ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε ρόλο "παρατηρητή" στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Σε ρόλο "παρατηρητή" στο 13ο Συνέδριο της ΝΔ

Τρεις μέρες θα διαρκέσει το συνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί από 29 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου στα Σπάτα Αττικής.


Εάν δει κανείς τη λίστα των συνέδρων θα διαπιστώσει πόσο συρρικνωμένες είναι οι φωνές εκείνες της ΝΔ που αντιδρούν στην ταύτισή της με την κεντρώα και φιλελεύθερη στα οικονομικά ευνοημένη από την επικράτηση Κυριάκου Μητσοτάκη πτέρυγα του κόμματος.

Και επειδή στη ΝΔ φιλελεύθεροι είμαστε όλοι μας, καλό θα ήταν να δούμε πως θα διαφοροποιηθούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα μετανάστευσης και εγκληματικότητας από την προηγούμενη κυβέρνηση όπως και στα θέματα ουσιαστικής μείωσης της κρατικής μηχανής.

Και στα τρία η ΝΔ δεν έχει διαφοροποιηθεί με τα ανάλογα μέτρα ενώ καμία μεταρρύθμιση προς την κατεύθυνση αυτή δεν έχει περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε θέματα διορισμών κολλητών, συγγενών και φίλων τα πάει μια χαρά από όσο διαβάζουμε και στο θέμα της μετανάστευσης αποδεικνύεται απλώς ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες και τίποτα παραπάνω.


Καλά για την συμφωνία των Πρεσπών δεν είχαμε και καμία ελπίδα ακύρωσής της αφού δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε πως είναι δυνατόν να ακυρωθεί μονομερώς μια τέτοια συμφωνία.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: