ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο ο Καλαρρύτης είχε τα αρχίδι@ να πάει κόντρα στην υποκρισία τους;

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Μόνο ο Καλαρρύτης είχε τα αρχίδι@ να πάει κόντρα στην υποκρισία τους;



Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πλην ενός έγιναν ουρά της διοίκησης Χατζηδάκη και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ κατά την άποψή τους κατασκευής στο Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία! Το αποφάσισαν μετά την επιτόπια "ΑΥΤΟΨΙΑ" του δημάρχου μας και εμείς πλέον δεν έχουμε ΛΟΓΙΑ για να σχολιάσουμε την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ αυτή απόφασή τους!



Εάν οι Αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους ακούσουν τους δημοτικούς μας συμβούλους τότε δεν θα δούμε ποτέ Ναό ικανό να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πιστών της περιοχής. Η απόφαση έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  δείτε την και ΜΟΝΟ ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Καλαρρύτης του οποίου το επώνυμο γράφουν και λάθος στα πρακτικά είπε ΟΧΙ στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ αυτή απόφαση που πάρθηκε κατά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! 

Ακούστε τον κ. Καλαρρύτη (1:26:02) που λέει πως στη Β' ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ ανήκει και ο Ιερός Ναός Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας που φυσικά και δεν έχει ΑΔΕΙΑ αλλά επέζησε του ΜΙΣΟΥΣ των κομμουνιστών και αποτελεί παράδειγμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ των ΠΙΣΤΩΝ στο τότε κομμουνιστή Δήμαρχο. Το απύθμενο ΜΙΣΟΣ των κομμουνιστών κατά της Εκκλησίας και η ΑΜΑΘΕΙΑ τους για τα εκκλησιαστικά θέματα είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ. Οι ανοησίες του κ. Ασβεστά του ποιος αναλαμβάνει την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των  πιστών από ΦΩΤΙΑ  δεν θα απαντηθούν από εμάς αλλά από τους Ιστορικούς του μέλλοντος.Να ρωτήσει την Δούρου για το Μάτι!!! Η Χωματά απέδειξε για ακόμα μια φορά την "μόρφωσή" της και δείτε το εσείς και κρίνετε!

Ναός στον Υμηττό υπάρχει να πληροφορήσουμε τον κ. Χατζηδάκη και είναι η Αγία Μαύρα στην Β' ΖΩΝΗ ΥΜΗΤΤΟΥ!! Πάντως Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ απαραιτήτως σύμβουλο για Εκκλησιαστικά θέματα σε κάθε του λέξη προσέβαλε τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ με την ασχετοσύνη του.

Όσοι ψήφισαν ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ του Ναού εμάς ως ΜΜΕ να μας ξεχάσουν για πάντα.Μόνο ο Καλαρρύτης υπάρχει για εμάς από αυτή τη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου και ΚΑΜΙΑ δημοτική παράταξη 

Μπράβο  για την τοποθέτησή και στον πρώην δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Αθανασίου που φυσικά και δεν ακολούθησε ο επικεφαλής της παράταξης Τάσος Ευσταθίου. 

Ο κ. Φωτόπουλος (57:00) τους "ξεβράκωσε" και έδειξε ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ δημοτικούς συμβούλους έχουμε. 

Προφανώς η κ. Χωματά αγνοεί πως η Ηλιούπολη  έχει τους λιγότερους ναούς από τους 66 δήμους της Αττικής.Προφανώς η Χωματά ΕΠΙΣΗΣ αγνοεί τι θεωρείται μνημείο και πως δεν μπορεί ένας τέτοιος ναός να θεωρηθεί διατηρητέος- είναι μια κατασκευή από χώμα και ιδιαίτερα κακοφτιαγμένη,- είναι πρόκληση όλη η τοποθέτησή της. Επειδή είναι γυναίκα δεν ασχολούμαστε περαιτέρω...

Εμείς για το 2023 από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους στηρίζουμε μόνο Χρήστο Καλαρρύτη, όλοι οι άλλοι έχουν διαγραφεί από εμάς τους αφήνουμε στην "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" τους.

Η πράξη αυτή είναι διωγμός κατά της Εκκλησίας όπως είπε ο κ.  Χρήστος Καλαρρύτης τίποτα λιγότερο και  τίποτε περισσότερο. 

Ο Ταμβάκος προφανώς αγνοεί δεκάδες ενορίες με το όνομα Προφήτης Ηλίας και το βλέπει το μικρό εκκλησάκι ως φοκλόρ για την Καθαρά Δευτέρα. 

Η Τσατσούλη προφανώς θεωρεί πως η πόλη μας είναι ΣΟΒΙΕΤΙΑ και σωστά πράττει αφού το ΣΕΔΗ πάει εκδρομές στο Καρπενήσι με ΔΙΚΑ μας ΈΞΟΔΑ μαζί με το ΠΑΜΕ . 

Τις υποσχόμαστε όμως πως και αυτή η ΣΟΒΙΕΤΙΑ  θα καταρρεύσει και στην πρώτη γραμμή του αγώνα θα είναι οι ΨΥΧΕΣ ιερωμένων  από αυτούς που εκδιώχθηκαν και σφαγιάστηκαν από τους Ιδεολογικούς της προγόνους!! 

Γιατί όσους και εάν δολοφόνησαν για να επικρατήσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους κατέρρευσε και υπάρχει πλέον ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΑΡΙΕΣ όπως η Βόρεια Κορέα και κάνα 2-3 ακόμα σε όλο τον κόσμο. 

Όταν και αυτός ο Ναός θα χτιστεί όπως ο Ιερός Ναός Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας οι δημοτικοί σύμβουλοι που ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ θα αποτελούν ΟΝΕΙΔΟΣ για μια πόλη που θα παραμείνει ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ όσο και εάν το πολεμήσουν. 

Είδαν την κατασκευή του ναού και όχι τις πολυτελείς κατοικίες μέσα στον Υμηττό , ούτε το έκτρωμα του ΣΠΑΥ που ονόμασαν Περιβαλλοντικό Κέντρο όσοι επί δεκαετίες ενοικίαζαν τον χώρο σε ιδιώτη για να έχει ουζερί! 

Μα καλά βρε παιδιά εσείς με τον Θεόδωρο Γεωργάκη σημαία δεν βγήκατε , τον αδελφό του δεν έχετε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ρωτήστε τον την ΑΠΟΨΗ του μην εκτίθεστε έτσι. 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: