ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μία οι λαϊκές αγορές κλείνουν τους δρόμους και από την άλλη η βιολογική αγορά δημιουργεί απίστευτα μποτιλιαρίσματα στην πλατεία κάτω από το ΙΚΑ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Μία οι λαϊκές αγορές κλείνουν τους δρόμους και από την άλλη η βιολογική αγορά δημιουργεί απίστευτα μποτιλιαρίσματα στην πλατεία κάτω από το ΙΚΑ



Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη χθες το μεσημέρι από αναγνώστη του ιστολογίου και δείχνει πως τα παρατημένα αυτοκίνητα των επισκεπτών της ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ μας ΑΓΟΡΑΣ δημιουργούν κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο στην πόλη μας.



Μια λωρίδα έχει μείνει και τα μποτιλιαρίσματα σπάνε τα νεύρα όσων μετά από δουλειά επιστρέφουν στα σπίτια τους να ξεκουραστούν.

Τελικά μία με τις λαϊκές αγορές(που κλείνουν κάθε μέρα δρόμους της πόλης μας)  , μία με την ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ο κόσμος ταλαιπωρείται. Είναι και η συνήθεια του Έλληνα που δεν θέλει να περπατήσει ένα μέτρο και η εικόνα είναι τραγική.

Βέβαια επειδή εγώ μένω κοντά στην Κατεχάκη αυτό που γίνεται επί 2 ώρες ΚΑΘΕ  πρωί στην ανηφόρα δεν έχει προηγούμενο. Κάντε κάτι άμεσα αλλιώς με την "επένδυση" στο Ελληνικό θα φρακάρουμε όλη την μέρα . Εδώ ακόμα και τώρα είμαστε μέσα στα μόνιμα σημεία με αυξημένη κυκλοφορία τις πρωϊνές ώρες φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: