ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτούς ψηφίσατε

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Αυτούς ψηφίσατε



Τους Συριζαίους ψηφίσατε και αυτούς που δεν έχουν Ιερό και όσιο.Για τον λόγο αυτό κουβάλησαν και τον σύντροφό τους Φίλη για να συζητήσουν πως θα διαλύσουν πιο εύκολα τον δήμο μας.
Τέτοιους θέλατε πάρτε τους και μην μιλάτε και πολύ γιατί δεν είναι και τίποτα δημοκράτες! Όχι τίποτα άλλο με αυτούς τους καλεσμένους εκθέτουν κάθε δεξιό που τους ψήφισε και κυρίως τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που βέβαια γρήγορα θα τους εγκαταλείψει άμα συνεχίσουν έτσι .

Άρα μην φωνάζει ο Κοκοτίνης για αυτούς που του έφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα είναι στην μεγάλη "δημοκρατική" παράταξη ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ που θα παίξει μπάλα στις εκλογές του 2023 απέναντι στην δεξιά "λαίλαπα" και τους "φιλελεύθερους"του Μητσοτάκη τύπου πρώην Κνίτη Θεοδωρικάκου!

Εκδικητική Σοβιετία που τιμωρεί όσους δεν την υπηρετούν είναι και τίποτα παραπάνω.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ , ΙΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΛΑΦΥΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΞΙΕΣ , ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ.


Υ.Γ "Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες
δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις.....
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους........
Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ’ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε

Ο Καβάφης με συμβολισμό αναφέρεται στους ανθρώπους εκείνους, που ζουν με ηθικές αρχές και δεν αφήνονται στα κελεύσματα της ευκολίας και της βολικότητας. Άνθρωποι που παρά τις σειρήνες της εξουσίας παραμένουν πιστοί στις ιδέες τους. Άνθρωποι που παραμένουν αμετακίνητοι στις αρχές τους και ακολουθούν το δυσκολότερο, αλλά ηθικότερο δρόμο της συνέπειας.
Οι άνθρωποι αυτοί ,παρά το γεγονός ότι είναι αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση των αρχών τους και παραμένουν πάντοτε ειλικρινείς, δεν μισούν τους ανθρώπους που καταφεύγουν σε κάθε είδους ψέμα.
Και ακόμη μεγαλύτερη τιμή αξίζει στους ανθρώπους αυτούς όταν ξέρουν πως ο σκοπός για τον οποίο παλεύουν είναι καταδικασμένος. Όταν γνωρίζουν, δηλαδή, ότι παρά τις δικές τους προσπάθειες και θυσίες, στο τέλος θα ηττηθούν και θα επικρατήσει η ανηθικότητα ή οποιαδήποτε άλλη αρνητική έκφανση της ανθρώπινης δράσης.