ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με τους μπαχαλάκηδες και η Μαχόμενη Ηλιούπολη

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Με τους μπαχαλάκηδες και η Μαχόμενη Ηλιούπολη



Από ανάρτησή τους στην ομάδα μας Ηλιούπολη (γιατί η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλα τα άκρα) η Μαχόμενη Ηλιούπολη μας ξαφνιάζει με το μένος της για τον ΣΥΡΙΖΑ! 


Από που συμπεραίνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάτι για να μαζέψει τους μπαχαλάκηδες δεν το γνωρίζω Πάντως η ΝΔ όσο και να προσπαθεί με αυτή την αστυνομία δεν θα καταφέρει και πολλά. Χωρίς εκπαίδευση και με αστυνομικούς που κατά τύχη ή  ελέω εξετάσεων βρέθηκαν στο σώμα δεν υπάρχει ελπίδα. Οι όποιες επιτυχίες σε θέματα τρομοκρατίας οφείλονται αποκλειστικά στην πληροφόρηση που παρέχουν ξένες πρεσβείες στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Πληροφορίες που κατά κανόνα δεν αξιοποιούν οι Ελληνικές Αρχές αφού και τώρα ο 46χρονος τους διαφεύγει και μαζί του άλλοι 12!!!! εμπλεκόμενοι. Έλεος με την αχρηστία τους. Φυσικά το φοιτητικό κίνημα στην πλειοψηφία του είναι κατά των μπαχαλάκηδων και δεν θέλει εμπόρους ναρκωτικών μέσα στα Πανεπιστήμια ,ούτε βόμβες μολότοφ. Για τον λόγο αυτό ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και όχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχει μηδενικά ποσοστά σε όλα τα ΑΕΙ της χώρας μας. Άρα ποιος θα κάνει τους αγώνες; Στην Ηλιούπολη πάντως βρέθηκαν 300 άτομα και ψήφισαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις δημοτικές και εξέλεξαν έναν δημοτικό σύμβουλο για να στηρίζει μαζί με τους τέσσερις του ΚΚΕ τους φοιτητικούς αγώνες ΧΩΡΙΣ φοιτητές που κατά κανόνα κάνουν "επαγγελματίες" σαραντάρηδες επαναστάτες. Γιατί μέσα στα Πανεπιστήμια πρώτη παράταξη είναι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που συμφωνεί με την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου όταν συντελούνται μέσα σε αυτό αδικήματα. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ? ΣΤΗ ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ , ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ , ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΡΓΩΣΤΟΙ, ΡΟΠΑΛΑ , ΛΟΣΤΑΡΙΑ, ΜΟΛΟΤΩΦ ΓΙΑΦΚΕΣ , ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΡΦΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΕΜΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ:
ENNOMH ΤΑΞΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ .

ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΠΕΡΘΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ , ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΣΚΟΥΠΙΔΙ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΙΔΕΩΝ, ΓΝΩΣΕΩΝ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ , ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ.