ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Γιάννης Κωνσταντάτος καλείται να προστατέψει τον Υμηττό!

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος καλείται να προστατέψει τον Υμηττό!


Ο δήμαρχος που βοήθησε με την στάση του στο να ξεπουληθούν έναντι ενός πινακίου φακής τεράστιες εκτάσεις του Ελληνικού , που δεν έδειξε καμία ευαισθησία για το Πράσινο καλείται ως Πρόεδρος του ΣΠΑΥ να προστατέψει τον Υμηττό! 



Το μόνο καλό που βρίσκουμε σε αυτή την εκλογή είναι μήπως βρεθεί μια χρυσή τομή και γίνει επιτέλους ναός το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία. Γιατί τα τσιμέντα που θα πέσουν στο Ελληνικό για να γίνει ένα καζίνο προφανώς και θα επιβαρύνουν όλα τα Νότια Προάστια και θα δημιουργήσουν όπως όλα δείχνουν ελάχιστες μόνιμες θέσεις εργασίας.



Τουλάχιστον να γίνει και ένα καλό στην πόλη μας από την παρουσία του στον ΣΠΑΥ, γιατί για να σώσει τον Υμηττό αυτός ο δήμαρχος δεν είμαστε αφελείς να το πιστέψουμε.

Τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν πρώτα ο Θεός μέσα στο 2020 και θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της νέας κυβέρνησης η οποία προφανώς δεν θα νιώθει καθόλου περήφανη μετά από 10 χρόνια για αυτό που θα έχει δημιουργήσει.

Ούτε νέους τουρίστες θα έχουμε , ούτε προφανώς θα αναβαθμιστεί η περιοχή αφού η ανάδοχος έχει αποδεδειγμένα κριθεί ανεπαρκής για να υλοποιήσει ένα τέτοιο έργο.

Πάντως η επιλογή Κωνσταντάτου στον ΣΠΑΥ είναι σίγουρα ΑΡΝΗΤΙΚΗ για όσους θεωρούν πως επιτέλους πρέπει να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για την αξιοποίηση του Υμηττού.

Δεν περιμένουμε από τον κ. Γιάννη Κωνσταντάτο να φέρει κάτι νέο στον ΣΠΑΥ τις απόψεις τους τις γνωρίζουμε από την θέση του στο θέμα της επένδυσης του Ελληνικού άλλωστε όσον αφορά το περιβάλλον και την Προστασία του.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ , ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ.



Υ.Γ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΤΖΕΖΕ "ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" (ΤΗΕ GOODFELLAS).