ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προς επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης δείξτε ενδιαφέρον στις καταγγελίες των δημοτών μας

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Προς επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης δείξτε ενδιαφέρον στις καταγγελίες των δημοτών μας



Εμείς ως γνωστόν με τη "νέα" διοίκηση Χατζηδάκη όπως και με την παλιότερη καλή εκδοχή της με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ούτε συνεργαστήκαμε ούτε φυσικά θα συνεργαστούμε.



Άλλωστε οι θέσεις μας είναι γνωστές και διατρανώνουμε διαρκώς πως είμαστε ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο , δεξιό αλλά πρώτο στις προτιμήσεις σας γιατί από εμάς δεν θα μάθετε ότι βλέπετε (σκουπίδια, χαλασμένες και ακατάλληλες παιδικές χαρές ,άχρηστους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους) αλλά πόσο σας στοιχίζουν.

Φανερά οι μισθοί τους είναι ιδιαίτερα χαμηλοί κάτι για το οποίο φωνάζουμε χρόνια. Θα φώναζαν μαζί μας και οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εάν ήθελαν το καλό της πόλης κάτι το οποίο προφανώς και δεν μπορούν να ισχυριστούν αυτοί που   της πόλης μας Θεόδωρο Γεωργάκη. 

Εμείς εδώ δεν ελέγχουμε άλλωστε τις προθέσεις αλλά το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι σήμερα ο δήμος μας να ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙ με όμορους δήμους σε ένα σωρό θέματα.

Η "Αγιοποίηση" προηγούμενων δημάρχων δεν είναι η ειδικότητά μας αφού εμείς με αποδείξεις (οικονομικά στοιχεία) έχουμε αναδείξει την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ τους.

Κάτι άλλο εμείς δεν θα αποδείξουμε αλλά θεωρούμε πως έχετε μυαλό και καταλαβαίνετε αφού διαβάζετε εμάς και όχι όλους τους άλλους που σας χαϊδεύουν τα αυτιά.

Το τελευταίο τριήμερο έχουμε δεχθεί ένα σωρό καταγγελίες για πράγματα που έχουν συμβεί. Δεν δημοσιεύσαμε ΤΙΠΟΤΑ και ούτε θα το πράξουμε αφού ο καταγγέλλων θέλει την ΑΝΩΝΥΜΙΑ του (σεβαστή από εμάς και το κάνουμε πάντα άλλωστε) αλλά και εμείς θέλουμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Με ερωτήματα για "γεγονότα" που επισείουν ποινές κακουργηματικού χαρακτήρα εμείς δεν παίζουμε.

Για να έχουμε λοιπόν καλό αποτέλεσμα πρέπει ο ιδιώτης που πλήρωσε ΜΙΖΑ να αποδείξει τα λεγόμενα του ΕΠΩΝΥΜΑ εάν δεν έχει στοιχεία για αυτό. Το τα έδωσα δεν μπορεί να είναι για εμάς ΕΙΔΗΣΗ όπως αντιλαμβάνεται όποιος μας παρακολουθεί χρόνια.

Εμείς άλλωστε δημοσιεύουμε το 10% από όσα γνωρίζουμε και σας έχουμε εξηγήσει αναλυτικώς και τους λόγους. Διαβάστε μας καθημερινά και όχι όταν μας χρειάζεστε άλλωστε άμα έχεις πάρει δουλειές πάνω από 10.000.000 ευρώ από τον δήμο μας σε βάθος χρόνου δεν είσαι για εμάς όταν δεν δίνεις στοιχεία μέρος της ΛΥΣΗΣ αλλά του προβλήματος.

Το ότι τα ξέρουν όλοι αλλά δεν μιλάνε δεν κάνει εμάς εύκολο στόχο για το "λάθος" που μας προτρέπεις  να κάνουμε.

Προφανώς και βλέπεις πως σε εμάς δεν απαντάνε με χαζές ανακοινώσεις για τα στραβά που τους βγάζουμε γιατί δεν έχουν άλλωστε και τι να πουν. Επομένως από εμάς και εφόσον επί 15 ημέρες δεν έχεις προσκομίσει ούτε ένα στοιχείο για τα λεγόμενα σου το θέμα έληξε.

Οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης οι δύο που θεωρείς εσύ "Άγιους" ας φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά προφανώς και αυτοί θα ζητήσουν στοιχεία και όχι απλώς το γεγονός πως εσύ κέρδισες τον διαγωνισμό. Άλλωστε δεν ήταν και ο πρώτος....

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΑ- ΔΥΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ?

ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ?

ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ "ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ" ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ", ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΤΑΛΑΜΑΤΩΝ.