ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πλήρη ταύτιση αντιλήψεων για το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Πλήρη ταύτιση αντιλήψεων για το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας

Ένα σωρό ψέματα ειπώθηκαν και σήμερα από τους δημοτικούς σύμβουλους όλων των παρατάξεων και φορέων της πόλης ( με μηδαμινή προσφορά στα κοινά) για το θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. 

Δημότες και δημοτικοί σύμβουλοι με μαρξιστικές αντιλήψεις κατηγόρησαν τις νόμιμες εκλεγμένες κυβερνήσεις της χώρας για τον αγώνα που έδωσαν για να μην καταντήσει η χώρα μας Βενεζουέλα. 

Άμα είμαστε όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες σαν τους ομιλητές του δημοτικού συμβουλίου μας αξίζουν τα χειρότερα. Αλλά δεν είμαστε και σίγουρα η χώρα μας και η πόλη μας θα απαλλαγεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ από Ιδέες και αντιλήψεις που μας έκαναν Σοβιετία. 

Η Σοβιετία μαζί με το ΣΑΠΙΟ πολιτικό προσωπικό της καταρρέει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες έρχεται. Καμία παραχώρηση περιουσίας που ΑΝΗΚΕΙ σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες στα ορφανά του Στάλιν της πόλης. 

Αγώνας μέχρι και το τελευταίο ΑΚΙΝΗΤΟ που δεν ανήκει στους δημότες μας να αξιοποιηθεί από το Ελληνικό Κράτος πως όφελος των πολλών και όχι από όσους επί δεκαετίες έχτισαν πολιτικές καριέρες και έζησαν και ζουν εις βάρος όλων μας. 

Τα ακίνητα πήγαν στην ΕΤΑΔ για να πληρώσουμε τα φέσια που μας έβαλαν όσοι διοίκησαν επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τον δήμο μας πλην του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Βασίλη Βαλασόπουλου που άφησε πλεόνασμα και όχι έλλειμμα.

Για να πληρώνεται ο μισθός του Δημήτρη Πανταζόπουλου που είναι διευθυντής Δημόσιου Σχολείου! Για να πληρώνονται όλοι όσοι "κάθονται" στο Δημόσιο!!

Ούτε ένα εκατοστό γης σε όσους χρεοκόπησαν τον δήμο μας. Ουρά του Χατζηδάκη ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις για να γίνει και αυτός όπως και οι προηγούμενοι "ήρωας" της διεκδίκησης της Δημόσιας Περιουσίας. 

Θετικός μόνο ο Χρήστος Κοκοτίνης που είπε και ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιατί κάποιοι προφανώς δεν συνειδητοποίησαν ΠΟΤΕ πως όταν κλέβεις ΚΑΤΙ και στο ΠΑΙΡΝΟΥΝ δεν μπορείς να επικαλείσαι πως έχεις ΔΙΚΙΟ. 

Δεν ξέρω πόσοι ακόμα πιστεύετε πως η Δημόσια Περιουσία ανήκει μόνο σε έναν δήμο εις βάρος των υπολοίπων και της ίδιας της ύπαρξης του Κράτους μας.

Γιατί την Ελλάδα οι ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ την χρεοκόπησαν και οι Κιντήδες και είναι κρίμα για τους αστούς που εργάζονται ακόμα για να συντηρούν αυτά τα παράσιτα. 

Αλλά μπας και εργάζεται και κανείς με πάνω από 20% ΑΝΕΡΓΙΑ και 500.000 νέες και νέους στο Εξωτερικό εμείς εδώ θα παλεύουμε για το πως θα πάρουν σύνταξη πάνω από 1000 ευρώ οι κρατικοδίαιτοι. Όσοι πήραν -πήραν για όσους είναι λίγο πάνω από τα 40 η σύνταξή τους δεν θα υπερβαίνει τα 400 ευρώ αφού αργά αλλά σίγουρα η χώρα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ και θα έρθουν μέρες  του 1950! 

Από τα ακίνητα της ΕΤΑΔ "κονομάνε" οι δημοτικοί μας άρχοντες (πόσα εισπράττουν το χρόνο από το Χαλικάκι;)  για αυτό όπως και παλιότερα θα βγάλουν τους ανόητους στους δρόμους. Τρέξτε εσείς για να έχουν χρήματα όσοι επί δεκαετίες καρπώνονται ακίνητα ..... 

Επειδή η παρουσία  δύο σωματείων μας προκάλεσε ας ετοιμαστούν τις επόμενες μέρες να δεχθούν επισκέψεις από την ΑΑΔΕ γιατί και η υποκρισία έχει τα όριά της! 


Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΑΔΕ.....ΩΧΩΧΩΧ. ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.....ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

UNKNOWN είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ?

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ -ΚΡΑΤΩΝ?

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ , Π.Χ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ,Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΙΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ "ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚS" ENTOΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.

Υ.Γ Η ΑΑΔΕ ΠΟΥ "ΚΟΛΛΑΕΙ"?