ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ακυρώθηκε η απόφαση για πληρωμή μεταπτυχιακού σε υπάλληλο του ΣΠΑΥ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Ακυρώθηκε η απόφαση για πληρωμή μεταπτυχιακού σε υπάλληλο του ΣΠΑΥ




Όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ με απόφαση του προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Βασίλη Βαλασόπουλου και μετά από αίτημα του ιδίου του υπαλλήλου (έτσι μάθαμε αυτό μεταφέρουμε) ακυρώθηκε το η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης του οργανισμού για πίστωση δαπάνης 4.320 ευρώ προκειμένου να πληρωθεί το μεταπτυχιακού υπαλλήλου που σας είχαμε γράψει σχετικά.
Για να μην διαδίδουν κάποιοι ψευδείς ειδήσεις η ΑΠΟΦΑΣΗ αφορά την προηγούμενη διοίκηση του ΣΠΑΥ και δεν έχει ουδεμία σχέση με την νέα. Απέσυραν δηλαδή την απόφαση οι ίδιοι που την πήραν μετά την δημοσίευση από εμάς του θέματος. Μπράβο λοιπόν στον πρόεδρο του ΣΠΑΥ Βασίλη Βαλασόπουλο αλλά και στον εν λόγω υπάλληλο που κατάλαβαν το λάθος τους.Εμείς μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός το δημοσιεύουμε και θα το προβάλλουμε γιατί θεωρούμε πως είναι μια μικρή "επιτυχία" για το μικρό μας ΜΜΕ που ανέδειξε το εν λόγω θέμα. 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ , ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΗΘΙΚΑ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Ή ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.