ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν φταίω εγώ εάν φεύγουν οι πρώην συνυποψήφιοί σας

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Δεν φταίω εγώ εάν φεύγουν οι πρώην συνυποψήφιοί σας




Δεν έχω λόγους να απαντάω σε κάθε σχόλιο που γίνεται εναντίον μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ιδίως όταν έχω τοπικό ΜΜΕ που κρίνεται από όλους εσάς καθημερινά.

Αφορμή του νέου ξεσπάσματος για το πόσο “κακός” δημοσιογράφος είμαι ήταν ο σχολιασμός μου στην επιστολή παραίτησης της Γεωργίας Πουλάκη από την δημοτική παράταξη “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά”.

Κάποιοι πρώην συνυποψήφιοί της (μόλις 2 από τους 62) έκαναν τις δικές τους εκτιμήσεις και παράλληλα για ακόμη μια φορά επιχειρούν να μη με αφήνουν να κάνω την δουλειά μου.

Και προφανώς αυτή δεν είναι άλλη από το να γνωστοποιώ παίρνοντας ΘΕΣΗ όλα όσα πέφτουν στην αντίληψή μου και τα θεωρώ θέματα άξια για να διαβαστούν από τους συνδημότες μου.

Τώρα εάν σε κάποιους δεν αρέσει η κριτική τι να κάνουμε σε κανέναν δεν αρέσει άλλωστε. Εμείς δεν μπορούμε να γράφουμε ότι συμφέρει τον καθένα και προφανέστατα και οι “θιγμένοι” έχουν δικαίωμα να αντιδρούν με όποιο τρόπο νομίζουν πως θα βρουν το “δίκιο” τους.

Πάντως ας μην ανησυχούν δεν το χάνουν, εάν βέβαια το έχουν. Ουδείς μπορεί να δημιουργήσει κάτι που δεν υπάρχει άλλωστε η ίδια η ζωή το έχει αποδείξει.

Για τον λόγο αυτό εάν και είδα τα επικριτικά σχόλια (ιδίως του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου γιατί η υποψήφια ήταν πιο ήπια) δεν μπαίνω καν στον κόπο μιας ανούσιας αντιπαράθεσης αφού ο καθένας κρατάει τις απόψεις του και είναι θεμιτό να μην έχουμε όλοι την ίδια άποψη.

Διαβάζω την κριτική τους την οποία θεωρώ άδικη και δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα από το σχόλιο μου στην επιστολή παραίτησης της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου τους για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Την “πέμπτη φάλαγγα” ας την αναζητήσει ο κ. Κουρής  αλλού και όχι βέβαια σε υποψηφιότητες όσων αποχώρησαν από την δημοτική παράταξη “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” που άλλωστε το 2023 θα δώσει και πάλι την μάχη διεκδίκησης της δημαρχίας με επικεφαλής τον Τάσο Ευσταθίου.

Ενδεικτικό πάντως τη μη πολιτικής τους εμπειρίας είναι πως σχολιάζουν θέματα που θίγουν την δική τους παράταξη και όχι άλλες αναρτήσεις που είναι κατά της νέας διοίκησης ή άλλων παρατάξεων.

Το λάθος αυτό κάνει και ο κ. Παπαθανασίου και έτσι κατάφερε να μας έχει διαρκώς στην επικαιρότητα χαρίζοντάς μας εκατοντάδες επισκέψεις συνεχίζοντας όπως νομίζει να μας “εκθέτει”.

Βέβαια μέχρι τώρα εκθέτει όσους υποστηρίζει και όχι βέβαια εμάς. Γιατί εμείς δεν ασκούμε καμία Εξουσία (δεν σβήνουμε κλήσεις εμείς, ούτε κατεβάζουμε από την εξέδρα των επισήμων τους πρώην “συντρόφους” μας, ούτε βέβαια στέλνουμε το πούλμαν του δήμου μας  στο Καρπενήσι ) και έχουμε ανταγωνιστικά ΜΜΕ που μπορούν εάν θέλουν να εκφέρουν την άλλη άποψη.

Την οποία δεν έχουμε αρνηθεί άλλωστε και εμείς ποτέ στην παράταξη του κ. Ευσταθίου που όποτε θέλει μας στέλνει την δική τους άποψη μέσω δελτίο τύπου το οποίο με χαρά αλλά όχι ασχολίαστο δημοσιεύουμε. 

Διαφημίσαμε την δράση του για τον μικρό Παναγιώτη (κάτι που ξέχασε να κάνει ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας) και τότε στεναχωρήσαμε όσους δεν το σκέφτηκαν.

Κυρίες και κύριοι η σωστή λύση για να απαξιωθεί ένα ΜΜΕ είναι να μην παρακολουθείτε από όσους το θεωρούν πως δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που προσφέρει η Αστική μας Δημοκρατία βέβαια, αλλά όσοι αναπολούν χειραγωγούμενη ενημέρωση “επταετούς γύψου” μάλλον δεν έχουν καταλάβει πως οι καιροί άλλαξαν και σε αυτό τουλάχιστον τον τομέα προς θετική κατεύθυνση.

Το πρόβλημά σας δεν ήταν και δεν θα είναι ο Σταύρος Μαρίνης. Οι ΝΙΚΕΣ ή οι ΗΤΤΕΣ δεν είναι λογικό να φορτώνονται στις πλάτες άλλων. 

Και λάσπη φυσικά δεν έριξα εκτός και εάν θεωρείτε ΛΑΣΠΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για εσάς.

Άλλωστε και εσείς όταν αποχωρείτε από κάπου είναι θεμιτό να θέλετε να εξηγήσετε τους λόγους και η κ. Πουλάκη τους εξήγησε όπως είχε εξηγήσει και ο τωρινός  επικεφαλής σας τον λόγο αποχώρησης του από δημοτικός σύμβουλος λίγο καιρό πριν δημιουργήσει την δική του παράταξη.

Δεκτές οι παρατηρήσεις σας πάντως.......
 ΥΓ: Φωτογραφία από το Facebook του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Κόκλα. Πρώτη από αριστερά η Γεωργία Πουλάκη , δίπλα η Μαριάννα Γράψα , δίπλα της η κ. Καραπέτρου , ο κ. Κόκλας και ακριβώς δίπλα του ο σύζυγός της κ. Πουλάκη 
Σ.Μ

3 σχόλια:

Soula Manoli είπε...

Κύριε Μαρινη να σας επισημάνω ότι είσαστε λίγο αδιάβαστος γιατί η κ. Πουλάκη ήταν πρώτη φορά υποψήφια! Δεύτερον, όλοι έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους! Και εμείς δεν θα αλλάζαμε ούτε ένα κόμμα από τα σχόλια μας στις μεροληπτικες σας αναρτήσεις οι οποίες δεν σέβονται τη δημοσιογράφικη δεοντολογία!!!

Unknown είπε...

Και στην μέση τα προβλήματα της Πόλης. Άντε βρε με το καλό να τα λύσετε. ΞΥΠΝΑΤΕ 🐑

UNKNOWN είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.