ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το όνειδος μιας πόλης που θέλει να χαρακτηρίζεται και δημοκρατική

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Το όνειδος μιας πόλης που θέλει να χαρακτηρίζεται και δημοκρατική


Ακούω πως ενόχλησαν τα φασιστικά συνθήματα σε σχολείο της πόλης. Περίεργο γιατί προεκλογικά καμία δημοτική παράταξη δεν είχε καταδικάσει με ανακοίνωσή της τις υποψηφιότητες νοσταλγών της 21ης Απριλίου.
Μαθαίνω πως κάποιοι θεωρούν πως η πόλη είναι δημοκρατική όταν για μία δεκαετία οι μισοί της δημότες ψήφισαν τον χουντικό δήμαρχο Κώστα Δελλαπόρτα και οι άλλοι μισοί τον κομμουνιστή και νοσταλγό του Στάλιν Δημήτρη Κιντή! 

Αυτή λοιπόν την πόλη που άρχοντες της τόλμησαν και καταπάτησαν ιδιωτική περιουσία χωρίς να ντρέπονται να κυκλοφορούν στους δρόμους  θεωρούν κάποιοι δημοκρατική!

Μια πόλη που  Αντιδήμαρχοί της και ο δήμαρχος της Γιώργος Χατζηδάκης  θεωρούν πως μπορούν να γκρεμίσουν Εκκλησίες ως αυθαίρετες, την ώρα που η μισή πόλη έχει χτιστεί μέσα σε ΔΑΣΟΣ. 

Μια πόλη που έχει την πιο ιστορική ομάδα μπράβων της νύχτας που καταδυναστεύει επί δεκαετίες επιχειρήσεις  , που ποδοσφαιρικές της ομάδες έχουν εμπλακεί σε στημένους αγώνες και που σε αυτή κατέφυγε η Ρούπα για να ξεφύγει μαζί με τους συντρόφους της από τις διώξεις του Αστικού μας Κράτους. Αυτή την πόλη την λένε δημοκρατική! 

Σε μια πόλη που οι ιερείς αποκαλούνται φασίστες , σε μια πόλη που επικρατεί η αντίληψη πως οι "αγώνες" της αριστεράς ήταν επωφελείς για τον λαό μας! Για αυτή την πόλη και μόνο η υπόνοια πως είναι δημοκρατική μάλλον είναι μια ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΗ. 

Το να καταδικάζουμε εμείς το ΦΑΣΙΣΜΟ είναι μάλλον χωρίς αξία , όταν οι περισσότεροι είναι απόλυτα σίγουροι πως είναι "έγκλημα" να αποφασίζει το οργανωμένο Κράτος για το τι είναι νόμιμο και τι όχι.

Λες και σε αυτή την πόλη δεν δολοφονήθηκε με 17 σφαίρες η πιο ΕΛΕΥΘΕΡΗ φωνή του διαδικτύου, λες και σε αυτή την πόλη δεν στηρίχθηκε ένας χουντικός και ένας κομμουνιστής δήμαρχος με πάθος. Λες και σε αυτή την πόλη θα μπορούσε κανείς να φτιάξει μια δομή μεταναστών και προσφύγων χωρίς να έχουμε όχι μόνο ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ αλλά και προπηλακισμούς αυτών!

Η πόλη έγινε πεδίο μάχης από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής που ήρθαν να εξοντώσουν τάχα τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους. Και οι δύο πλευρές μέμφονται το Αστικό μας Κράτος το θεωρούν πως είναι ξενόδουλο και πως οι ηγέτες του είναι πουλημένοι!

Τα διαβάσατε άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια και τα ακούσατε ακόμα και από στελέχη της δεξιάς που έπαιξαν το χαρτί του φθηνού λαϊκισμού και της πατριδοκαπηλίας. 

Έχοντας λοιπόν αυτή την Ιστορία η πόλη μας είναι δύσκολο να αλλάξει όσο οι εκάστοτε διοικήσεις υπηρετούν λογικές και Ιδεολογίες ξεπερασμένες από τον χρόνο.

Οι 8 στους 10 δημότες μας θεωρούν πως η χώρα μας τιμωρήθηκε από τους ξένους επειδή μας ζήλευαν! Ακόμα και σε ΜΜΕ της πόλης διαβάζει κανείς ασυναρτησίες για δήθεν συνωμοσία κατά της χώρας μας.

Λες και ασχολείται ουδείς με ένα Κράτος παρία που για το μόνο που μπορεί να καυχηθεί είναι για την Ιστορία του σε περιόδους που ούτε Αστική Δημοκρατία υπήρχε αλλά ούτε και Δημοκρατία όπως αυτή ορίζεται σήμερα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: