήταν ήδη σε θέσεις ευθύνης εάν είχε ταχθεί στη σωστή πλευρά της Ιστορίας,  και είχε αποδεχθεί χωρίς μεν αλλά και αστερίσκους την Αστική μας Δημοκρατία. 

Εδώ ονειρεύονται "Εθνοσωτηρίους" και θεωρούν πιθανόν πως θα ξαναδούν ξεφτιλισμένους καραβανάδες σε θέσεις ευθύνης χωρίς εκλογές! Έτσι οι "Χατζηδάκηδες" που δεν απέφυγαν το "συγχρωτισμό" τους με ακραίους αποτελούν "ΛΥΣΗ" αφού ενναλακτική με διαφορετική συνταγή έως σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και ενδεχομένως να μην υπάρξει και έως τις κάλπες του Οκτωβρίου αφού όσο και να φωνάζουμε εμείς κάποιοι ποντάρουν σε "φαντάσματα".

Δείτε πως ο κος Κάνδηλας διαφήμισε την παρουσία του κ. Χριστοφίδη στην λιτή και σεμνή εκδήλωση του κ. Αραμπατζή  από το ιστολόγιό του , και βέβαια ουδείς από τους παρεβρισκομένους ενοχλήθηκε από την παρουσία ή και να συνέβη αυτό εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ δεν είδαμε από κανέναν! 


Στη σειρά δικών μας  ρεπορτάζ πάντως η απάντηση του κ. Χριστοφίδη προς τον εμπνευστή αυτού του ιστολογίου και συνδημότη μας κ. Σταύρο Μαρίνη είναι πως τα κείμενά του δεν έχουν ειρμό ενώ προφανέστατα αυτά που υμνούν δικτάτορες και αναρωτιούνται για την ελληνικότητα ενός παίχτη της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ έχουν!

Αφού ΦΑΣΙΣΤΕΣ είσαστε  λοιπόν απειλείται σαν άλλοι "Κασιδιάρηδες"  με προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη γιατί δεν πάτε θεωρείτε πως θα μας ΦΙΜΩΣΕΤΕ με απειλές; 

Αυτή την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ επικαλούνται  που καταδίκασε ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα ως εγκληματική οργάνωση,  και αυτή που έβαλε ΙΣΟΒΙΑ στα χουντικά ινδάλματά σας! Είσαστε βέβαια εκτός από ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ανόητοι αφού θεωρείται πως μπορείτε να καταδικάσετε ένα τοπικό ΜΜΕ που έχει ηλεκτρονική διεύθυνση που λήγει σε com. Και ακόμα πιο αφελείς εάν θεωρείτε πως ο κος Σταύρος Μαρίνης θα πάει ως "πρόβατο επί σφαγή" ή πως είναι εύκολος στόχος!

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι γνωστή , δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ταυτοποίηση ip , εξακρίβωση διαχειριστή ιστολογίου της Google από μια εταιρία που δεν συνεργάζεται με ΦΑΣΙΣΤΕΣ και φυσικά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης "απόδειξη" και καταδίκη για όσα "συκοφαντικά' βρίσκεται σε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που βγάζει ΜΑΤΙ! 

Δεν θα επικαλεστούμε καν τον ρατσιστικό νόμο γιατί δεν τον πιστεύουμε. Αφού για εμάς "ΤΕΙΧΟΣ" κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ μπορούν να στήσουν μόνο ως πλειοψηφία ενημερωμένοι πολίτες και δεν πιστεύουμε πως μπορεί μέσω της Δικαιοσύνης να ελεγχθεί ή να περιοριστεί ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ που είναι απόρροια της παντελούς έλλειψης ενσυναίσθησης ,και της λαϊκίστικής προσέγγισης υπαρκτών προβλημάτων. 

Δεν θεωρούμε πως ο συνδημότης μας κος Ελευθέριος Χριστοφίδης είναι ικανός να πειράξει οποιονδήποτε έχει διαφορετικό χρώμα ή θρήσκευμα από αυτόν. Άλλωστε είναι αστείο ακόμα και να σκεφτείς πως μιλάει για "καθαρότητα" της Φυλής κάποιος που έχει γεννηθεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και ποστάρει βιντεάκια του Σώρρα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Όμως θα μπορούσαν να του εξηγήσουν οι κύριοι Ραβάνης , Τσοπόκης , Σινταουί , Καραχάλιου , Αμουργιανός αλλά και ο ίδιος ο κος Αραμπατζής ή ένας τελοσπάντων πως δεν θα κινδυνεύει από τους Αφρασιάτες , τους Μωαμεθανούς ή την Νέα Τάξη Πραγμάτων πόσο μάλλον από τον Έλληνα Αντετοκούνμπο που γεννήθηκε στην πατρίδα μας και φοράει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ . Δεν θα τον "αντικαταστήσει" ουδείς και οι Αυτοκρατορίες και οι "ελληνικές" δεν στήθηκαν στη λογική καμιάς "καθαρότητας" που έτσι και αλλιώς είναι μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ! 








Ο κος Χριστοφίδης δεν είναι η μοναδική περίπτωση με ρατσιστικές αντιλήψεις στις δημοτικές παρατάξεις στην πόλη μας, ούτε ο κος Αραμπατζής ο μοναδικός επικεφαλής ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ σε αυτές. Όπως και το 2019 έτσι και το 2023 θα σας παρουσιάσουμε ποιοι ευελπιστούν να κερδίσουν την ψήφο σας και να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι έχοντας παρόμοιες ή και ακριβώς τις ίδιες αντιλήψεις. 

Βέβαια εσείς αποφασίζετε ποιοι τελικά θα εκλεγούν και ποιοι όχι,  με την ψήφο σας.  Εμείς θα σας καταδείξουμε με περισσότερα στοιχεία (γιατί κάποιοι ήδη πάνε και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος Κασιδιάρη στο Υπόλοιπο Αττικής αφελώς πιστεύοντας πως οι δράσεις προσώπων που είχαν σχέση με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δεν παρακολουθούνται από όσους μας διαφυλάσσουν από "κακοτοπιές" και από κάτι "Φλώρους" του στρατού που έχουν κάνει επικερδή μπίζνα τον "πατριωτισμό" τους!) το πρόσωπο του ΤΕΡΑΤΟΣ και εσείς εάν μοιάζετε στον καθρέπτη με αυτό μπορείτε και να το αναδείξετε σε θέση ευθύνης! 

Γιατί όχι άλλωστε να έχουμε και εμείς έναν δήμαρχο που θα προστατεύει το dna της Φυλής , που θα καθαρίσει την πόλη μας από τους Ρομά , που θα καταφέρει να σας "αφυπνίσει" για την χούντα που ζούμε και που θα μπερδεύει τον ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ δηλαδή τον απόλυτο εχθρό κάθε οργανωμένου κράτους με τις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ που ζέχνουν κρατισμό! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: