ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι άμισθοι σύμβουλοι της διοίκησης Χατζηδάκη και η δική μας θέση

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Οι άμισθοι σύμβουλοι της διοίκησης Χατζηδάκη και η δική μας θέση

Η άμισθη σύμβουλος για Νομικά Θέματα του νέου Δημάρχου μας Γ. Χατζηδάκη ,  κ. Μαριάνα Γράψα σε προεκλογική της φωτογραφία ως υποψήφια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 
Στον καπιταλισμό είναι νόμος πως πρέπει να πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες που παρέχεις. Χωρίς οικονομικό κίνητρο προφανώς και ουδείς μπορεί να έχει απαιτήσεις από σένα και το κυριότερο ουδείς θα αναζητήσει ευθύνες για τα πεπραγμένα σου.


Ο "θεσμός" των άμισθων συμβούλων λοιπόν της εκάστοτε διοίκησης ενός δήμου είναι απλώς ένας τίτλος και μια μελλοντική "δέσμευση" για περαιτέρω έμμισθη αξιοποίηση αυτού που βοηθάει την διοίκηση να προχωρήσει και να διαχειριστεί "καλύτερα" τα προβλήματά μας!

Άμισθη ενημέρωση σας προσφέρουμε και εμείς για τον λόγο αυτό είναι και μη αντικειμενική αφού ουδείς μας υποχρεώνει να αναπαράγουμε όλες τις απόψεις αφού το ιστολόγιο δεν έχει ουδεμία οικονομική εξάρτηση από καμία από τις δημοτικές παρατάξεις.

Έτσι και επειδή δεν έχουμε γενικότερα και εξαρτήσεις από οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα της πόλης μας μπορούμε και τα "χώνουμε" σε όλους.

Μια "ενημέρωση" αυτού του είδους προφανώς και θα χωλαίνει σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ αφού π.χ εμείς καλό λόγο για το ΚΚΕ δεν έχουμε κανένα λόγο να πούμε , αλλά ούτε για πρόσωπα που εμείς θεωρούμε νοσταλγούς απολυταρχικών καθεστώτων.

Οι άμισθοι σύμβουλοι όμως δημιουργούν με τους κυβερνώντες έναν δίαυλο επικοινωνίας που τους αφαιρεί την δυνατότητα δημόσια να ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ τα πεπραγμένα μιας διοίκησης.

Χρεώνεσαι λοιπόν με μια "υποχρέωση" χωρίς καν να έχεις όφελος οικονομικό και προσδοκάς μια έμμισθη θέση στο μέλλον.

Το να θέλεις να βοηθήσεις να πάει καλά η πόλη σε εμάς δεν παίζει , γιατί ΤΖΑΜΠΑ συμβούλους και δήθεν εντεταλμένους σε διάφορα θέματα βλέπουμε πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στηρίζουν και τα στραβά της διοίκησης Χατζηδάκη.

Π.χ κανείς σύμβουλος δεν έχει διαφορετική άποψη από τον Χατζηδάκη για το θέμα με το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία. Και να έχει δεν το λέει προσδοκώντας μάλλον κάτι περισσότερο από έναν "άχρηστο" τίτλο.

Ουδείς εντεταλμένος άμισθος σύμβουλος δεν έχει ΔΗΜΟΣΙΑ καταδικάσει τη νέα διοίκηση για τις παραλείψεις της τους λίγους μήνες που ασκεί διοίκηση και κυρίως ουδείς κατακρίνει κάποιον από τους Αντιδημάρχους. Λες και είναι άψογοι στα καθήκοντά τους , λες και η πόλη πάει καλά , λες και η αλλαγή διοίκησης έλυσε έστω και ένα από τα προβλήματα του παρελθόντος στην πόλη.

Αντίθετα η νέα διοίκηση έδειξε με το καλημέρα πόσο ΦΑΥΛΗ και αυταρχική είναι πρώτον με τις επιλογές της σε πρόσωπα και δεύτερο με τους τσαμπουκάδες που κάνει χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα μάθαμε από τον κ. Θεοδωρικάκο πως το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ τελειώνει το τέλος του έτους και έτσι όσοι μας έλεγαν πως θα φτιάξουν τις παιδικές χαρές με χρήματα από εκεί δεν μας έλεγαν αλήθεια ή ήταν αφελείς πιστεύοντας πως το πρόγραμμα αυτό είχε οικονομικούς πόρους ικανούς για να γίνουν όλα .

Τελικά ο Κνίτης υπουργός σε σημερινή του συνέντευξη τόνισε πως όσα έργα έγιναν - έγιναν από τον ΦΙΛΟΔΗΜΟ που τέλος του έτους μας λέει άντε γεια και όποιος πρόλαβε και πήρε από τα μόλις 134.000.000 ευρώ του προγράμματος πήρε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφήμιζε 2 δισ . έργα αλλά τελικά δεν..... Αλλά επειδή το θέμα μας είναι οι άμισθοι σύμβουλοι δεν θεωρούμε καλό να υπάρχουν χωρίς να αμείβονται γιατί δεν θεωρούμε πως κάποιος που προσφέρει πρέπει να μένει χωρίς χρηματική απολαβή.

Και εμείς όσο μας στηρίζετε οικονομικά θα υπάρχουμε σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν πολλοί που θα αναλάβουν ΔΩΡΕΑΝ να καλύψουν το κενό μας!

Ο χαβαλές λοιπόν για το καλό της πόλης που ακούμε δεξιά και αριστερά δεν ισχύει . Το καλό της πόλης δεν ενδιαφέρει ούτε τους δημότες που κοιτάνε μόνο το ΔΙΚΟ τους ατομικό συμφέρον εις βάρος του κοινωνικού.

Άμα πιστεύετε σε εθελοντές, πατριώτες, αλληλέγγυους και ένα σωρό τέτοιους μάλλον μην μπαίνετε καν στον κόπο να μας διαβάσετε. Μιλάμε "άλλη" γλώσσα και δεν σας κρύβουμε πως μας έχει φύγει και η παραμικρή επιθυμία να σας κάνουμε να σκέφτεστε "πονηρά" και λογικά.

Από τα σχόλιά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εμφανές άλλωστε πως ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ το θέλουν μόνο οι απόκληροι αυτής της ζωής.

Μαγκιά αλλά είναι (είμαστε λίγοι) και στις Αστικές Δημοκρατίες τις οποίες και υπηρετώ αποφασίζουν οι πλειοψηφίες και όχι φυσικά οι Ρομπέν των δασών!

Γι' αυτό πίσω από κάθε κίνηση αναζητείστε το κίνητρο και μην μένετε στο "για το καλό της πόλης".

Αυτά τα λαμόγια που το λένε έχουν εξασφαλίσει μια ζωή χαρισάμενη πουλώντας το σανό τους σε όσους αφελείς τους θεωρούν χωρίς κίνητρο.

Το δικό μας είναι να αφυπνίζουμε συνειδήσεις και ακόμα και η Ιδέα να "σωθούμε" εις βάρος σας δεν μας αρέσει.

Άλλωστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς περιστροφές σας λέμε πως οι διοικούντες είναι ένα βήμα μπροστά από τον μέσο δημότη μας που αντί να διαμαρτύρεται για τα σοβαρά θέματα της πόλης πουλάει "αντίσταση" και τάχα φιμώνεται από το κατεστημένο!

Ποιο κατεστημένο δηλαδή; Αφού όλοι τους παίζουν τις ανοησίες που λένε και μάλιστα ΤΖΑΜΠΑ. Βλέπετε άμα είσαι "επαγγελματίας" βάζεις στην ίδια ζυγαριά τους πάντες αρκεί να κάνεις την δουλειά σου και να αμείβεσαι. Αλλιώς θα μείνεις "κολλημένος" όπως εμείς στην μία πλευρά και θα χάσεις το "πάρτι" , γιατί άμα περιμένεις πως θα αντιδράσουν δημότες που ψήφισαν π.χ Στασινόπουλο για δήμαρχο μάλλον είσαι αιθεροβάμων . Και μετά κάποιοι ειρωνεύονται τον Μωραίτη πως είναι τάχα "λίγος" για δήμαρχος εδώ έγινε δήμαρχος ο Κιντής βρε παιδιά που πίστευε πως η Αλβανία του Χότζα ήταν παράδεισος τώρα τι να λέμε πως σας πέφτει ο Δημήτρης και λίγος.

Μα πως είναι δυνατόν να δώσεις λύση άμα ο ίδιος είσαι μέρος του προβλήματος; Επί 12 χρόνια λοιπόν οι συνδημότες μας ψήφιζαν έναν κομμουνιστή για να τους δώσει ΛΥΣΗ και οι άλλοι συσπειρώνονταν πίσω από έναν χουντικό ! Για τέτοια πόλη μιλάμε που κάποιοι θεοποιούν τους πάντες και παράλληλα κυνηγάνε έναν μορφωμένο ιερέα επειδή θέλει να αφήσει έργο πίσω του.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΜΙΣΘΟΙ - ΕΜΜΙΣΘΟΙ - ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ......

https://www.youtube.com/watch?v=GYTzq2g2EUk