ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραίες εικόνες από τον Άλιμο - Δείτε τι γίνεται στον παράδρομο της Βουλιαγμένης και θα καταλάβετε την διαφορά

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ωραίες εικόνες από τον Άλιμο - Δείτε τι γίνεται στον παράδρομο της Βουλιαγμένης και θα καταλάβετε την διαφορά



Νησίδα Θεομήτορος στον Άλιμο οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας και Πρασίνου εργάζονται και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους όσους περνάμε από εκεί.



Το νοικοκύρεμα του δήμου σε όλους τους τομείς έχει να κάνει με τον Ανδρέα Κονδύλη που με τους κατάλληλους συνεργάτες πάνε την πόλη τους μπροστά. Το βράδυ ο φωτισμός των led είναι εντυπωσιακός και δίπλα εμείς στο μαύρο σκοτάδι που μας έριξαν όσοι βάλθηκαν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός που είχε γίνει επί δημαρχίας Βαλασόπουλου.

Για το θέμα του φωτισμού της πόλης ο νέος μας δήμαρχος δεν μας έχει ενημερώσει σχετικά εάν και πότε θα γίνει άλλος. Μέχρι τότε ζούμε στο σκοτάδι και τα γνωστά τρολ του διαδικτύου που δεν έβλεπαν τώρα βλέπουν αφού βολεύτηκαν σε μια θεσούλα που θα τους αποφέρει λίγα ευρώ.

Εμείς απλώς επισημαίνουμε το ενδιαφέρον ενός δημάρχου για την πόλη του και την αδιαφορία των δικών μας που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν καμία selfie με κανέναν εργαζόμενο χωρίς ποτέ να φέρνουν οι δράσεις του κανένα αποτέλεσμα.

Ο ηλικιωμένος εργάτης Πρασίνου στην πάνω φωτογραφία αποδεικνύει πως όλοι μπορούν αρκεί να θέλουν. Και για να θέλουν πρέπει ένας δήμαρχος να τους εμπνεύσει να σταθεί δίπλα τους και εάν χρειαστεί να βάλει και καμία φωνή.

Αντί λοιπόν ο δήμαρχος μας να κάνει παρέα με τους δημάρχους των μεγάλων "επενδύσεων" καλό θα ήταν να δει τον φωτισμό και τα κλαδέματα του όμορου δήμου μας και κυρίως να συγκρίνει τον τομέα της καθαριότητας των δύο δήμων.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε τις ωραίες εικόνες από τον γειτονικό μας Άλιμο όσο βλέπουμε πως κάτι καλό για δημοσίευση από τον δικό μας δήμο δεν μπορούμε να έχουμε.

Θα βάζουμε και κανέναν άμισθο σύμβουλο του νέου δημάρχου που να μας κάνει κλικ και θα λέμε περαστικά σε όσους τον ψήφισαν και έφεραν την πόλη μας πάλι πίσω.

Μαθαίνουμε από τους δικούς μας (έχει ξεφτέρια στα οικονομικά ο δήμος μας που δεν ακούει η "νέα" διοίκηση)  πως πλέον το πλεόνασμα είναι κάτω από 4.000.000 ευρώ! 

Θεωρούσαμε πως μέχρι τα τέλη του 2020 δεν θα είχαμε πρόβλημα οικονομικό ως δήμος αλλά μάλλον ήρθαν με φόρα οι "Γεωργάκηδες" μετά από 13 χρόνια αποχή από τη διοίκηση του δήμου.

Πριν λίγες μέρες μας μιλούσαν για πλεόνασμα λίγο κάτω από τα 5.000.000 ευρώ , τι δεν υπολόγισαν σωστά και κυρίως τι βρήκαν και θα μας το φουρνίσουν προφανώς τέλος του μήνα ή αρχές του άλλου.

Αυτά και μείνετε συντονισμένοι γιατί σε κάνα 24ωρο έχουμε όπως προείπαμε ακόμα μία "αποκάλυψη" που γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου αλλά δεν μιλάει ουδείς .....

Η φωτογραφία είναι φυσικά από Ηλιούπολη από τον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ρίξτε και άλλα μπάζα παιδιά μην μασάτε θα τα μαζέψουν σε κάνα δίμηνο ........



Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Χ......ΝΕ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ Χ....ΝΟΥΣ!