ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Γλυφάδα αλλάζει εμείς μυρίζουμε αριστερίλα

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Η Γλυφάδα αλλάζει εμείς μυρίζουμε αριστερίλα

Πλατεία Μακεδονίας στη Γλυφάδα ένας επίγειος παράδεισος και εμείς εδώ έχουμε 33 πλατείες καμία με το όνομα Μακεδονία και φυσικά κάθε σύγκριση αποβαίνει εις βάρος μας. 



Βέβαια εμείς είμαστε αριστεροί και δεν θα είχαμε ποτέ έναν καπιταλιστή δήμαρχο όπως ο Γιώργος Παπανικολάου. Εδώ οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ "σταυρώνονται" και μαζί τους και ο Σταύρος που για τους "διανοούμενους" και τους "Σοφούς" της πόλης είναι εκπρόσωπος του φασισμού!!!

Δυστυχώς όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ θα αποκαλυφθεί γιατί οι δήθεν αγώνες της Αριστεράς κατέστρεψαν και καταστρέφουν αυτή την πόλη. Με την ΑΡΩΓΗ και ΑΝΟΧΗ μιας φοβικής δεξιάς και των τοπικών στελεχών της που δεν τολμάνε να πουν πόσους άχρηστους έχετε ταΐσει τόσα χρόνια  και φτιάξει οικονομικά με την ψήφο σας .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΝΕΟΙ"  ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ" ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.