ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αποχώρησε από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" ο Ηρακλής Τσιμέκας - Λέτε να ξυπνήσουν ;

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Αποχώρησε από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" ο Ηρακλής Τσιμέκας - Λέτε να ξυπνήσουν ;



Με μια ανάρτησή του στο facebook που είναι δύσκολο κάποιος να διαφωνήσει με όσα γράφει ο Ηρακλής Τσιμέκας λέει το αυτονόητο πως ΤΙΠΟΤΕ ουσιαστικό δεν άλλαξε στον δήμο μας εκτός από πρόσωπα στις καρέκλες. Αυτό το ξέραμε εμείς , το χειρότερο όμως είναι πως ο ίδιος δεν θεωρεί πως μέσα από την παράταξη "Η Πόλη που θέλω" της οποίας ήταν υποψήφιος μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό για την πόλη μας. Αυτό για εμάς είναι μια κακή είδηση που φυσικά εάν μας άκουγαν δεν θα είχε συμβεί.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο συνδημότης μας Ηρακλής Τσιμέκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Πριν αρκετό καιρό η νέα διοίκηση ανακοίνωσε μέσω ενός δελτίου τύπου ότι τα προβλήματα της πόλης μας δεν λύνονται μέσω FB η προβολής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι ο ενεργός πολίτης θα πρέπει να ενημερώνει την δημοτική αρχή για τα προβλήματα και αυτή να τα δρομολογεί με την σειρά της προς επίλυση ανάλογα με την περίπτωση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα..

Θεωρώντας σωστό και ηθικό το δελτίου τύπου και διότι δεν επιθυμώ την γραφικότητα όπως αποκαλούν κάποιοι αμέσως ενημέρωσα την δημοτική αρχή με κάθε τρόπο αρχικά μέσα από τους τρόπους που ανέφερε η ανακοίνωση και μετά με επικοινωνία στους αρμόδιους Αντιδημάρχους..
Το αποτέλεσμα είναι:

Όλα τα τεχνικά αιτήματα είναι ανοικτά από τις 9-9-2019 χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό πάρα μόνο μια υπόσχεση του αντιδήμαρχου ότι θα πάει από Δευτέρα που την Δευτέρα μου είπε ότι δεν πρόλαβαν, μετά όταν ξαναπήρα είχε απεργία, και μετά όταν ξαναμιλήσαμε έτρεχε για πιο σημαντικά θέματα από την αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων σε παιδικές χαρές.. Μετά δεν τον ξαναπήρα και Ηρέμησε...


1-2 αιτήματα που αφορούν καθαριότητα να κλείσουν ως έτοιμα ενώ δεν έγιναν καν η δεν έγιναν πλήρης.
Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε την πόλη που αγαπάμε να την κάνουμε καλύτερη αλλά κάνεις δεν δίνει σημασία και αν το κάνει ζητάει 5-6μηνες χρόνο..
Η Ηλιούπολη δεν αλλάζει από δελτία τύπου ανακοινώσεις και φωτογραφίες ότι καθαρίσαμε ένα πάρκο δείτε το...
Σηκωθείτε από τις καρέκλες και ελάτε να δούμε τα προβλήματα τις πόλης και μην βγαίνετε έξω μόνο για να βγάλετε μια φωτογραφία ή ένα δελτίο τύπου..
Η πόλη μας έχει γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος με ούτε μια πιστοποιημένη παιδική χαρά κάτι που αναγκάζει αρκετούς γονείς να γίνονται μετανάστες ψάχνοντας σε διπλανούς δήμους την γη της επαγγελίας για τα παιδιά τους...
Και εντάξει εμείς που φωνάζουμε πείτε μας παράξενους γραφικούς και ότι άλλο θέλετε στα παιδιά μας τι θα πείτε για την κατάσταση της πόλης μας? Και αλήθεια?πόσο αξίζει η ασφάλεια στο παιχνίδι ενός παιδιού?

Υ. Γ :Σε όσους νομίζουν ότι απλά γράφω για να κάνω αντιπολίτευση θα απαντήσω ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν ανήκω σε καμία παράταξη διότι η απόψεις μου, το ήθος μου και η αντίληψη μου για το καλό της Ηλιούπολης δεν συμβαδίζουν με την ιδεολογία της παράταξης με την οποία κατέβηκα τις προηγούμενες εκλογές.
Επίσης αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να κατηγορήσει κανέναν εργαζόμενο στο Δήμο μόνιμο η μη που έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στην εργασία του που γνωρίζω αρκετά καλά.....

Θα προτιμούσα να μην μου απαντήσετε με ένα δελτίο τύπου αλλά με πράξεις που θα δώσουν χαμόγελα σε μικρούς αλλά και μεγάλους κατοίκους...


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να διαφωνήσω και φυσικά είναι μια δυσμενής εξέλιξη για όσους αντιλαμβάνονται πως τα ψηφοδέλτια των δημοτικών παρατάξεων  μπορούν να γεμίσουν αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο δραστήριοι και κυρίως δεν μπορούν να μη φωνάξουν πως "Ο Βασιλιάς είναι γυμνός " επειδή έχουν ενηλικιωθεί. Ας παραμείνουμε λοιπόν εμείς "παιδιά" γιατί τελικά ο κόσμος μαθαίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ από "τρελούς" και από μικρά "παιδιά". Και ο νοών νοείτο. Εμείς το μόνο πλέον που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για δημοτικές παρατάξεις που θα έχουν συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο. 

Σ.Μ

3 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΜΕΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ.

ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ - ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΚΑΝΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως και αυτός γλύφει τους εργαζομένους, οι οποίοι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ τουλάχιστον στην συμπεριφορά τους. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

XXX είπε...

Νομίζω τους ξεφτίλισε,
Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους με ενδιαφέρον για την πολη τους και όχι ψάχνοντας καρέκλες και καλά αμισθες θέσεις..
Ελπίζω στο μέλλον να μην κάνει κολοτουμπα αλλά δεν νομίζω γιατί δε είμαι δημόσιος υπάλληλος να ψάχνει τρόπους να μην πάει στην δουλειά του και να πληρώνεται όπως οι άλλοι οι κοπρίτες!