ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο συνδημότης μας Παπαμόκος αντιδρά για την στροφή Χατζηδάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ο συνδημότης μας Παπαμόκος αντιδρά για την στροφή Χατζηδάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ


Ορθώς κατά την ταπεινή μου άποψη ο Γιώργος Παπαμώκος αντιδρά για την στροφή του Γιώργου Χατζηδάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πριν από αυτόν αυτή την διαδρομή την έχουν κάνει οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας πηγαίνοντας σχεδόν όλοι από το ΚΙΝΑΛ προς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Άρα είναι μια επιλογή που είναι επωφελής για τον νέο μας δήμαρχο.
Και εγώ Γιώργο δεν ψήφισα Μητσοτάκη για να δω υπουργό τον Θεοδωρικάκο και την Μενδώνη ούτε βέβαια για να μαθαίνω από την Δόμνα πως οι ήρωες του 1940 έκαναν εθελοντισμό.
Ο Χατζηδάκης όπως και ο Μητσοτάκης θα κριθούν από τις επιλογές τους. Πριν από αυτούς όμως ψηφοφόροι που δεν έχουν καμία Ιδεολογία έχουν διαμορφώσει  κόμματα που δεν υπηρετούν καμία Αξία ικανή να τα διατηρήσει σε βάθος χρόνου.

Το πλήρωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ από τα αριστερά του θα το πληρώσει και η ΝΔ από τα δεξιά της και το αποτέλεσμα θα είναι ένας χειρότερος δήμος και μια ίδια ( γιατί χειρότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ θέλει τέχνη για να πας) χώρα που θα αναρωτιέται γιατί χρεοκοπεί συνεχώς ακολουθώντας την ίδια στρατηγική. Κρατισμός και κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και τα δύο καταδικάζουν την χώρα σε πλήρη απαξίωσή της στο διεθνές περιβάλλον.

Ποιος μπορεί άλλωστε να πάρει στα σοβαρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που το παίζει φιλελεύθερος και διατηρεί όλες τις Σοβιετίες; Άσε που δεν θα αφήσει συγγενή του που να μην τον βάλει στο Δημόσιο εάν και λάτρης όπως ψευδώς δηλώνει της ιδιωτικής πρωτοβουλίας!

Τα παιδιά του συνδημότη μας παλεύουν στο Εξωτερικό και εδώ έμειναν μόνο τα κομματόσκυλα με μοναδικό τους ΠΤΥΧΙΟ την τυφλή υπακοή στους "ηγέτες" , αυτούς δηλαδή που με τις πολιτικές τους και επειδή άκουγαν τους πολλούς μας οδήγησαν στα βράχια και στην χρεοκοπία!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΑΠΑΜΩΚΟΣ......."ΓΡΙΑ ΑΛΕΠΟΥ" ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ.