ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και είναι ανυπόστατες οι φήμες για επιβεβαρυμένη υγεία μας και κυρίως πως δεν έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον!

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Προφανώς και είναι ανυπόστατες οι φήμες για επιβεβαρυμένη υγεία μας και κυρίως πως δεν έχουμε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον!

Το γεγονός πως είμαστε διαφορετικοί είναι για εμάς και το μόνο "παράσημο" μας . Ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους για το ενδιαφέρον τους και κυρίως τους "εχθρούς" μας. Χωρίς τους τελευταίους δεν θα υπήρχαμε  εδώ και επτά χρόνια με τα σκαμπανεβάσματά μας και την "ενημέρωση" που προσφέρουμε και η οποία έχει δεχθεί κατά καιρούς σφοδρή κριτική.



Το πόσο ακόμα θα υπάρχουμε είναι κάτι που δεν μπορεί ουδείς να πει με βεβαιότητα γιατί όταν εμείς σχεδιάζουμε κάτι απλώς ο Θεός γελάει μαζί μας. Προφανώς και το χθεσινό μας ανυπόγραφο κείμενο ήταν γιατί ο ιδρυτής αυτού του ιστολογίου δεν το έγραψε ο ίδιος!

Προφανώς και ότι ανεβαίνει εδώ έχει την έγκριση και κυρίως την ΕΥΘΥΝΗ  δημοσιοποίησης του Σταύρου που δεν κατανοεί πολλές φορές γιατί πρέπει να εξηγεί τα αυτονόητα.

Πολλές φορές κατά το παρελθόν το ιστολόγιο αυτό έμεινε χωρίς αναρτήσεις για μέρες ουδέποτε όμως δημιουργήθηκε ανησυχία για την τύχη του. Άλλωστε το ιστολόγιο είσαστε εσείς που το διαβάζετε και ο Σταύρος απλώς είναι το ΜΕΣΟ για να ακουστεί και η δική σας φωνή.

Είμαστε τριακόσιοι , πεντακόσιοι ή χίλιοι που έχουμε "ακραίες" απόψεις είμαστε παραπάνω αυτό θα φανεί μόνο εάν διεκδικούσαμε ως συγκροτημένη δημοτική παράταξη την ψήφο σας και όχι τώρα που πολλοί μας διαβάζουν απλώς για να κατακρίνουν ακόμα και την παρουσία μας.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για όσους επικοινώνησαν μαζί μου και δεν τους απάντησα το τελευταίο τετραήμερο αλλά δεν μπορούσα. Σταδιακά θα επανερχόμαστε αφού και θέματα έχουμε αφήσει πολλά και ο χρόνος μέχρι το τέλος του έτους είναι περιορισμένος.

Ήδη έπρεπε να έχουμε ανεβάσει θέματα αλλά είπαμε δεν είμαστε ρομπότ και κυρίως κάπου και εμείς απογοητευόμαστε όταν μας κατακρίνουν πριν καν μας διαβάσουν.

Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου έκανε σημαντικές δηλώσεις που αξίζουν την προσοχή όλων μας , δίκαια ο Άγγελος Κάνδηλας σχολίασε πως μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες ουδέν λάθος αναγνωρίζεται αλλά το θέμα είναι και ποιος επέλεγε την δεύτερη Κυριακή Βαλασόπουλου αντί Χατζηδάκη.

Γιατί δεν ήταν μόνο ο Γιάννης Αναγνώστου που προτίμησε ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ απλώς αυτός όπως πάντα είχε το θάρρος της γνώμης του. Οι "Πόντιοι Πιλάτοι" Ευσταθίου και Αραμπατζής προφανώς και δεν μπορεί να θεωρηθούν πως έκαναν κάτι για να αποτρέψουν την ΝΙΚΗ του Γιώργου Χατζηδάκη, και κυρίως οι περισσότεροι δεν προφύλαξαν τον δήμο μας από αυτό το πισωγύρισμα.

Θεωρούμε λοιπόν σημαντικό πως νωρίς ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου επισημαίνει όσα επισημαίνει και φυσικά για εμάς που φάγαμε τόση λάσπη επειδή ΞΕΚΑΘΑΡΑ σας είπαμε πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος είναι καλύτερος από τον Γιώργο Χατζηδάκη η δικαίωση θα έρθει σύντομα από τους ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες.

Οι επιλογές της "νέας" διοίκησης είναι ενδεικτικές και το τι θα ζήσουμε την τετραετία αυτή και κυρίως εμείς από την πρώτη κιόλας μέρα σας γράψαμε πως εις βάρος πρωτίστως των δικών μας συμφερόντων θα επιμείνουμε στις απόψεις μας.

Απόψεις φυσικά που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με κάποιο όφελος από την προηγούμενη διοίκηση αλλά με αυτό που βλέπουμε ως ΑΛΗΘΕΙΑ , γιατί σαπρόφυτα υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες αλλά πάντα πρέπει να επιλέγεις τους λιγότερο κακούς κάτι που προφανώς και δεν έγινε στις κάλπες.

Θα γράψουμε ειδικό κείμενο για τις επισημάνσεις του Γιάννη Αναγνώστου και για αυτό το παρόν κείμενο σταματάει εδώ.

Είμαστε εδώ , με την δική μας ΑΠΟΨΗ με το δικό μας κοινό και εξακολουθούμε κόντρα σε όλους και σε όλα να λέμε την δική μας ΑΛΗΘΕΙΑ που στεναχωρεί όσους θεωρούν πως σε Αστικές Δημοκρατίες πρέπει να υπάρχει ΜΙΑ άποψη.

Όμως αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και εμείς πολεμάμε και τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ από την πρώτη μέρα δημιουργίας μας.

Ο Γιάννης Αναγνώστου και παλιότερα είχε αποκαλέσει Γκαίμπελς τον Γιώργο Χατζηδάκη με μια ανακοίνωση σταθμό της Νέας Δημοτικής Κίνησης που αφορούσε τον τομέα της καθαριότητας την έχουμε πρόχειρη και θα σας την θυμίσουμε όπως και πολλά άλλα.

Οι αναρτήσεις σήμερα θα είναι πολλές για αυτό μείνετε συντονισμένοι, αφού έχουν ανακύψει σοβαρά θέματα στα οποία και φυσικά εμείς θα πάρουμε ΘΕΣΗ.

Τελικά δεν "πεθάναμε" τον μήνα αυτό των μεγάλων "απωλειών" για εμάς . Έρχεται και το φωτογραφικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Παρρά που πέρσι στις 30 Νοεμβρίου ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων και εμάς τουλάχιστον μας έχει λείψει πάρα πολύ.

Οι άνθρωποι βέβαια δεν χάνονται όσο η ΜΝΗΜΗ παραμένει ζωντανή και για τον λόγο αυτό θα γίνουμε φέτος "κακοί" με όσους ξεχνάνε. Εμείς δεν ξεχνάμε παρόλο που η μοίρα στο θέμα της απώλειας του Δημήτρη Παρρά μας έχει εκθέσει στα μάτια σας.

Ας είναι όμως δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που μας πάνε ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!

Σ.Μ  

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ , ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΟΙ "ΑΥΛΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ , ΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ .