ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχείς αλλαγές στις θέσεις των ΜΜΕ που δρουν στα Νότια Προάστια

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Συνεχείς αλλαγές στις θέσεις των ΜΜΕ που δρουν στα Νότια Προάστια


Εάν εξαιρέσουμε το Notia.gr που είναι χρόνια κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα στην alexa.con όλα τα άλλα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους αναγνώστες τους που δεν είναι αρκετοί για να τα έχουν μόνιμα  ΘΕΣΗ κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα.

Η δυναμική του Notianea.gr έχει υποχωρήσει και για το επόμενο διάστημα δεν κινδυνεύει η ΞΕΚΑΘΑΡΗ πρωτιά του Notia..gr. 

Notia.gr 504 

Notianea.gr 1.044 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 1285

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1313

ILIOUPOLINEWS.GR 2123

ILIOUPOLI.GR 2415 (ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

ILIOUPOLIS.GR 3250

Nou-pou.gr 2450

Alimosonline.ge 11458

Dday.gr 12399

Με βάση τα στοιχεία αυτά υπάρχει αρκετός χώρος για δημιουργία ΜΜΕ στα Νότια Προάστια αφού τα περισσότερα διατηρούν χαμηλές θέσεις επισκεψιμότητας και δεν ελκύουν τους αναγνώστες μιας περιοχής που φιλοξενεί πάνω από 1.000.000 αναγνώστες που θα διάβαζαν με ενδιαφέρον θέματα που αφορούν τους δήμους τους.

Στη λίστα δεν περιλαμβάνετε το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μετά από τις συνεχείς παρακλήσεις της κ Μπενά που δεν θέλει να δημοσιεύουμε κάτι που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε έχει alexatoolbar στον υπολογιστή του, το τάμπλετ, στο λάπτοπ του ή στο κινητό του. Σεβόμαστε εάν και δεν κατανοούμε την επιθυμία της την οποία και κάνουμε σεβαστή.Η κ. Μπενά βεβαίως και δεν είναι ιδιοκτήτρια του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όπως βλέπετε και στο σχόλιο κάτω αλλά εμάς αυτή μας παραπονέθηκε και όχι ο κύριος που αναφέρετε στο σχόλιο παρακάτω.

Τέλος επειδή ο κ. Γιάννης Καραμαγκάλης έστειλε μια επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας διαβάστε σχετικά εδώ . Εμείς παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση υπέρ των προτάσεων που κάνει όσον αφορά βεβαίως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τοπικό ΜΜΕ που μας ανήκει το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και για το οποίο έχουμε την αποκλειστική ευθύνη για ότι αναρτούμε..

Και αυτό το κάνει ο Γιάννης γιατί η alexa.com μετράει και βγάζει στατιστικά μόνο για όσους έχουν εγκαταστήσει alexatoolbar στον υπολογιστή τους ή στο τάμπλετ ή ακόμα και στο κινητό τους και δεν απηχεί 100% αυτό που δείχνουν τα Google analytics όπου και εκεί βέβαια άμα έχει επισκέψεις no set δηλαδή ρομποτικά χτυπήματα δεν μιλάμε για πραγματικούς επισκέπτες αλλά για παραπλάνηση.

Άλλωστε για να γίνει αυτό που λέει ο Γιάννης πρέπει να συμφωνήσουν οι ιδιοκτήτες των τοπικών ΜΜΕ να στέλνουν τα Google analytics τους στην κεντρική διοίκηση . Εμείς τέτοια κολλήματα δεν έχουμε αλλά εδώ άλλοι δεν θέλουν να δημοσιεύουμε ότι μπορεί να δει ο κάθε πολίτης!

Πάντως εγώ δέχομαι για να μην θεωρεί κάποιος πως επειδή δεν με είχε ο ίδιος ενημερώσει και ενημερώθηκα από άλλον αποφεύγω να πάρω ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση.

Εμένα καλό θα μου κάνει και όχι κακό η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Κυριε μαρίνη η κύρια μπενα δεν είναι η ιδιοκτήτρια του Ηλιούπολη για ολους αλλά ο Κύριος Παπαδόπουλος Παναγιώτης ας σταματήσει η καραμέλα με το ΕΠΏΝΥΜΟ ΜΠΕΝΑ που δεν ξέρω τι εξυπηρετεί