ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένο στον Ανδρέα Λεντάκη βουλευτή της ΠΟΛ.ΑΝ το 1993 γιατί οι αγώνες γίνονται από πατριώτες!!!!

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Αφιερωμένο στον Ανδρέα Λεντάκη βουλευτή της ΠΟΛ.ΑΝ το 1993 γιατί οι αγώνες γίνονται από πατριώτες!!!!


Το 1989 ο Ανδρέας Λεντάκης πρότεινε με δημοκρατική συνείδηση και τόλμη την αποφυλάκιση των απριλιανών για λόγους ανθρωπιστικούς και πολιτικούς, παρότι ο ίδιος είχε υποστεί μαρτύρια στη διάρκεια της δικτατορίας. Την ίδια πρόταση επανέλαβε στην Βουλή το 1996.
Συνέβαλε σημαντικά στη θεσμοθέτηση του δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Νομαρχιακής. Τον Οκτώβριο του 1994 κατήλθε ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μέσω του Συνδυασμού του "Δικαίωμα στη Ζωή", με συνυποψήφιους τον Θ. Πάγκαλο, τον Δ. Αβραμόπουλο, την M. Δαμανάκη και τον Λ. Aυδή. Οι προτάσεις που κατέθεσε ως υποψήφιος Δήμαρχος την εποχή εκείνη για τη δημιουργία Μητροπολιτικών Κέντρων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, την Καλλιτεχνούπολη στο Γκάζι κ.ά. υιοθετήθηκαν αργότερα σε προγράμματα υποψηφίων Δημάρχων Αθηναίων.

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ , ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ , ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΩΣ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΗ , ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΑΝ.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η "ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ" ΤΟΥΣ.

ΑΡΓΑ,ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.