ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάρτε θέση ενάντια σε όσους τάχα υπηρετούν την "νομιμότητα"

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Πάρτε θέση ενάντια σε όσους τάχα υπηρετούν την "νομιμότητα"

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο άρθρο μας διαβάστε εδώ για το θέμα που έχει προέκυψε με το Εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία που οι ανάγκες των πιστών έμπλεξαν τον εφημέριο Στυλιανό Καρπαθίου σε δικαστικές περιπέτειες.
Μετά από καταγγελία το Δασαρχείο έχει διακόψει τις εργασίες που γίνονταν εκεί (είναι στη Β ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ όπως ακριβώς και ο Ιερός Ναός Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας) και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι με την ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ των δημοτικών μας συμβούλων απέναντι στην Εκκλησία.

Η ένοχη σιωπή των ιερέων της πόλης μας προφανώς και δεν θα τους βγει σε καλό γιατί και οι δικές τους Ενορίες δημιουργήθηκαν από την Αγάπη των πιστών και όχι φυσικά από τις εκάστοτε διοικήσεις του δήμου μας κάποιες από τις οποίες (π.χ διοίκηση Δ. Κιντή) ήταν εχθρικές σε κάθετί χριστιανικό.

Η ξεκάθαρη δική μας ΘΕΣΗ για δημιουργία ΝΑΟ στον χώρο που υπάρχει το μικρό και κακοφταιχμένο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία προφανώς και έχει δυσαρεστήσει όσους προεκλογικά πολιτεύθηκαν με το σύνθημα Πατρίδα- Θρησκεία- Οικογένεια.

Προφανώς για αυτούς η Θρησκεία είναι μόνο οι άλλοι Ναοί και δεν επιθυμούν την δημιουργία άλλου με πρόφαση πως είναι μέσα στο δάσος. Εάν λοιπόν δεν θέλουν να γίνει εκεί ας δώσουν ένα από τα οικόπεδα που διεκδικεί ο δήμος μας από την ΕΤΑΔ ( ποτέ τους να μην τα πάρουν γιατί θα τα ξεπουλήσουν για να φτιάξουν τις προσωπικές τους περιουσίες) για να οικοδομηθεί ο νέος ναός.

Η στάση των δημοτικών παρατάξεων της αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο έδειξε σε όλους μας το ΜΙΣΟΣ τους κατά της Εκκλησίας. Εμείς ΠΙΣΤΟΙ με την έννοια την χριστιανική δεν είμαστε αφού ούτε όπως προβλέπεται εκκλησιαζόμαστε , ούτε τηρούμε τους Ιερούς κανόνες, ούτε βεβαίως διεκδικούμε “Αγιοσύνη” όμως θα στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι σε όσους με την ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ τους και το έργο τους ΜΠΑΙΝΟΥΝ εμπόδιο σε κάθε είδους ΦΑΣΙΣΜΟ!

Το να επικαλούνται τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ οι μέχρι πριν πέντε χρόνια φωνασκούντες και υβρίζοντας όσους έσωσαν την χώρα από άτακτη χρεοκοπία ως Γερμανοτσολιάδες είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Παρόλο που ο σεβάσμιος συνδημότης μας κ. Φωτόπουλος τους εξήγησε στο δημοτικό συμβούλιο πως οι αντιδράσεις τους για την δημιουργία ενός ναού δεν θα αποτρέψει τους πιστούς από το να τον κάνουν οι ίδιοι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ και συρόμενη πίσω από την “ν'έα” διοίκηση που μας ήρθε με την ΕΥΛΟΓΙΑ του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου για να ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ναούς ως μη όφειλε.

Το προσεχές διάστημα και καθότι όλες οι εργασίες έχουν γίνει με την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ της Ελλαδικής Εκκλησίας το ερώτημα θα τεθεί στην κανονική του μορφή ότι και εάν κάνουν οι διώκτες του Χριστιανισμού και οπαδοί της Νέας Τάξης.
Οι Χριστιανοί λένε ΝΑΙ στην δημιουργία ενός ΝΑΟΥ ακόμα και μέσα στη Β' ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ και απέναντι είναι όσοι τάχα την προστατεύουν.

Το Περιβαλλοντικό Κέντρο και τα δικά του τσιμέντα δεν ενόχλησαν και στα εγκαίνια φωτογραφίες θα δείτε προσεχώς ήταν πάρα πολλοί από αυτούς που ΨΗΦΙΣΑΝ για να γκρεμιστούν τα τσιμέντα της Εκκλησίας.
Και αφού ΜΙΛΑΝΕ για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ να μας πουν γιατί δεν γκρεμίζονται οι ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης Δ.Κιντής, να μας φέρουν την άδεια από την Πολεοδομία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης την οποία και στερείται και να μας πουν πόσα ακριβώς τετραγωνικά μέτρα καλύπτει το Δημαρχείο μας σύμφωνα με την ΑΔΕΙΑ του και πόσα πραγματικά. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής να μας φέρει στο δημοτικό συμβούλιο τα σχέδια και την άδεια του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας που έχει γίνει ένα με το γειτονικό σουβλατζιδικο και ας αφήσουν σε εμάς τις δικαιολογίες πως τους έπιασε ο πόνος για την νομιμότητα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει ανίκανους και άθεους αυτοδιοικητικούς να γκρεμίσουν τον ναό που ήδη έχει χτιστεί , και θα δώσει ΛΥΣΗ σε ένα θέμα που ανέκαμψε για να καλύψει την παντελή ανικανότητα της “νέας” διοίκησης να μαζέψει τα σκουπίδια από την πόλη, να φωτίσει την πόλη και προφανώς και τις ΨΥΧΕΣ των δημοτών της στους οποίους στερεί ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ έναν ακόμη χώρο λατρείας.

Για μια πόλη 150.000 κατοίκων με το 99% του πληθυσμού της να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι προφανώς και δεν επαρκούν οι ελάχιστοι ναοί που υπάρχουν. Ποιες είναι οι Ενορίες της πόλης κύριοι της αντιπολίτευσης ; Πηγαίνετε σε όμορους δήμους και συγκρίνετε πληθυσμούς και ενορίες πριν μας πείτε πως έχουμε αρκετούς ναούς.

Με την λογική τη δική σας έχουμε και πολλές καφετέριες και δεν χρειάζονται άλλες αλλά αυτά δεν μπορούν να συμβούν σε δυτικά κράτη αλλά ΜΟΝΟ σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ.

Ο διωγμός ενός θεσμού που αντιστέκεται σε κάθετι που οδηγεί σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ανθρώπου είναι για εμάς και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μας κριτήριο για να σταθούμε στο πλευρό της Εκκλησίας .

Εμείς κανένα συμφέρον δεν έχουμε άλλωστε η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει κάνει σοβαρά λάθη διαχρονικά αλλά δεν μπορούμε να μην υποστηρίξουμε όσους θεωρούν (ανάμεσά τους και εγώ) πως δεν ΜΠΟΡΕΙ ουδείς ΔΕΞΙΟΣ να συμμαχεί με την κομμουνιστική αριστερά που θέλει να παραμείνει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ .

Και Σοβιετία με ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ  Ναούς δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πουθενά στον κόσμο. Το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία θα γκρεμιστεί γιατί άλλωστε κανένας δημοτικός μας άρχοντας δεν βοήθησε για να γίνει.

Ακόμα και η Ενορία της Αγίας Μαρίνας έγινε σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Αλέξιος Νάστος στην Ελλαδική Εκκλησία . Ο δήμος μας προφανώς και δεν έχει παραχωρήσει ούτε ένα μέτρο γης σε αυτή και τα χρήματα που δίνει είναι τα ΔΙΚΑ μας.
Αλλά είπαμε σε μια πόλη που οι ΜΥΘΟΙ της Αριστεράς ακόμα παρασύρουν και τάχα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ πολίτες η δική μας ΘΕΣΗ είναι να ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΜΕ συνειδήσεις.

Θα συνεχίσουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τις κραυγαλέες ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ σε ΚΤΙΡΙΑ του δήμου μας. Τα οποία εάν και εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από την κεντρική διοίκηση δεν τα έχουν ρυθμίσει γιατί στερούνται ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!!
Στο πλευρό της ΕΤΑΔ λοιπόν και της πραγματικής ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και όχι των ΦΑΣΙΣΤΩΝ  για να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το παραμύθι των “αγώνων” της αριστεράς που μόνο τις δικές τους τσέπες γέμισαν και άδειασαν παντελώς τις δικές μας.

Αντζινάς και Πούλος περιχαρείς δίπλα στον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη που τουλάχιστον δεν υπήρξε διώκτης της Εκκλησίας μας . Στο θέμα του Προφήτη Ηλία θεωρούμε πως πρέπει να τοποθετηθούν και οι πρώην δήμαρχοι της πόλης. Ο Θεόδωρος Γεωργάκης άλλωστε έχει καθησυχάσει τους πιστούς της μελλοντικής Ενορίας του Προφήτη Ηλία πως ο ναός θα ολοκληρωθεί παρά τους κατσαπλιάδες που στηρίζουν την "νέα" διοίκηση. Και ο ναός θα γίνει και θα μείνει ΜΟΝΟ ο ΟΝΕΙΔΟΣ όπως και παλιότερα για όσους προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να μη χτιστεί η Αγία Μαύρα που είναι στη Β ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ όπως και ο ναός που σε μερικά χρόνια και με άλλη ΔΙΟΙΚΗΣΗ θα είναι ένα κόσμημα για την πόλη μας. 

Που ήταν όλοι αυτοί όταν τα πρεζάκια έκαναν ενέσεις μέσα στον χώρο; Που ήταν η διοίκηση όταν τα σκουπίδια ήταν Βουνό στον χώρο; Τι πηγαίνουν και κάθονται δίπλα σε ιερείς δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Πούλος και ο Αντζινάς που δεν θέλουν ναούς στην πόλη μας μέσα στο δάσος; Γιατί πηγαίνουν στον ναό της Αγίας Μαρίνας δεν γνωρίζουν πως είναι ΔΩΡΕΑΝ του Αλέξιου Νάστου το οικόπεδο στην Εκκλησία της Ελλάδος; 

Έλεος με τους υποκριτές και του Φαρισαίους και κρίμα για τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που δεν έχει πει ΚΟΥΒΕΝΤΑ για ένα θέμα που τον αφορά. Για την Μακεδονία είπε , αλλά εκεί Σεραφείμ Δημητρίου δεν γκρεμίζουν ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ εκκλησίες , οι Σκοπιανοί δεν θα τολμούσαν να κάνουν ότι έκαναν οι εκλεκτοί σας στις 31-10-2019 στο δημοτικό συμβούλιο. 



1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.