ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι έχει καθιερώσει ο Δημήτρης Κάρναβος που δεν θα δούμε ποτέ στο δήμο μας

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Τι έχει καθιερώσει ο Δημήτρης Κάρναβος που δεν θα δούμε ποτέ στο δήμο μας



Ο Δήμος Καλλιθέας βραβεύθηκε για τις πρότυπες διαδικασίες του στην οικονομική διαχείριση. Είναι ακόμα ένα επίτευγμα της διοίκησης Δημήτρη Κάρναβου και των συνεργατών του που κάνουν το αυτονόητο.
Δημοσιεύουν στη σελίδα του δήμου όλα τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όσων ασκούν διοίκηση. Εκτός από τον δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους θα βρείτε το πόθεν έσχες του Γραμματέα του δήμου καθώς φυσικά και όλων των προέδρων και Αντιπροέδρων των ΝΠΔΔ του δήμου. Κάτι αντίστοιχο φυσικά δεν θα δείτε ΠΟΤΕ στο δικό μας δήμο εκτός και γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για όλους και μόνο τότε θα γίνει και εδώ κάτι αντίστοιχο.
Η Φωτογραφία από την ομιλία του δημάρχου Καλλιθέας με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Δήμο Καλλιθέας στο συνέδριο για την Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Διαχείριση στους ΟΤΑ που έγινε στην Ναύπακτο το διήμερο 1και 2 Νοεμβρίου.

Σε έναν δήμο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την αλόγιστη διαχείριση των οικονομικών του από τις προηγούμενες διοικήσεις ο Δημήτρης Κάρναβος και η δημοτική του παράταξη έφεραν νέα ήθη κάτι το οποίο θα θέλαμε να δούμε και στον δήμο μας.

Ποιος θα είναι όμως ο δικός μας κεντροδεξιός Κάρναβος αναζητούμε και δεν τον βλέπουμε.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΙΑ ΑΒΥΣΣΟΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ.

ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.