ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άδικα ανησυχούν το Μάϊο με την ψήφο τους έστειλαν σπίτι του τον καλύτερο δήμαρχο που είχε η πόλη - Κάνοντας και αυτός τα χατίρια της αριστεράς πλήρωσε το τίμημα να ανησυχούν όσοι θέλουν να παραμείνει ο δήμος μας μια Σοβιετία

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Άδικα ανησυχούν το Μάϊο με την ψήφο τους έστειλαν σπίτι του τον καλύτερο δήμαρχο που είχε η πόλη - Κάνοντας και αυτός τα χατίρια της αριστεράς πλήρωσε το τίμημα να ανησυχούν όσοι θέλουν να παραμείνει ο δήμος μας μια Σοβιετία



Διαβάζω πως πολλοί συνδημότες μου αντιδρούν για την  παραχώρηση της πλατείας Φλέμινγκ σε ιδιώτη για τις εορτές με τίμημα που όπως θα δείτε και τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάτω από 1500 ευρώ για 37 ημέρες!



Οι ίδιοι που θέλουν τον δήμο μας να κάνει οικονομία (και να έχει έσοδα) δεν αναρωτήθηκαν ΠΟΤΕ δημόσια γιατί εξακολουθούμε και πληρώνουμε πάνω από 300.000 ευρώ κάθε χρόνο για να διατηρούμε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης , γιατί πληρώνουμε τέλη καθαριότητας αφού η πόλη είναι χαβούζα και κυρίως γιατί ψηφίζουμε όσους επί 16 χρόνια έδιναν τελείως ΔΩΡΕΑΝ την συγκεκριμένη πλατεία σε ιδιώτη!

Οι δημότες μας που έστειλαν σπίτι του έναν δήμαρχο που άφησε πλεόνασμα 5.000.000 ευρώ στον δήμο μας προφανώς και για εμάς δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να αναρωτιούνται γιατί δίνεται η συγκεκριμένη πλατεία σε ιδιώτη για τις μέρες των εορτών. 

Δίνετε για να μαζέψουν έστω 1000 ευρώ να τα δώσουν υπερωρίες σε όσους διατηρούν την πόλη μας βρώμικη για να μην τάχα χάσουν την δουλειά τους! 

Δίνετε επειδή ως δήμος εάν βάζαμε παιχνίδια για τα παιδιά θα χρειαζόμασταν για τις ίδιες μέρες να χαλάσουμε 20.000 ευρώ για μισθούς των υπαλλήλων. Όσο για το ρεύμα που θα καταναλωθεί θα το πληρώσουν όσοι εδώ και δεκαετίες δεν θέλουν να ιδιωτικοποιηθεί καμία ΔΟΜΗ της μεγάλης Σοβιετίας.

Ας τιμήσουν λοιπόν  τους αγώνες της αριστεράς και ας αφήσουν τον Δήμο να πάρει αυτά τα 1500 ευρώ (λιγότερα θα πάρει όπως πέρυσι και πρόπερσι,) ας συνεχίζουν να στηρίζουν την Σοβιετία και ας αφήσουν όλους εμάς τους υπόλοιπους που ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέμε πως πρέπει να πάνε ΟΛΕΣ οι δομές σε ιδιώτη και  που αντισταθήκαμε στο να πάει ο Δήμος σε αυτούς που το φέσωσαν πάνω από 14.000.000 ευρώ να γελάμε με τις ανησυχίες τους. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: