ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έσβησαν κλήση της δημοτικής Αστυνομίας στην κ. Καραγιαννίδου πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας - Για κάποιους που δεν βλέπουν τη Σοβιετία αφιερωμένο

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Έσβησαν κλήση της δημοτικής Αστυνομίας στην κ. Καραγιαννίδου πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας - Για κάποιους που δεν βλέπουν τη Σοβιετία αφιερωμένο

Αφού ευχαριστήσω τον αναγνώστη του ιστολογίου για το θέμα που μας έστειλε δηλώνοντάς του πως στηρίζω την προσπάθειά του για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στο δήμο μας , σας παρουσιάζω το παραπάνω έγγραφο με το οποίο η κλήση σβήνεται, αφού η κ. Καραγιαννίδου στάθμευσε για υπηρεσιακούς λόγους.


Το να το σχολιάσω εγώ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ,άλλωστε ξέρω πολύ καλά ποιοι μας διοικούν. Το θέμα είναι πως η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του δήμου μας δεν παίρνει γραμμή και δεν αναδεικνύει τέτοια θέματα.μπας και ξυπνήσουν κάποιοι και αντιληφθούν γιατί δεν ήθελαν τον Βαλασόπουλο.

Μα γιατί ξεφτίλα για 20 ευρώ δεν θα γίνονταν. Βρε "σύντροφοι" δείξτε αλληλεγγύη και πληρώστε το πρόστιμο μην αναγκάζεται και ο Σεφτελής και ΨΗΦΊΖΕΙ λευκό!

Της Vajdikova Marketa απορρίφθηκε το αίτημα και μάλλον εκεί ήταν και το λάθος σας αφού δεν ξέρατε με ποια είχατε να κάνετε! Και πάλι ευχαριστώ τον φίλο που μου το έστειλε και του εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και εάν κάνει.

Σ.Μ 

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ Η ΑΠΛΉΡΩΤΗ ΚΛΉΣΗ ΕΙΝΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;

Unknown είπε...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ Η ΑΠΛΉΡΩΤΗ ΚΛΉΣΗ ΕΙΝΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;

UNKNOWN είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ. ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΑΕΙ 3ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ , ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΪΔΕΥΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Υ.Γ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?

Unknown είπε...

ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΠΗΡΑΞΑΝΕ. ΠΟΣΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΔΑΠΑΝΉΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΎΛΜΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ LEAR JET.