ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για τον δήμο μας σε ένα λεπτό

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ειδήσεις για τον δήμο μας σε ένα λεπτό

Μεγάλη απήχηση είχε στους αναγνώστες μας η ανάρτηση μας για την παραίτηση της κ. Γεωργίας Πουλάκη από την δημοτική παράταξη “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά”


Στασινόπουλος – ΖΕΗ σημειώσατε ένα , με τον Αντιδήμαρχο να έχει με το μέρος του την απόλυτη στήριξη της διοίκησης που έχει άλλο σχέδιο για την αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων και δεν δέχεται παρεμβολές στο έργο της από κανέναν

Γκάζια του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου στους υπαλλήλους καθαριότητας που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Καιρός ήταν

Καμία ανακοίνωση από το ΣΕΔΗ για τις αναρτήσεις μας “αναρρώνουν” φαίνεται από την εκδρομούλα στο Καρπενήσι και ετοιμάζονται για τις χειμερινές τους άδειες


Μεγάλες αλλαγές σε εργαζόμενους στο δήμο μας , το αποτέλεσμα θα δείξει εάν θα υπάρχει όφελος για τον δημότη. Ευνοούνται όσοι αποδεδειγμένα βοήθησαν τη “νέα” διοίκηση


Από την μια μεριά έχουμε συνεργασίες κεντροδεξιών με τη “νέα” διοίκηση και από την άλλη όσοι δεν είναι του γούστου της βρίσκονται από οδηγοί στο πρωτόκολλο και ενώ έχουν λάβει 6 μήνες εκπαίδευση εκ νέου άλλους 8 μήνες εκπαίδευση για να πάνε στα ΚΕΠ! Τέτοια καψόνια ούτε στον στρατό γιατί κάποιοι πήγαμε!


Πλήρης κάλυψη για τις εργασίες στον Προφήτη Ηλία από την Πολεοδομία. Να δούμε τώρα που θα πατήσουν όσοι ζητούσαν το γκρέμισμα των “αυθαίρετων” κατασκευών.


Χατζηδάκης και Κωνσταντάτος μαζί και στην ΠΕΔΑ ,ο δεύτερος και φανερά συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του δήμαρχου Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου


Θετική κρίνουν οι δημότες την μείωση κατά 3% στα τέλη καθαριότητας που αποφάσισε η “νέα” διοίκηση. Το σκεπτικό απλό. Αφού η πόλη θα παραμείνει βρώμικη γιατί να μην πληρώνουμε λιγότερα. Το να μην πληρώνουν καθόλου θα ήταν η ιδανική για αυτούς λύση μιας και πλέον έχουν καταλάβει πως μένοντας η δομή υπό κρατική- δημοτική υπόσταση είναι ουτοπία το σύνθημα “ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ”

Όλο και περισσότεροι δημότες μας αναζητούν παράταξη κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Δεν μας αρέσει ο τίτλος γιατί κατά καιρούς τον έχουν χρησιμοποιήσει ένα σωρό απατεώνες.


Δύο μήνες διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη και ο συνδημότης μας Σταματόπουλος ακόμα παρακαλάει να του φέρουν το ψήφισμα για την καταδίκη της Συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοτικό συμβούλιο. Υπομονή Δημήτρη θα το φέρει η Λαϊκή Συσπείρωση όταν γίνει διοίκηση του δήμου


Στο “Σερραϊκό” συνεχίζουν και συζητούν για ενωμένη κεντροδεξιά στην πόλη μας. Αναμένουμε και καμία ανακοίνωσή τους το προσεχές διάστημα αφού καλά τα ευχολόγια και οι ατέρμονες συζητήσεις αλλά πρέπει να παράγουν και κάποιο αποτέλεσμα. Εμείς ως ιστολόγιο είμαστε ανοιχτοί στο να παρουσιάσουμε την οποιαδήποτε πρόταση υπέρ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ αφού χωρίς αυτήν και το 2023 θα παραμένουμε θεατές στο δεύτερο γύρο των εκλογών που ως γνωστόν βγάζουν δήμαρχο.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ "ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ" ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ.

ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 65, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ.